• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    INDIAN: potrebuju plundrovat a plundrovat. moje koprivy obcas dosahuji takovy vysky ze se mezi ne chodi bojit kadit i pes, protoze tam vzdy zmizi jak v dzungli. sou vyssi nez ja.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MANICCA: Jedna stará zubařka jedněch mých příbuzných ten ageismus vyřešila velice efektivně... všem začala říkat, že mají zdravé zuby... Když nebolí, tak zdravý. I mému příbuznému, který měl asi tu nejděsivější parodontózu ever a odporně mu páchlo z úst. Šťastně dožil s vědomím zdravých zubů...
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    moje zubarka se teda narodila jeste v protektoratu a je to brutalni reznik, ale prisla bych si jako maslo, rict si o umrtveni. navic mi prijde, ze ty vrtacky jsou dnes uplne jinde a uz to neni tak bolestivy, jako pred 20 lety. chvili ti litaj po puse velky kusy zubu a najednou jsi vyresenej. a to mi nedavno vrtala zub, ze byl skoro totalka a mam tam ted tak z 90% tu jejich "lecivou" plombu. ani to mi neprislo nijak joo strasny, musim rict
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRASECI_SOIREE: Já byl jednou na záskok u staré zubařky.... divný mi bylo už její křeslo... vypadalo dost 80s or older a mělo takovou strašně minimalistickou vrtačku... Dodnes si myslím, že jí do toho krámu netekla voda, protože se mi ten zub rozpaloval a smrděl jak když se něco pálí... Naštěstí to bylo jen malý obroušení.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    AMANT: na chozeni v teplakach po venku mam rozporuplne pocity... Na jednu stranu v nich chodi trashy people, na druhou stranu to nekterym dělá hezký bulge. Ja v tom ven nechodím, ale pro jistotu jsem si poridil jedny pěkný, co kdyby...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SARAJ: Já šla tuhle v županu, byl to teda omyl, ale co už... :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SARAJ: :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ook:D mam jeste horni osmy!!! Pisu si a vypisuju zadanku:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SARAJ: při analgosedaci nespíš, je to takové zvláštní obluzení. Mně se přitom zdály nádherně živé sny, viděla jsem úžasné věci. Jsou z toho neskutečně příjemné pocity. :)))) a jakmile to odezní, tak nejsi nijak zvlášť groggy. Oni teda říkají, že máš ještě hodinu počkat v ordinaci a pak být celý den doma, ale já jsem byla po té hodině normálně funkční.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    AMANT: zkus! Jako doplnek doporucuju kocovinu a slunecni bryle;)
    AMANT
    AMANT --- ---
    SARAJ: zkusim, treba to okoli bude brat jako krok smerem k naprave tohoto poklesku..:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    AMANT: ja obcas v nocni kosilce. V lete, ehm.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ja se nejlip prospala po tramalu, dostala jsem ho po trhani osmicky ( pred zákrokem doktor otevrel lednici, at si vyberu jakyho chci panaka:)) koma, totalni, ex jen chodil kontrolovat, jestli dejcham. Pry jsem se vubec nehybala:D druhej den jsem sla normal do prace. Nejlip utraceny penize!
    AMANT
    AMANT --- ---
    nekdy chodim na nakup v teplakach. je to strasne krupansky, ale pohodli obcas zvitezi. budiz mi ke cti, ze se tak nepohybuji dale, nez 3 bloky od domu a do dopravniho prostredku bych v teplakach teda nevlez.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    INDIAN: sakra, zase mam smulu :(
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ORIKA: ziju bouzel cca 1000 km od CR, kam se podivam jednou za uherak (tj. treba 3x do roka). V opacnym pripade bych klido za naslednej fer vecirek u vas doma byl klido si vasi sekacku vzit do parady :))) ani ty ruce bys mi libat nemusela :D
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MADIETTA: jsem rada, ze v tom nejsem sama, uz jsem si tu pripadala jako mimon.
    Takze se verejne priznavam, ze zehleni je takova moje "chvilka pro sebe" a nejuzasnejsi darek, co jsem v v posledni dobe od muze dostala, byla nova zehlicka :)
    INDIAN: kdeze to bydlis? Ja se priznam, ze praci na zahrade z hlouby duse nenavidim a delam ji jen proto, ze je to proste potreba. Vzdycky jsem nasrana uz v okamziku, kdy tu sekacku vytahuju. A samozrejme mame velkou a clenitou zahradu. Takze pokud bys byl ochoten to vzit za me, budu ti libat ruce ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Předloni už nebylo zbytí a musela jsem si nechat vyřezat do dásně vrostlé horní osmičky a spravit od nich prokažené sedmičky. Dělalo se to nadvakrát a při té příležitosti jsem objevila zázrak jménem analgosedace. Mám z toho tak pěkné zážitky, že jsem pak litovala, že již nemám více zubů, které by potřebovaly vytrhat nebo pospravovat, a chvíli jsem i uvažovala, že bych si nějaký nechala vytrhnout jen tak. :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    SARAJ: Nejbožejšího zubaře jsem potkal, když mě Lucky poslal někam na Chodov v rámci emergency ze známosti, ten byl fakt boží, pak jsem se ho ptal zda bych nemohl být jeho pacient, protože takovou pečlivost a NASA ordinaci jsem do té doby ještě neviděl.

    Třeba mě vyšetřoval v leže, takže jsem nemusel mít otočenou hubu k němu v křeči, plus když mě vrtal tak si tam nacpal takovej balonek, aby se mu to místo nekontaminovalo slinama atd.

    A on mi zlomil srdce, protože mi řekl že se týden po tom stěhoval do Bratislavy za ženskou.

    A proto milé dámy, ženy můžou za všechno zlo světa:-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: v ramci priznani , ja jednoho zubare pokousala a ortodontistku jsem donutila ukazat mi suplata okolo kresla, ze neschovava vrtacku, ehm. K prekonani mi pomohlo nasledujici: domluva signalu, kdy na nej okamzite prestat delat cokoliv - zvedala jsem ruku, kdyz jsem chytala paniku, sestricka sledovala, jestli dycham - hruzou jsem prestavala. Objednavala jsem se pravidelne na prevence s heslem: Kdyz mne nic neboli, nic se dit nebude. Kdyz se neco bude dit, tak uz neutecu.
    Na mne to zabralo, porad se mi poti ruce a zmoulam kapesnik, ale nepanikarim. Plus volim radeji zubare, nez den bolesti zubu.
    PS: chodim do soukromeho centra, k napul detske zubarce, takze na vycukanejsi pacienty je zvykla;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam