• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Filmy Magnólie, Donnie Darko a pokračování Matrixu jsou sračky. Mona Lisa má křivou hubu. Hitchcockovy filmy jsou k smrti nudné.
    Tohle všechno si myslím a ještě navíc nesnáším Devátou symfonii a humanitární organizace.
    Tak a je to venku.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Nikdy jsem nehrála žádnou karetní hru, ani prší. Nehrála jsem ani člověče nezlob se. Jediná hra ke které jsem kdy byla přemluvena bylo pexeso, sázky a dostihy a dixit. Tyhle tři věci mě i bavily. Stopem jsem poprvé v životě jela před rokem. Neviděla jsem ani jeden díl hry o trůny, přátel, sexu ve městě a dalších moderních seriálů.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NA_PYCZU: ja jen jednou spis nahodou a desne se mi tyhle hlavolamy prici.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NA_PYCZU: Na to jsou algorytmy... některé jsou lidsky zapamatovatelné, některé rychlé, spíš pro stroje. Všechno najdeš na youtube.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Nikdy jsem nesložila rubikovu kostku.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    PRASECI_SOIREE: ale prej mlada:D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GREAT_R: To by rozhodně neměla.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    SAMUEL_HAIN: taky to tak mám, jako by ta rodičovská láska po nás evolučně chtěla, abychom je zabezpečili a oni mohli v klidu a bezpečí spát.
    SAMUEL_HAIN
    SAMUEL_HAIN --- ---
    Uklidňuje mě, když slyším svý dva syny ve spánku oddychovat. Ne že bych byl neklidnej.. nebo možná jo, to asi oni, když jsou vzhůru, tak vnášejí do života takovej zajímavej neklid, kterej vám bystří všechny smysly :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    BLONDYNKA: Uvidíme. Dám na to bacha. Předpokládám správně, že poteče krev, co?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GREAT_R: hlavně pokud máš silnější porost, tak nedoporučuji, kořínky zůstanou a budeš mít problém. Muž to dvakrát zkusil a byla to hrůza. Zanítilo se mu to, dva měsíce se to hojilo, blbý.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ve středu si nechám odvoskovat svetr na zádech. Už to vypadá moc divoce. Vpředu si to nechám (Burt Reynolds style). Zlý jazykové tvrdí, že to bolí víc, jak kérka.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    INDIAN: potrebuju plundrovat a plundrovat. moje koprivy obcas dosahuji takovy vysky ze se mezi ne chodi bojit kadit i pes, protoze tam vzdy zmizi jak v dzungli. sou vyssi nez ja.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MANICCA: Jedna stará zubařka jedněch mých příbuzných ten ageismus vyřešila velice efektivně... všem začala říkat, že mají zdravé zuby... Když nebolí, tak zdravý. I mému příbuznému, který měl asi tu nejděsivější parodontózu ever a odporně mu páchlo z úst. Šťastně dožil s vědomím zdravých zubů...
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    moje zubarka se teda narodila jeste v protektoratu a je to brutalni reznik, ale prisla bych si jako maslo, rict si o umrtveni. navic mi prijde, ze ty vrtacky jsou dnes uplne jinde a uz to neni tak bolestivy, jako pred 20 lety. chvili ti litaj po puse velky kusy zubu a najednou jsi vyresenej. a to mi nedavno vrtala zub, ze byl skoro totalka a mam tam ted tak z 90% tu jejich "lecivou" plombu. ani to mi neprislo nijak joo strasny, musim rict
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRASECI_SOIREE: Já byl jednou na záskok u staré zubařky.... divný mi bylo už její křeslo... vypadalo dost 80s or older a mělo takovou strašně minimalistickou vrtačku... Dodnes si myslím, že jí do toho krámu netekla voda, protože se mi ten zub rozpaloval a smrděl jak když se něco pálí... Naštěstí to bylo jen malý obroušení.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    AMANT: na chozeni v teplakach po venku mam rozporuplne pocity... Na jednu stranu v nich chodi trashy people, na druhou stranu to nekterym dělá hezký bulge. Ja v tom ven nechodím, ale pro jistotu jsem si poridil jedny pěkný, co kdyby...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SARAJ: Já šla tuhle v županu, byl to teda omyl, ale co už... :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SARAJ: :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ook:D mam jeste horni osmy!!! Pisu si a vypisuju zadanku:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam