OMN: vemu to vic pohromade, protoze ty tridy zbrani mixuju
kombo1) ja mam oblibene R99 a G7... na stredni/delsi vzdalenost je porad G7 vyborna... na blizko R99 nejvetsi dmg za sekundu, vystrilis zasobnik a staci borce jenom dokliknout G7
kombo2) havoc > R99 > flatline > R301 a brokovnice nebo snipa... paradoxne tedka je asi nejlepsi EVA, ma totiz hodne konzistentni dmg... narozdil od mastifu ktery da jednou za 14 a pak za 90
havoc museli nerfnout, ale je to ultimatni zbran kdyz se rozjede a R301 tu moc nehraju, ale ta je dost dobra a opomijena.... R99 porad nejlepsi, ale je to pro skillery no :)
ze sniperek mi prijde nejlepsi prave ten Longbow, zrychliliho a je proste dobry, sentinel je pomaly a tripletake narocny na attachment... ale da se pouzit dobre jako brokovnice :)
kombo3) moc to nehraju, protoze se vetsinou netrefim :D ...ale statisticky je to proste to nejlepsi ze hry. wingman se skullpiercerem a k tomu dobra brokovnice nebo r99
spitfire je psycho zbran :) ...ale obcas predvede huste veci, ale jak potkas skillera tak te proste sunda rychleji