• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DMAG
    DMAG --- ---
    Bytostně nesnáším chytráky typu Ludvík Vaculík, co "mají" recept a názor na každé hovno. Vím-li o něčem hovno, nebudu se na sílu snažit vypotit nějaký vlastní názor. Vždyť ho kua nemám! Takže velké řadě filozofů, např. Peterson, Žižek, přeju dildo do prdele, a pak ať mi na to řeknou názor. Fakt by mě zajímal jejich názor na dildo v jejich zadeli. Určitě by to vydalo na minimálně 8 hodin dlouhý standup. Ano, vím, Vaculík nebyl vlastně ani tak filozof, ale kokot to byl stejnej jako dva výše zmínění. Sorry, muselo to ven. To dildo :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Aha, takže problém je v nepochopení smyslu sdělení :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: Určitě ne. Nechci tě urážet :-) Myslím to tak, že já mám problém vést spory způsobem, který je výhodný pro mě, naopak přijímám argumenty z druhý strany a dělám kompromisy, kde já jsem nespokojenější a druhá strana je víc v klidu. Ojebávám sám sebe. Dokud je to v mezích přijatelnejch ztrát, dá se to přežít. Mimo tyhle meze je to ale blbý a lidi co maj lepší soft skills tohle zvládají mnohem líp.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... myslím, že i ten termín jsem použila správně: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Advocatus_diaboli
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Já nic neprosazuju, jen někdy pro vyváženost diskuse a ve chvíli, kdy někdo až příliš zaníceně horuje pro svůj názor a označuje za debily ty, co nesouhlasí, zkouším nahlédnout na věc z druhé stránky a ukázat, jak to taky může být vnímáno.
    Nechápu tu poznámku o ojebávání, jestli tím naznačuješ, že se já snažím někoho ojebat, tak mě to fakt uráží.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: Já mám obecně problém prosazovat něco, s čím sám nesouhlasím. Příčí se mi někoho ojebat když z toho můžu mít prospěch. Smůla, no :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mívám tendenci hrát ďáblova advokáta a předkládat argumenty z druhé strany, i když se s tou druhou stranou vlastně neztotožňuju. Lidi si pak ale myslí, že obhajuju vlastní názor.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ulil jsem se z práce, šel na pláž, kde jsme se muchlovali. Musím to napracovat.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Trvalo mi to dlouho, stalo to spousty sil ale dokázala jsem to říct nahlas. Dobře já!
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Chtěl jsem napsat ironický příspěvek, jak tu všichni ochotně otevírají a jako podomní prodejci všechny ostatní komnaty kromě té třinácté... a pak jsem si vyfiltorval vlastní "přiznání".

    Ale pořád jste mi k smíchu, čímž přiznávám nemalou míru pokrtectví.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jsem presvedcen ze jsem potkal nejhloupejsiho cloveka v zivote.

    Pripadam si hloupe kdyz o tom premyslim.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ze asi nic moc netrumfne mou sousedku co si stezovala ze mi zvoni nahlas zvonek. :D
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R:to si umím představit.asi něco jako ten honec kanců?:)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PETEKKA: Náš soused se k nám snaží pozvat. A minulou sobotu měl skvělý nápad, lítat mezi svým bytem (dva další byty na patře mají prádelny a technické místnosti přes chodbu) a svojí prádelnou nahý. Zjistil jsem to náhodou, když jsem chtěl jít s odpadky. A není sexy...
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R: přesně. Naši sousedi jsou důchodci,co si sednou na zahradu,kouřej a čuměj. Jako jo, člověk s nima někdy pokecá a jsou v pohodě, ale štve mě jak čuměj. Čuměj na to,jak si hraju s dětma, čuměj na to, kam jdu,kdo přijel,co dělám na zahradě,jestli kalíme nebo hulíme, jestli se s manželem hádáme nebo ne, prostě o všem maj přehled a samozřejmě mají na vše, co vidí a slyší, svůj názor. Tuhle jsem se vracela dopoledne z akce domů, sousedka si div nevyvrátila hlavu a jízlivě říká: "Zase dámská jízda jo?".... jako cože? trochu drzá ne? Po tomhle nějak ani nemám chuť se s ní bavit.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Lezou mi trochu na nervi mí sousedé. Jsou tiší, ale přeci jen trošku kontaktní a ob dva dny je potkávám, jak vysedávají před vchodem.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    svoji obcesi (viz zde INDIAN) jsem se po tomto lete rozhod povysit na porizeni si vlastniho aku-krovinorezu
    (bude teda inventarizovanej u nas na chate kde secu prilezitostne taky, ale bude mi k ruce kdyz bych mel jet nekomu plundrovat zarostlou stran a mel doma nakej rozsekanej muzejni kram jako ma segra)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MONROE: a ty máš v tom novém horoskopu to samé jako v tom starém?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ELLA: Když umře někdo starej, skoro vůbec mě to nermoutí. Dlouhej, intenzivně prožitej život, vnoučata, nedejbože umírání... Takový zakončení.

    S tím smíchem... já mám nějakou bariéru, která mi brání, abych se z těch špatnejch věcí nehroutil. Občas to praskne a rozbulím se. Ale dost často to vypadá, že to všechno zlehčuju a nepřipouštím si to.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    RESTINPEACE: Když jsem dostával pocit, že mi současná hudba nedává smysl, narazil jsem na Billie a líbilo se mi to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam