• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw prej budou nerfovat triggernades, kettle a stitcher :S
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @TheRooster
    “Loot-wig van Beethoven”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Tak electrical Storm, první skříň a hned BP na hook. LoL
    ENDER
    ENDER --- ---
    KALIBAN: Jeate doplnim, ze mame prebytek core z queen a vlastne nevime co s nima :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Ty jo ja asi delam neco nejak dramaticky blbe, hrajeme chvillu, sem nekde kolem 35 levelu tusim, ale prijde mi, ze ty lidi kolem sou spis dementi ktery nevedi co delaj, nejaky interakce sem zazil uplne mimimalni (krom toho ze me obcas nekdo odpraskne a mlci) ale vsechny ty epicky veci sem si musel udelat sam s Enderem :)

tak si tak rikam, neni to tak, ze te to matchmakuje taky podle levelu a proste zatim ty lidi nejsou engamovy?

Je neco super PVE zajimavyho, co proste musim zkusit? na boje s matriarchou sem zatim chudej, ale kazdej den koupim jeden hullcracker abych mel zasobu :)

p.s. kdyz by mel nekdo slingshot BP tak bych ocenil, ted mam quest na jeden, nicmene s frekvenci myho chcipani o nej pravdepodobne brzo prijdu :) (chybama se clovek uci, nejdriv se rozhlidni nez vybehnes z baraku jestli nad vchodem nejsou tri waspy treba :)

p.p.s nekdo rikal ze energeticky zbrane sou nahovno? zharvesteru sme vybrali BP na tu energetickou sniperku a na papire se na ni vylozene tesim :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Řadu let staré ilustrace švédského ilustrátora Simona Stalenhaga atmosférou ne nepodobné Cold Snapu na Dam Battlegrounds. Akorát místo Švédska máme od švédského Embark studia Itálii.

víc případně v auditku:

[NAGASAWA @ Simon Stålenhag ~ Zubkov, Rozalski a jejich ilustrace z jiných světů]

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    what? :)
    1.We will invite you to a group, Remember to put the items we drop to you in your Safe Pocket Slots.
    We will not response for item lost if you have not put them in safe box.
    2. Do not take any valuable items to the game.
    Buy ARC Raiders Blueprints & Items | 24/7 Fast Delivery | IGGM
    https://www.iggm.com/arc-raiders/items
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: ale zas je hezký když jsem v burried city začal házet nady po bombardierovy a z ostatních budov a oken se začali postupně přidávat další kluci a pak jsme si u lootu pěkně pokecali :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jeste jedna variace na home alone...jako tyvole! :D
    zvuk nutnej.)
    Home Alone… But It’s Arc Raiders 🎄#arcraiders #gaming #funny #meme
    https://www.youtube.com/shorts/7K32MPKYRnY
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw sbirka memu. Zoolander a Home alone me celkem rozsekaly :)
    Arc Raiders Memes 2
    https://www.youtube.com/watch?v=hwSiuEoHjLg&t=390s
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol. a typci nazrany az k prasknuti a nestalo je to nic
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To sedí. Já si donesl 4x Arc Alloy....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vcera sem sjizdel memy, tak i na toto samozrejme je :))
    Arc Raiders randoms be like #arcraiders #meme
    https://youtube.com/shorts/0BP2BplJ660?si=idaSAoLOM0KFHCiH
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: me se libi jak si uzivas tu svetlou stranku pve. a jak to ted haze tyhle stejny lidi do lobby. coz si samo uzivam tez!! :)
    ale moje zkusenosti ze Stelly byly ze zacatku naprosto opacny! posranej az za usima v uzavrenym koridoru. vsude slyset strelba, krik, hvizdot flares a typek tam zacne recitovat nakou zarikavacku ala: " jedna dve Freddy de, tři čtyři už se blíží..." :D sem se pak na dlouhou dobu na Stellu nepodival :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak týden ty BP na Wolfpack hledáme, nikde nic a ted se mi sešly dva během 20 minut. Díky PETINY 🫡
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Je to skvělý. To jsem nezažil ani v DayZ za několik let. Sranda je, že teď s veteránama z DayZ hraju a ti jsou z toho stejně příjemně vykolejení, jako já.

Akorát teda Stela ve třech je vražda, smrt, zabití.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam