• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    MICHELLEDANIELS: já jsem taky "patková" ..a moje babi říkala, že která jí patky ta si vezme doktora :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: u nas by se ti libilo! Deti potvory zerou ty kousky zprostredka a kraje nechavaj, bys jich mel habadej!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: taky a ve skole jsem si i specialne rikala o patky z knedliku, protoze ty mely kucharky stranou a bezne je nedavaly.
    Stejny to je u cehokoliv zapeceneho, testoviny, brambory apod.
    STINKY
    STINKY --- ---
    ERRTU: škoda, že jsi nebyl můj sourozenec v dětství.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    z bábovek, perníků apod mám nejradši takové ty oschlé časti na okrajích.
    takže konkrétně perník u nás z plechu neubívá po řádcích, jako v normalních rodinách.
    je to symetricky zmenšující se čtverec jak ho ze stran okrajuju a postupně odžírám.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MICHELLEDANIELS: To já nerozporuju, jen se mi nezdála ta půlka února :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FRK_R23: i tak. Tohle pocasi jsem spis vzdy vnimala az na konci brezna. To ma dcera narozky a vetsinou to byla prvni udalost, ktera se dala slavit uz venku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DR_NIKITA: Nechci ti nějak kazit vnímání času, ale dnes je 27. února :))
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Jaro v pulce unora me trochu desi..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zistila som, ze pasivna nemcina je v mojom podani skoro na C1, aktivna (akoze musim poskladat tu vetu sama) je slaba B1. Jak je to sakra mozne. Humbling experience ten test z gramatiky teda.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Pote, co jsem si vyzkousela dovolenou bez deti, uz ta s detma nema takovej sexappeal :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NEI: Chvíli jsem přemýšlel, proč dávaj dětem na hraní hřebíky, vždyť to musí bejt strašně nebezpečný. A k čemu ho sakra s sebou nosíš ty?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    AKNAMOR: tos mi pripomnela, ze musim pro puncochace!
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Nesnáším vouchery jako dárky, ještě navíc od lidí, co mě fakt dobře znají a mohli by něco dobrýho vymyslet sami. Teď si musím ten dárek vymyslet sama a ještě jsem omezená tím obchodem... (a říkala jsem, že nic nechci, ale to se nesetkalo s pochopením)
    NEI
    NEI --- ---
    DRUMID23: Jak by to mělo dopadat? :-)
    Udělala jsem to tajně, takže žádné dítě kvůli tomu neplakalo, neboj. :-)
    A ten hřebínek/kartáč byl překvapivě příjemný.
    Po a před užitím jsem ho umyla.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    NEI: a jak to dopadlo?🤔
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem si učesala vlasy hřebínkem z dětské sady na hraní protože jsem si doma zapomněla ten svůj. :-)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Před spaním jsem si výjimečně nezahulil, tak jsem měl divoké sny. S kolegou jsme šikanovali a mlátili Macinku. Pokaždé, když mi ho začínalo být lito, tak se zachoval jako zmrd, tudíž bylo potřeba v šikaně pritvrdit. Kéž by ten sen nikdy neskončil.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    MART1NKA: to by bylo málo. 😅 ale dětské drynites ok. 😊👍
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    som sa prisla priznat, ze moj mozog je tak zdeptany vsetkymi tymi chlapmi, co so mnou vyjebali, ze si vymysla koniny aj tam, kde fakt ziadne nie su.
    aj cez roky terapie. ja tie zaciatky vztahov nemam rada, prosim si obdobe, ked pred sebou v teplakoch prdite na gauci. diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam