• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLONDYNKA: Já myslela, že jsme v klubu PŘIZNEJME SE, ne v klubu NEČTĚME BLONDÝNKU :)
    Očividně ti to u prdele není, když se potřebuješ navážet. Já si můžu kdákat po nyxu, co chci, pokud jsem v tématu klubu, a to tady jsem. Nejsem si vědoma toho, že bych ti kdy na lak na nehty dříve reagovala, ale ty znáš mé příspěvky asi podrobněji než já. Píšu tě do seznamu svých fanoušků :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    LEJIMADA: Já taky nechápu, proč bys měla, nikdo tě k tomu nenutí, ale já zas pro změnu nechápu, proč bych já měla pokaždé, když něco napíšu, být nucena číst připomínky někoho, kdo mi vysvětlí, jak mu lak smrdí a dusí se jím a aby mně to pořád dokola vnucoval. Kdo se jí ptal?
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    BLONDYNKA: jako lak na nehty taky nepoužívám a nechápu proč bych měla, když mám nehty zdravé a ani milimetr dlouhé. Lak na nehty mi smrdí, mýdlo ne.

    Parfém nepoužívám, nemám ani žádnou "vonavku". Nemám doma ani konvenční prášek a už vůbec ne aviváž. Nechápu, jak se může někdo osprchovat voňavým sprcháčem, namazat parfemovaným tělovým mlékem, krémem, a pak použít parfém, deodorant. Pak třeba voňavý lak na vlasy a obléknout si oavivážovaný oděv. Bolí mě hlava jen z té představy..*

    *Mýdlo používám denně několikrát, barvím se a holím se. Dokonce se i sprchuju a používám šampon. Vše bez parfemace.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Koukám, že tu máme nové měřítko toho, kdy smí nějaký pach vadit - až od úrovně, kdy vadí Blondýnčiným zvířatům. Bravo! :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GREAT_R: Nedávno jsem tu psal o nálezu jednech starých pornáčů. Na chvilu si to tu odložím, než to smažou. https://uloz.to/file/3dO02mbptmSk/pametihodnosti-zip
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Takto:
    1. lak na nehty jistý pach má, to je nesporné. Nicméně, kočky nebo psi normálně nemají problém, je-li ta lahvička půl metru od nich, ohrnují nos až tehdy, když jim to strčím přímo k čumáku. ID Nellas má tedy zřejmě lepší čich než pes.
    Mýdlo, naproti tomu, minimálně v okamžiku namočení, nejenže má vždy určitý pach, a to dokonce i na větší vzdálenost. Nabízí se tedy otázka, zda se hypersenzitivní ID Nellas nedusí i z mýdla.

    a k tomu 2. Právě ID Nellas cítí niternou potřebu se v tomto směru vyjádřit pokaždé, když vzdáleně okolo ní jde debata, ve které se zmíní lak na nehty. Zjevně chce, aby všichni na světě věděli, že nesnáší laky na nehty a na vlasy a sere na vzhled a teď nám ještě sdělila, že si nebarví šediny. Po takové obsáhlé zpovědi je vhodné napovědět, na co ještě zapomněla a jak daleko by její odpor ke kosmetice mohl zajít. Třeba se dobereme něčeho zajímavého.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Zvedá se mi žaludek když vidím slaný koláč/dort (Nemyslím nějaký treba Francouzky pečený ale takový to koupím sto kilo uzenin a neplacam to na namazanej chleba) fuj
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: a jak souvisí mýdlo s nalakovanými nehty? Troufla bych si říct, že existuje i dost takových, co sice mají efektní akrylové drápy, ale sprchujou se jednou za týden.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    NELLAS: Stupid, of course. Tak jako všechny fifleny a nalakovanými nehty. A to ještě nevíš, že používám parfém a nešetřím jím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    NELLAS: Mno jo, tak hlavně že sama sobě voníš a líbíš se a tak, já se k tobě přibližovat nemusím, tak je to OK.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    TOOMIX: Když s někým skypuju, je znát, že druhý vidí sám sebe ve zmenšeném okně a afektovaně se ksichtí. Aspoň tedy víc než normálně.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    TOOMIX: já taky :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když vybírám peníze z bankomatu, tak do té kamery, co na něm je, dělám vždycky blbé xichty a všelijak se šklebím
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Miluju AZ-kviz, pravidelne ho sleduju a kdyz nahodou vim neco, co soutezici nevi, mam z toho jesitnou a uprimnou radost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLONDYNKA: Jasně, na poličce, chodím se na něj koukat, jak tam krásně stojí :)
    A taky mi vadí lak na vlasy (smrdí), nepoužívám do vlasů ani tužidlo (zkusila jsem to párkrát v pubertě a vlasy mi pak přijdou nechutné) a nebarvím si šediny. Skandál! :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    A mýdlo, to aspoň doma máš?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Laky na nehty mi smrdí a dusí mě. Nikdy jsem neměla nalakované nehty a ani se mi to nelíbí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Tak dlouho?! :-D
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MONROE:
    ja sem odmala pasivni kurak (a nikdy sem nekouril - tj. vubec nic jako vodnice, speky atp), cela rodina a vsecky moje ex sou kuraci a koureni jinych mi absolutne nevadi (pokud nesedim u popelniku a nekouri mi tam cigaro rovnou do vizaze). Muzu bejt v zahuleny hospode (passé) nebo u nekoho kde se kouri a je mi to wurst.

    Jedina vyjimka je moje auto, tam mi kourit nikdo nesmi (abych vyloucil podbizejici se transparentni dvojsmysl, tak by to pro dotycnou byla docela akrobacie aby se pres vysokej stredovej tunel ke me dostala)
    Moje zena teda taky nekouri, ale kdyz k nam prijde nakej kurak, tak mame popelnicek na venkovnim parapete v kuchyni, kde si klido dotycnej muze hodit jiskru jak je libo (se zavrenejma dverma teda)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: ha, mám to úplně stejně. Nenalakované nehty mám vždycky asi tak na půl hodiny, než dostanou nový nátěr. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam