• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: me se libi jak si uzivas tu svetlou stranku pve. a jak to ted haze tyhle stejny lidi do lobby. coz si samo uzivam tez!! :)
    ale moje zkusenosti ze Stelly byly ze zacatku naprosto opacny! posranej az za usima v uzavrenym koridoru. vsude slyset strelba, krik, hvizdot flares a typek tam zacne recitovat nakou zarikavacku ala: " jedna dve Freddy de, tři čtyři už se blíží..." :D sem se pak na dlouhou dobu na Stellu nepodival :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Je to skvělý. To jsem nezažil ani v DayZ za několik let. Sranda je, že teď s veteránama z DayZ hraju a ti jsou z toho stejně příjemně vykolejení, jako já.

Akorát teda Stela ve třech je vražda, smrt, zabití.
    SITH
    SITH --- ---
    Hah, jsem si dal poprvé sólo Stella Montis a wtf, to je fakt looting goblin late night party session. Každý zbraně dole, nahlas si každý povídal, neustále "nehledáte něco? Já mám toto, sháním tamto" a lidi normálně kolem sebe házeli věci ostatním. Někdo si do mikráku nahlas zpíval a probíhal s kytarou, já se jen tlemil a vracel se do metra se čtyřma BP.

Nic takového jsem ve hře nikdy nezažil :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak jsem dal Buried city v noci a od random lidí jsem jenom za “hello mate - friendly” dostal v jednom kole tři blueprinty včetně Wolfpacku a MK3.
    PETINY
    PETINY --- ---
    Extended medium mag III BP
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: Beru! Pošta, díky.
    PETINY
    PETINY --- ---
    wolfpack BP u mě, kdo chce.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Just shot at a pop and missed

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: bože, bože... no nic, tak zase ušetřím dukáty.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: jj barva je jen na ty obleky, lehce fail
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nani?! :)
    I'VE NEVER SEEN ANYTHING LIKE THIS
    https://www.youtube.com/shorts/T8ydAN_QKZY
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Obliterate Enemies with Deadline Cannon - Arc Raiders
    https://www.youtube.com/watch?v=nGGDbHQ8TfY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: akorát podle Redditu není ta bílá k dispozici... oukej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Novej skin. Ta bílá varianta helmy se mi pozdává

SITH
    SITH --- ---
    proběhl nějaký mikropatch, už jsou daily creedy za úkol typu "způsob zranění na ARC nebo raiderům"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw erotoman se jen chytil toho, co bylo vcera/predevcirem celkem exponovany

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj na Stele v chodbách je to pekelnej stroj.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ten trailblazer mi ted cpal kamos. zkousel sem jen v practice range. ono to dela takovej oblak, kterej mi prijde ze vede od hrace az na misto hodu. pak se do toho musi strelit a ono to udela bum ze?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    erotoman se musí svést na uspěchu, ale neví za jakou povrchní nic neříkající zprávičku to uchopit...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jirka Bigas

Alinea Analytics odhaduje, že ARC Raiders už mají na kontě přes 12 milionů prodaných kopií. Šéf Embark Studios Patrick Söderlund prozradil, že už studio dostalo několik nabídek na filmové a televizní adaptace. Autoři nejsou v principu proti, ale zatím si žádnou nevybrali.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: jako co jsem vypozoroval, tak hidden bunker event má garanci volcano blueprint, ten jsem si našel, je třeba breachovat vše, někde tam je... a locked gate má zase garanci bobcatu (toho jsem ještě nenašel)... jinak eso letošního wipu (v prvním wipu jsem ho nenašel) je Trailblazer... to je tak skvělej granát, že už do raidu bez tří kousků nejdu aka všude vidím (ještě že jich pár denně může vyměnit Celeste):

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Anvil mi padl několikrát, ale ani v nočních raidech jsem Wolfpack zatím nepotkal :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam