• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: tak jasně že matchmaking nejdřív checkne agresivitu, platformu, rank a pak co zbyde... a ano, někdy tě to hodí do lobby s uplnejma začátečníkama (asi taky zaleží v kterou hodinu na jakých serverech hraješ), ale v průměru všech her jsem byl vždy velmi blízko svému ranku... a samozřejmě můžeme rozjet hypotézy co nastane když jsi legenda kantýny a začneš hrát s kámošem co to včera koupil... to by mě matchmaking hodně zajímal... prostě těch faktorů je tolik a socialní media fungují tak strašidelně, že každej má své pravdy co se vlastně v té hře děje, no...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    matchmaking se ridi x faktorama.) rank v trialech je jen jeden z mnoha. jak sem zde pred chvili daval, tak i vyvojari mluvi o hre kde hraje prim PVE. casem mozna pribudou dedikovany servery

tadyhle chlapec vysvetluje. imo se v tom trochu zamotal
    Pravda o Agresivním Matchmakingu a jak funguje? | Průvodce CZ | Arc Raiders CZSK | MagicStark
    https://www.youtube.com/watch?v=_gc2MpzIQUA
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: vývojáři o tom samozřejmě nemluví a konejší si hráče co nemají rádi pvp slintama kolem toho být či nebýt agresivní... určitě to nějaký vliv má, ale co jsem od releasu vypozoroval, sedí to nejvíc k ranku kde jsi (občas jsem se i ostatních random raiderů ptal jaký jsou rank a byl velmi blízko mému)...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: tak samozřejmě, triggernade měli nerfnout dávno, to je ultimatní granát i na cheatery... kettle podle mě nechají jak je, jen zakážou na pc macra (jestli to nějak jde) a stitcher je furt s-tier zbran, tam čekám že jen uberou na nábojích (jak u rattlera přidávali dva náboje, tak tady podle mě pár kousků uberou abys nevysypal hráče se stitcherem lvl1 na jeden zásobník...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    _KOFILA_: HA ze by ten matchmaking byl pres trialy? hmm!! dekuju! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: jestli máte partu tak se zaměřte na trials... jak postoupíte tak aspon na wildcard 1 uvidíš jak se dramaticky promění chování raiderů...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    'The Game Isn't About Shooting Other Players' — Arc Raiders Dev Explains Why It Won't Add Additional PvP Mechanics Like Leaderboards - IGN
    https://www.ign.com/articles/the-game-isnt-about-shooting-other-players-arc-raiders-dev-explains-why-it-wont-add-additional-pvp-mechanics-like-leaderboards
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @ArcRaidersNow
    New “Free Fall” Tech Discovered in #ArcRaiders

( 20-60m )
    🎥C4K3
    https://x.com/ArcRaidersNow/status/2008856923542876279?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw prej budou nerfovat triggernades, kettle a stitcher :S
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @TheRooster
    “Loot-wig van Beethoven”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Tak electrical Storm, první skříň a hned BP na hook. LoL
    ENDER
    ENDER --- ---
    KALIBAN: Jeate doplnim, ze mame prebytek core z queen a vlastne nevime co s nima :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Ty jo ja asi delam neco nejak dramaticky blbe, hrajeme chvillu, sem nekde kolem 35 levelu tusim, ale prijde mi, ze ty lidi kolem sou spis dementi ktery nevedi co delaj, nejaky interakce sem zazil uplne mimimalni (krom toho ze me obcas nekdo odpraskne a mlci) ale vsechny ty epicky veci sem si musel udelat sam s Enderem :)

tak si tak rikam, neni to tak, ze te to matchmakuje taky podle levelu a proste zatim ty lidi nejsou engamovy?

Je neco super PVE zajimavyho, co proste musim zkusit? na boje s matriarchou sem zatim chudej, ale kazdej den koupim jeden hullcracker abych mel zasobu :)

p.s. kdyz by mel nekdo slingshot BP tak bych ocenil, ted mam quest na jeden, nicmene s frekvenci myho chcipani o nej pravdepodobne brzo prijdu :) (chybama se clovek uci, nejdriv se rozhlidni nez vybehnes z baraku jestli nad vchodem nejsou tri waspy treba :)

p.p.s nekdo rikal ze energeticky zbrane sou nahovno? zharvesteru sme vybrali BP na tu energetickou sniperku a na papire se na ni vylozene tesim :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Řadu let staré ilustrace švédského ilustrátora Simona Stalenhaga atmosférou ne nepodobné Cold Snapu na Dam Battlegrounds. Akorát místo Švédska máme od švédského Embark studia Itálii.

víc případně v auditku:

[NAGASAWA @ Simon Stålenhag ~ Zubkov, Rozalski a jejich ilustrace z jiných světů]

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    what? :)
    1.We will invite you to a group, Remember to put the items we drop to you in your Safe Pocket Slots.
    We will not response for item lost if you have not put them in safe box.
    2. Do not take any valuable items to the game.
    Buy ARC Raiders Blueprints & Items | 24/7 Fast Delivery | IGGM
    https://www.iggm.com/arc-raiders/items
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: ale zas je hezký když jsem v burried city začal házet nady po bombardierovy a z ostatních budov a oken se začali postupně přidávat další kluci a pak jsme si u lootu pěkně pokecali :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jeste jedna variace na home alone...jako tyvole! :D
    zvuk nutnej.)
    Home Alone… But It’s Arc Raiders 🎄#arcraiders #gaming #funny #meme
    https://www.youtube.com/shorts/7K32MPKYRnY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam