• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: me se libi jak si uzivas tu svetlou stranku pve. a jak to ted haze tyhle stejny lidi do lobby. coz si samo uzivam tez!! :)
    ale moje zkusenosti ze Stelly byly ze zacatku naprosto opacny! posranej az za usima v uzavrenym koridoru. vsude slyset strelba, krik, hvizdot flares a typek tam zacne recitovat nakou zarikavacku ala: " jedna dve Freddy de, tři čtyři už se blíží..." :D sem se pak na dlouhou dobu na Stellu nepodival :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak týden ty BP na Wolfpack hledáme, nikde nic a ted se mi sešly dva během 20 minut. Díky PETINY 🫡
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Je to skvělý. To jsem nezažil ani v DayZ za několik let. Sranda je, že teď s veteránama z DayZ hraju a ti jsou z toho stejně příjemně vykolejení, jako já.

Akorát teda Stela ve třech je vražda, smrt, zabití.
    SITH
    SITH --- ---
    Hah, jsem si dal poprvé sólo Stella Montis a wtf, to je fakt looting goblin late night party session. Každý zbraně dole, nahlas si každý povídal, neustále "nehledáte něco? Já mám toto, sháním tamto" a lidi normálně kolem sebe házeli věci ostatním. Někdo si do mikráku nahlas zpíval a probíhal s kytarou, já se jen tlemil a vracel se do metra se čtyřma BP.

Nic takového jsem ve hře nikdy nezažil :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak jsem dal Buried city v noci a od random lidí jsem jenom za “hello mate - friendly” dostal v jednom kole tři blueprinty včetně Wolfpacku a MK3.
    PETINY
    PETINY --- ---
    Extended medium mag III BP
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: Beru! Pošta, díky.
    PETINY
    PETINY --- ---
    wolfpack BP u mě, kdo chce.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Just shot at a pop and missed

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: bože, bože... no nic, tak zase ušetřím dukáty.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: jj barva je jen na ty obleky, lehce fail
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nani?! :)
    I'VE NEVER SEEN ANYTHING LIKE THIS
    https://www.youtube.com/shorts/T8ydAN_QKZY
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Obliterate Enemies with Deadline Cannon - Arc Raiders
    https://www.youtube.com/watch?v=nGGDbHQ8TfY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: akorát podle Redditu není ta bílá k dispozici... oukej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Novej skin. Ta bílá varianta helmy se mi pozdává

SITH
    SITH --- ---
    proběhl nějaký mikropatch, už jsou daily creedy za úkol typu "způsob zranění na ARC nebo raiderům"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw erotoman se jen chytil toho, co bylo vcera/predevcirem celkem exponovany

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj na Stele v chodbách je to pekelnej stroj.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ten trailblazer mi ted cpal kamos. zkousel sem jen v practice range. ono to dela takovej oblak, kterej mi prijde ze vede od hrace az na misto hodu. pak se do toho musi strelit a ono to udela bum ze?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    erotoman se musí svést na uspěchu, ale neví za jakou povrchní nic neříkající zprávičku to uchopit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam