• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANEQWIM HOF a jeho metoda
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    Nazor necht si kazdy udela vlastni, nicmene to neni poprve, kdy se na Hofa utoci a je cilene dikreditovan… jako v kazdemje v nem spousta zla a je na kazdem z nas jak se svym vnitrnim stinem budeme zit… v kazdem pripade je jeho metoda funkcni, ikdyby jen v tom, ze povede lidi k otuzovani…

Myslim, ze poslednim varovanim byl pokud ho torpedovat za to, ze nekdo zkousel dechove cviceni ve vode a utopil se… na to konto se zacaly objevovat svedectvi nekterych lidi, kteri prohlasovali, ze je to nebezpecny blazen, ktery uz zpusobil smrt nekolika lidi a je mu to jedno… jeden z nejhlasitejsich byl paradoxne Scott Carney, ktery se prohlasoval ze Hofem probuzeneho a dokonce o tom vystupu na Kilimanjaro napsal knihu.

Paranoidni predstavy o farmaceutickych firmach, ktere se citi timto hnutim ohrozene, sirit nemusime, ale byt kriticti ke vsemu a vsem, bychom byt meli za vsech okolnosti.

Wim Hof’s Story: Beyond the Media Headlines
    https://www.wimhofmethod.com/wims-story-beyond-headlines
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAINBOF: jako vselek urcite ne
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    vona je otazka zda ta jeho metoda teda fungovala nebo ne.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    až po mně zas nějaká holka bude chtít dělat wimhofa, dám si dvacet piv a vylískám ji papulu, haha
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VXP: bohuzel. ale drzim si `pozitivni mindset`
    VXP
    VXP --- ---
    RAINBOF: no ale zní to dost logicky...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRDELOID: doufam ze ne. to by bylo hrozny.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    RAINBOF: teď sem s tím jdu. Zajímalo by mě, jesti se někdy potvrdí, že svoji první ženu utýral.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ledový muž Wim Hof. Světově známý guru pro psychickou pohodu týral svou ženu a děti - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-ledovy-muz-wim-hof-svetove-znamy-guru-pro-psychickou-pohodu-tyral-svou-zenu-a-deti-40491214#dop_ab_variant=0
    LESNIMUZ
    LESNIMUZ --- ---
    LESNIMUZ
    LESNIMUZ --- ---
    Ahoj kdo jste byl dneska ve vodě😨..?
    já si to užíval moc..krása😀
    YERRO
    YERRO --- ---
    STEVIE: To, že se to někomu takto nepodaří, vypovídá jen o nich ;)
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    ZIP79: nechci nikoho soudit, ale tohle je cesta ke grálu, měl bys mít sílu a integritu, abys takovej kousek zvládnul... takhle z dálky mi to přijde, že si šli pro fotku na instagram... je samozřejmě možný, že se tam posralo něco uplně jiného...
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    STEVIE: jo tohle je celkem vtipný tady, nevíte o tom někdo podrobnosti?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Otužilci se vydali na Sněžku ve spodním prádle, dolů je snášeli záchranáři - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...avy/zahranicni/snezka-polsko-zachranari-iceman.A181207_080944_zahranicni_bur

:)
    LESNIMUZ
    LESNIMUZ --- ---
    Ahoj WHM jsem s pritelkyni zacal praktikovat docela nedavno...zacatkem dubna...dycham ve 4:20 rano a nekdy i odpolene abych se lip zregeneroval po shichte:)...od dubne se skoro kazdy den koupu v nasi rece..
    tedkom je to uz teple tak chodim raano anebo vecer...
    dychani mi prijde naprosto v pohode...vubec to neni tezke a hyperventilaci nemuze byt rec...
    otuzovani sem zacinal pomalu asi cca 1min... po mesici 2-3min.. tedkom davam 10min
    a pokud se nezadarii dat reku ..tak si davam ledovou sprchu 3-5min ktera mi prijde super hlavne rano to
    opravdu nakopne...
    za dobu co praktikuji..se mi zlepsil horni krevni obeh ..rozumej studene ruce...to dychanii me opravdu odkyseluje:) ..a strasti vsedniho zivota prijimam snaaze:)))
    ..takze vsem doporucuju...
    zacnete pomalu z tou vodou a DYCHEJ TE!!:))
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ROMI: Já to měl po roce pobytu v Austrálii, 2 roky mi v ČR byla pak furt zima :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    ja to mam uz naopak, ze nezvladam zimu poslednich deset let a to jsem se vcelku otuzoval, ale spoustu casu jsem zil v tropech a to na me zanechalo nasledek, tak ted uvidime, co se mnou udela vetsi otuzovani :)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    ROMI: Já vedro nesnáším, ale přijde mi, že s otužováním zvládám líp i druhý extrém, takže rozhodně lepší.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ROMI: Mi vedro nikdy nevadilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam