tak jsem byl v úterý na pavilonu 31 v Bohnicích na doléčování v rámci programu Elpa vedl ho nazačátku 90 let až do roku tuším 2009 pan Kokert ( to byl před 17 lety můj terapeut který mě vytáhnul ze sraček a díky jehož doléčováku jsem zůstal 10 let čistej než jsem to podělal ) ten před 10 lety předal Elpu panu Gregorovi kterého můžete znát s filmu Piko
https://www.youtube.com/watch?v=tEKFEmocHx4 je to Pražská vařičská legenda které vybouchnul var na bytě a jen tak tak přežil toho tenkrát Kokert taky zachránil a Gregor jeden s prvních vařičů pervitinu v práškové podobě si udělal Skáluv institut a pokračoval v jeho práci na Elpě pavilonu 31 až do letošního září kdy ze zdravotních důvodů odešel do důchodu no s napětím jsem čekal kdo to po něm vezme né každej terapeut vám sedne naštěstí přijali opět Kokertova žáka jmenuje se Tomáš a je to férovej frajer co se nepovyšuje a je bejvalá smažka a alkáč jako já a jeho pojetí Elpy mi fakt sedlo místo přednášek se mezi sebou bavíme jako kámoši at už sedíme na straně lidí co choděj z venku nebo co jsou zrovna v léčbě bylo to fakt dobrý doléčování které samozřejmě jako vždycky okořenil jako vždycky ex primář Nešpor kterej chodí vždycky na poslední čtvrt hodinu programu je takovej tamější maskot někdy mi příjde že už mu vážně hrabe dřív jsem ho nesnášel ale párkrát mi taky zachránil prdel když jsem dostal epilepták takže ho beru :) no to je pro dnešek všechno abstinenci zdar