• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN:
    _KOFILA_:

Ajo taaaaaak.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAGASAWA: tak to vime, nicmene po dvou runech, mam jen jeden :) takze kdyz by to nekdo mel tak to muzeme spojit a kdyz vememe kofilu a postavime ho do vchodu, tak to tam mame cely pro sebe :-P

_KOFILA_: jo je, kdyz je hidden bunker trial, tak se na ty stahovaci terminaly stoji normalne fronta ctyrech lidi a lidi kecaj o nesmrtelnosti chrousta... v PVP to musi bejt vyrazne intenzivnejsi zazitek si ten svuj terminal ubranit :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: víme, víme, i víme kde ten terminál je... ale jak jsme tam přišli, vynořilo se tam u terminálu dalších 15 raiderů, to je normální? ptám se pro kamaráda co se zove pvpyj...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN: Jop to musíte prohledat všechny kontejnery na Raider’s Refuge / Reinforced Reception / Pilgrim’s Peak / Ancient Fort a tam je najdete a pak je nasázíte do terminálu
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAGASAWA: totok, jsou ctyri

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: tu mám, ale jak se nekoukám na žádné návody a postupy, ještě nevím jak ji zasunout .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: já pitchuju furt, ale to je součást sarkasmu a recese, to časem zjistíš... včera to bylo fajn, jsem rád že si užívám i tu PVE část, jak jsem byl 5 let ovlivněnej Tarkovem, vůbec by mě nenapadlo, že si jde s tohoto extraction shooteru udělat novou desku Briana Ena :)))

takže ano, posledních 10 raidů jsem nikoho nezabil a už mám matchmaking jak kdybych šel do billy pro budapešťskou nátěrku, čili cestou si půl hodiny povídám se sousedama z ulice a po nákupu půl hodiny s personálem billy, říkám, jak starej dědek Brian Eno...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: obálky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: anebo tohle

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN: To jsou ty čtyři obálky s old school kódy, který se musí najít na čtyřech místech na mapě?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONEHEART: Az budu online, ozvu se, dik.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Nemate nekdo klice na locked gate v blue gate? my tam vcera s kofilou delali hornety ... a podruhy (potreti?) jsme se dostali do stavu, ze na mape uplne mrtvo. Nikde ani waspa. Stich piska a nic neprivola. Fakt divny.

ja mam jeden z recepce, jeste bych nejaky sehnal a pak zkusil ten bunker otevrit. Nas 0 pvp rating "zarucuje" dobrej loot.. Kofila neustale picuje, ze ho nikdo nechce zabit a ze to je nuda.

jo este jedna skvela rada, kdyz si predavate ty blueprinty, jdete uplne nahy krom safepocketu pro ty BP a pak jdete krumpacema mlatit waspy dokud vas nezabijou. My vcera dali ctyri :-P pravda, jedna kdyz videla kofilu s krumpacem spachala sebevrazdu o nejakej sutr, ale pocitam nam ji.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PETINY: čoveče čekali jsme, ale já tě nemám v přátelích, tak tady mám několik postů zpět embarkID... zítra to večer nejspíš taky zapnu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ONEHEART: Btw diky za dnešní bleskovou blueprint akci 🤜🏼🤛🏼
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    pls zbavte me toho, nejak mi to poslednich par dni padalo
    aktualizovana nabidka BP:

anvil
    aphelion 2x (ender 1)
    bettina
    deadline 5x
    ext.shotgun mag II
    gas mine
    heavy gun parts
    jolt mine 5x
    pulse mine 5x
    seeker nade
    showstopper 2x
    aug taktical mk3 DEF
    tagging nade
    trailblazer 6x (kaliban 1)
    trigger nade
    vertical grip II
    vita-shot

oneheart_cz#0689
    PETINY
    PETINY --- ---
    _KOFILA_: dnes!:)

A na nyx RAID nejsem starej nikdy, mě pozvete a jdeme, vyprázdním svých 30 wolfpacků :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pokousel ste se nekdo?
    This Arc Raiders Puzzle Wasn’t Meant to Be Beaten
    https://youtu.be/zKby9zPYG-c?si=SC9hPXvY-wgZsPGm
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    na kytarku by se siklo 🥲

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BARTOLOMEJ: udelej drazbu! :-P protoze ten mi jako fakt schazi, kdo ma ty rocketeery kydlit rucne? sem starsi clovek, nemam na to cas :-P

kdo ste nasli wolfpack BP, kde to bylo?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PETINY: kdy si pro to přijdeš?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: málo, jsem hodnej, jen 3 kila a kilo defibem postaveno na nohy (jen to znovupostavení počítají až od prvního wipu)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam