• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    _KOFILA_: klidně si to vezmu. Můžeme dneska večer. Zajistím raiders hatch key a tři safety pocket sloty. Pošleš pls svůj account?

_KOFILA_: tak vystřelíš třikrát místo dvakrát, ale pomůže mi to vyřešit fail se zaměřením a dost to pomáhá na ty rychlé waspy a hornety :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: hele on to tak dobrej atačment není... sice máš v jednom výstřelu 4 kulky ale podívej se v popisku o kolik se jim sníží dmg...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    za odnos

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Este mám dotaz, co používáte jako daily driver zbraň/ zbraně? Když nejdu na nic Spešl, žádnej boss, standart loot run...

Prijde Miz e anvil mam pokaždý a že sem nepotkal nic co by mi přišlo tak levný a přitom řešící waspy a hornety.. ale těch zbraní sem zatím moc netestoval to je fakt
    PETINY
    PETINY --- ---
    kdo chce

PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: no jestli chceš, tak ti dám druhej, ten mod je sice zlatej ale dohromady to nic moc nedělá.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: Ten mod mam taky, ale nejak nemam odvahu ho namontovat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Ajajaj. Já teď na Stele potkal Pumuckla.

SITH
    SITH --- ---
    Tak ten Anvil s legendary modem je samozřejmě v nyní v rukou toho hajzla co mě sejmul ve vchodu do metra v chill sólo lobby :)))
    PETINY
    PETINY --- ---
    KALIBAN: mám cca 100+ hodin a tenhle bp jsem ještě neviděl :)

A ano, ty Energo zbraně snad kromě toho rotačáku jsou k prdu, střílí to divně a ta bolt-action sniperka je vyloženě nepoužitelná.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Kazdopadne tim ze budu dealt trialy to pokazit nemuzu jestli tomu dobre rozumim :)

a abychom to nezamluvili, kdyz by nekdo mel snap hook blueprint tak by me moc potesil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: proboha, to není o tom jak to má být. říkám tady své domněnky z hraní, můžeš je číst a být iritován, nebo se koukat na bezemoční minmax streamery bez duše. tři uplně random raidy shrouda (nebo tvého oblíbeného peanuta) ti dají víc, než tento popleta...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    davam sem vic zdroju-cechu, pac pak uz je tady jen tvuj nazor a to me irituje, proc by to melo bejt jen dle tebe. na cesky scene sou pak imo uz jen vetsi a vetsi kostata. tyhle dva sou jakstaks normalni. nikdo jinej to nekomentuje jen ty. nechapu
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: tak jasně že matchmaking nejdřív checkne agresivitu, platformu, rank a pak co zbyde... a ano, někdy tě to hodí do lobby s uplnejma začátečníkama (asi taky zaleží v kterou hodinu na jakých serverech hraješ), ale v průměru všech her jsem byl vždy velmi blízko svému ranku... a samozřejmě můžeme rozjet hypotézy co nastane když jsi legenda kantýny a začneš hrát s kámošem co to včera koupil... to by mě matchmaking hodně zajímal... prostě těch faktorů je tolik a socialní media fungují tak strašidelně, že každej má své pravdy co se vlastně v té hře děje, no...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    proboha, nejdřív viktor, ted magicstark já se poseru :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    matchmaking se ridi x faktorama.) rank v trialech je jen jeden z mnoha. jak sem zde pred chvili daval, tak i vyvojari mluvi o hre kde hraje prim PVE. casem mozna pribudou dedikovany servery

tadyhle chlapec vysvetluje. imo se v tom trochu zamotal
    Pravda o Agresivním Matchmakingu a jak funguje? | Průvodce CZ | Arc Raiders CZSK | MagicStark
    https://www.youtube.com/watch?v=_gc2MpzIQUA
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: vývojáři o tom samozřejmě nemluví a konejší si hráče co nemají rádi pvp slintama kolem toho být či nebýt agresivní... určitě to nějaký vliv má, ale co jsem od releasu vypozoroval, sedí to nejvíc k ranku kde jsi (občas jsem se i ostatních random raiderů ptal jaký jsou rank a byl velmi blízko mému)...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: tak samozřejmě, triggernade měli nerfnout dávno, to je ultimatní granát i na cheatery... kettle podle mě nechají jak je, jen zakážou na pc macra (jestli to nějak jde) a stitcher je furt s-tier zbran, tam čekám že jen uberou na nábojích (jak u rattlera přidávali dva náboje, tak tady podle mě pár kousků uberou abys nevysypal hráče se stitcherem lvl1 na jeden zásobník...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    _KOFILA_: HA ze by ten matchmaking byl pres trialy? hmm!! dekuju! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: jestli máte partu tak se zaměřte na trials... jak postoupíte tak aspon na wildcard 1 uvidíš jak se dramaticky promění chování raiderů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam