• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: a já si tykám se všema!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to se nedivím.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GRANTORINO: já jsem znala Hynaise osobně
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Moje babička vždycky nesnášela Veškrnovou. Znala Havla i Olgu osobně. Teď už to docela chápu proč. Přiznám se, že Veškrnová mi nikdy zas tak nevadila. Ale tohle mne fakt nasralo. Ona opravdu nehraje roli v odkazu Václava Havla. Takže by měla nechat knihovně původní název... A ne do toho rejpat, ach to ego.
    Knihovna Václava Havla se přejmenovala na 1. prezidentskou knihovnu - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-knihovna-vaclava-havla-se-prejmenovala-na-1-prezidentskou-knihovnu-315064

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    hm proto nechodím do kina - pro moji hlavu a útroby je to horší jak nejnáročnější atrakce na Matějský. migréna a tinitus zaručen
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Občas mi zvědavost nedá a nakouknu do klubu Zralé ženy a pak zas rychle vycouvám, když ony zralé ženy, matky a milfky na fotkách josu tak o 20 let mladší anebo 20 kilo lehčí než já.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PETER_PAN: deathmetal je ale zábavný hluk!
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: To je samozrejmne pravda. Ja ale myslel ze lide co maji prupravu z metalovych koncertu si tohodle vlastne ani nemuzou vsimnout.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: přiložím že po zaplacení tučného vstupného musím před filmem strpět desetiminutové pásmo reklam zesílených na úroveň že se divákům uvolňují zubní plomby
    a všechna multikina drží zásadu že dobrý zvuk = hlavně hutné basy. výsledkem je dunění že malým dětem trva po návštěvě minimálně hodinu než přestanou vidět rozmazaně.a menší savci rovnou vybuchují.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jsem si říkala, že to ten prezident s tou familiérností nějak přehání :D...

SM3
    SM3 --- ---
    BAAL: Bakalář je za mě top a pak kupujeme domů všechny druhy Birelu, nemáme s tim problém.
    Za poslední měsíc jsem pár čepovaných nealko Budvarů vypil a je to dost povedené, podle mě jediné dobré, co se Budvaru povedlo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KURE: tohle imho slouzi k tomu, abys zakazal automaticky aktualizace tem apkam, co se samy aktualizujou:) chces si drzet nakou verzi treba

ale napr Lidl apka se sama neaktualizuje a zjistis to az treba na pokladne, kdyz chces nacist kartu
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KURE: Prosimtě všechno, všechno jsem vyzkoušel. Včetně těchto samozřejmých věcí, to je základ.
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ano, vedu se sebou boj. Ano, je to trapné, the first world problems. Ano, jasně že bych doopravdy nemusel. Ale vyzkoušel jsem už všechno. Opravdu všechno. A četl jsem příběhy lidí, kteří prošli stejným traumatem... Je to příšerné.
    Jakkoli drastická, přehnaná a především totálně vynucená záležitost to je, tak se omlouvám, ale přece jenom budu nakonec muset... přejít z Androidu na iOS.
    ALE! Nemůže za to Android. Může za to zasraný Google. Appky se prostě automaticky aktualizovat nebudou, ne a ne. Několik přístrojů, několik verzí systému, všechna dostupná řešení, i s AI jsem to hodiny konzultoval... Nada. No dice. Close but no cigar. Už toho mám po krk. A ještě tu věc budu muset koupit na splátky.
    Zjevně v tom ale nejsem sám. Ale hele, když jdu v největší vřavě koupit jízdenku nebo platit a foun řekne "ne ne kámo, nejdřív to musíš aktualizovat"...
    ...
    ...
    tak člověk lituje, že není vymeditovaný buddha nebo že nedával ve škole větší pozor. (Proč přesně? Těžko říct – protože jsme nedávali pozor. Courtesy of Ford Prefect.)
    Pardon, kecy končí, víno pokračuje. Cheers.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ze pro me ty multi kina vubec nejsou, pri prichodu desny smrad, cestou ke salu se brodit rozsypaným popkornem a spol., kdyz uz se usadím, ze vsech stran chroupani a přežvykováni. Nekteri jedinci si zasli pro svoji davku u behem filmu.
    A tech opozdilců s mobilem a po tmě hledající místo a ze jich bylo a klasicky uprostřed rady.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kupte si spis nekdo tohle :-)

Microduck - A tiny biped robot you can teach new tricks | Pollen Robotics
    https://pollen-robotics.com/microduck/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: tohle je skoro škoda otvírat, jestli z toho chceš stavět šumperák. V tom setu jsou jenom nejzákladnější dílky, který si můžeš koupit na váhu i na spoustě českejch e-shopech, a jestli je to zavřený, tak to dneska střelíš tak za 15.000, a furt to roste.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Teď koukám že mají ještě DC 3 PAN-AM, to nutně potřebuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam