• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bramsal#0750 / 2 BP na osobu / večer možná budu, invite pošlete i když mě uvidíte v raidu .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dobry je, ze muzes prijimat invajty ikdyz mas vypnuto, ale nejdou samo v tom pripade akceptovat
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajo tak to je potom cajk.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: on uz s nama behal. prave sme od ty doby pouceny, ze nestaci aby mel jeden(host) zapnuto, ale musi mit vsichni ve squadu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: hlavně si přepni v settings účet na Crossplay, páč se jinak neuvidíte.
    PETINY
    PETINY --- ---
    _KOFILA_: rád bych ten snap hook a padded stock
    SITH
    SITH --- ---
    KALIBAN: Anvil IV, nejlepší poměr dmg a nábojů. Druhá oblíbená je Renegade
    SITH
    SITH --- ---
    _KOFILA_: klidně si to vezmu. Můžeme dneska večer. Zajistím raiders hatch key a tři safety pocket sloty. Pošleš pls svůj account?

_KOFILA_: tak vystřelíš třikrát místo dvakrát, ale pomůže mi to vyřešit fail se zaměřením a dost to pomáhá na ty rychlé waspy a hornety :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: hele on to tak dobrej atačment není... sice máš v jednom výstřelu 4 kulky ale podívej se v popisku o kolik se jim sníží dmg...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    za odnos

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Este mám dotaz, co používáte jako daily driver zbraň/ zbraně? Když nejdu na nic Spešl, žádnej boss, standart loot run...

Prijde Miz e anvil mam pokaždý a že sem nepotkal nic co by mi přišlo tak levný a přitom řešící waspy a hornety.. ale těch zbraní sem zatím moc netestoval to je fakt
    PETINY
    PETINY --- ---
    kdo chce

PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: no jestli chceš, tak ti dám druhej, ten mod je sice zlatej ale dohromady to nic moc nedělá.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: Ten mod mam taky, ale nejak nemam odvahu ho namontovat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Ajajaj. Já teď na Stele potkal Pumuckla.

SITH
    SITH --- ---
    Tak ten Anvil s legendary modem je samozřejmě v nyní v rukou toho hajzla co mě sejmul ve vchodu do metra v chill sólo lobby :)))
    PETINY
    PETINY --- ---
    KALIBAN: mám cca 100+ hodin a tenhle bp jsem ještě neviděl :)

A ano, ty Energo zbraně snad kromě toho rotačáku jsou k prdu, střílí to divně a ta bolt-action sniperka je vyloženě nepoužitelná.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Kazdopadne tim ze budu dealt trialy to pokazit nemuzu jestli tomu dobre rozumim :)

a abychom to nezamluvili, kdyz by nekdo mel snap hook blueprint tak by me moc potesil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: proboha, to není o tom jak to má být. říkám tady své domněnky z hraní, můžeš je číst a být iritován, nebo se koukat na bezemoční minmax streamery bez duše. tři uplně random raidy shrouda (nebo tvého oblíbeného peanuta) ti dají víc, než tento popleta...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam