• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    SAMUEL_HAIN: taky to tak mám, jako by ta rodičovská láska po nás evolučně chtěla, abychom je zabezpečili a oni mohli v klidu a bezpečí spát.
    SAMUEL_HAIN
    SAMUEL_HAIN --- ---
    Uklidňuje mě, když slyším svý dva syny ve spánku oddychovat. Ne že bych byl neklidnej.. nebo možná jo, to asi oni, když jsou vzhůru, tak vnášejí do života takovej zajímavej neklid, kterej vám bystří všechny smysly :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    BLONDYNKA: Uvidíme. Dám na to bacha. Předpokládám správně, že poteče krev, co?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GREAT_R: hlavně pokud máš silnější porost, tak nedoporučuji, kořínky zůstanou a budeš mít problém. Muž to dvakrát zkusil a byla to hrůza. Zanítilo se mu to, dva měsíce se to hojilo, blbý.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ve středu si nechám odvoskovat svetr na zádech. Už to vypadá moc divoce. Vpředu si to nechám (Burt Reynolds style). Zlý jazykové tvrdí, že to bolí víc, jak kérka.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    INDIAN: potrebuju plundrovat a plundrovat. moje koprivy obcas dosahuji takovy vysky ze se mezi ne chodi bojit kadit i pes, protoze tam vzdy zmizi jak v dzungli. sou vyssi nez ja.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MANICCA: Jedna stará zubařka jedněch mých příbuzných ten ageismus vyřešila velice efektivně... všem začala říkat, že mají zdravé zuby... Když nebolí, tak zdravý. I mému příbuznému, který měl asi tu nejděsivější parodontózu ever a odporně mu páchlo z úst. Šťastně dožil s vědomím zdravých zubů...
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    moje zubarka se teda narodila jeste v protektoratu a je to brutalni reznik, ale prisla bych si jako maslo, rict si o umrtveni. navic mi prijde, ze ty vrtacky jsou dnes uplne jinde a uz to neni tak bolestivy, jako pred 20 lety. chvili ti litaj po puse velky kusy zubu a najednou jsi vyresenej. a to mi nedavno vrtala zub, ze byl skoro totalka a mam tam ted tak z 90% tu jejich "lecivou" plombu. ani to mi neprislo nijak joo strasny, musim rict
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRASECI_SOIREE: Já byl jednou na záskok u staré zubařky.... divný mi bylo už její křeslo... vypadalo dost 80s or older a mělo takovou strašně minimalistickou vrtačku... Dodnes si myslím, že jí do toho krámu netekla voda, protože se mi ten zub rozpaloval a smrděl jak když se něco pálí... Naštěstí to bylo jen malý obroušení.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    AMANT: na chozeni v teplakach po venku mam rozporuplne pocity... Na jednu stranu v nich chodi trashy people, na druhou stranu to nekterym dělá hezký bulge. Ja v tom ven nechodím, ale pro jistotu jsem si poridil jedny pěkný, co kdyby...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SARAJ: Já šla tuhle v županu, byl to teda omyl, ale co už... :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SARAJ: :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ook:D mam jeste horni osmy!!! Pisu si a vypisuju zadanku:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SARAJ: při analgosedaci nespíš, je to takové zvláštní obluzení. Mně se přitom zdály nádherně živé sny, viděla jsem úžasné věci. Jsou z toho neskutečně příjemné pocity. :)))) a jakmile to odezní, tak nejsi nijak zvlášť groggy. Oni teda říkají, že máš ještě hodinu počkat v ordinaci a pak být celý den doma, ale já jsem byla po té hodině normálně funkční.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    AMANT: zkus! Jako doplnek doporucuju kocovinu a slunecni bryle;)
    AMANT
    AMANT --- ---
    SARAJ: zkusim, treba to okoli bude brat jako krok smerem k naprave tohoto poklesku..:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    AMANT: ja obcas v nocni kosilce. V lete, ehm.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ja se nejlip prospala po tramalu, dostala jsem ho po trhani osmicky ( pred zákrokem doktor otevrel lednici, at si vyberu jakyho chci panaka:)) koma, totalni, ex jen chodil kontrolovat, jestli dejcham. Pry jsem se vubec nehybala:D druhej den jsem sla normal do prace. Nejlip utraceny penize!
    AMANT
    AMANT --- ---
    nekdy chodim na nakup v teplakach. je to strasne krupansky, ale pohodli obcas zvitezi. budiz mi ke cti, ze se tak nepohybuji dale, nez 3 bloky od domu a do dopravniho prostredku bych v teplakach teda nevlez.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    INDIAN: sakra, zase mam smulu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam