• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ...is the new nejsem rasista ale...
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    jsem pro rovnopravnost ale obcas me ten feminismus zacina desit :o)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Mám celoživotní strach z toho, že mi spadnou klíče do kanálu.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Dělám věci, které potřebuji já a všechny kolem zaráží, že to tak je. Vždyť jsem říkala že to tak bude, nechápu že mi ti lidi nevěří
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Jsem se zas nechala vytočit.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Trochu mi chybí lockdown. Nikdo po mě nechtěl účast nikde a mě to vyhovovalo. Teď je úplný meetingový průjem.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: Mně se vždycky chtělo brečet, jenom jsem ho viděl.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Vždycky obrečim Radarův odjezd.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    INDIAN: Já to takhle mám s ustřiženejma vlasama. Fuj.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja se zas bojim vaty, uz vod mala, nevim jestli je to nakeh druh fobie... beha mi mraz po zadech kdyz se ji mam dotknout, nedejboze vzit chuchvalec a roztrhnout ho... a pokud by me nekdo chtel vopravdu dorazit, tak mi ji strcil do pusy - myslim ze to bych vyskocil 3 metry vysoko.
    DMAG
    DMAG --- ---
    Nenávidím kukuřici. Mraženou, v nálevu i grilovanou. Je to krmení pro prasata.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    marvelovky mne proste nebavi,meh.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Kdybych neměla syna, tak se s většinou rodiny vůbec nestýkám, protože mě skoro pokaždý strašně serou.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TLAMPAC: popravdě řečeno, už mám trochu dost těch aktivních prezidentů. Nějaký pasivní, o kterém bych ani nevěděl, by byl příjemná změna.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    NELLAS: tohle auditko neni o obhajovani osobnich postoju, ze ne :) Vadil by Vladimir Franz?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RESTINPEACE: Konfliktní prezident s břitkými bonmoty vadí. Nekonfliktní prezident s laskavým humorem by vadil. Existuje snad nějaký prezident, který by nevadil? :)
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    RESTINPEACE: Zkus to tady. https://www.opravarna.cz/
    Znam kluka, co to zalozil presne kvuli tomu, co frustruje tebe. Sama s tom mam vybornou zkusenost, me opravil pan starozitny radio za 300 a jinymu kamaradovi vymenili konektor v telefonu za 100kc a v servisu si za to puvodne rekli nehoraznou raketu
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    TLAMPAC: ta predstava me desi, sice to nebude stejnej pruser jako tam sedi ted, ale jeho priblblej ksicht, laskavej humor a za kazdou cenu nekonfliktni vystupovani pro me predstavuje ztelesneni ceskyho prizdisracstvi
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Mně trochu cuká oko z Marka Ebena. A to možná bude prezidentem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam