Ano, vedu se sebou boj. Ano, je to trapné, the first world problems. Ano, jasně že bych doopravdy nemusel. Ale vyzkoušel jsem už všechno. Opravdu všechno. A četl jsem příběhy lidí, kteří prošli stejným traumatem... Je to příšerné.
Jakkoli drastická, přehnaná a především totálně vynucená záležitost to je, tak se omlouvám, ale přece jenom budu nakonec muset... přejít z Androidu na iOS.
ALE! Nemůže za to Android. Může za to zasraný Google. Appky se prostě automaticky aktualizovat nebudou, ne a ne. Několik přístrojů, několik verzí systému, všechna dostupná řešení, i s AI jsem to hodiny konzultoval... Nada. No dice. Close but no cigar. Už toho mám po krk. A ještě tu věc budu muset koupit na splátky.
Zjevně v tom ale nejsem sám. Ale hele, když jdu v největší vřavě koupit jízdenku nebo platit a foun řekne "ne ne kámo, nejdřív to musíš aktualizovat"...
...
...
tak člověk lituje, že není vymeditovaný buddha nebo že nedával ve škole větší pozor. (Proč přesně? Těžko říct – protože jsme nedávali pozor. Courtesy of Ford Prefect.)
Pardon, kecy končí, víno pokračuje. Cheers.