• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přežil jsem to, pohoda.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    SALAMAN: Horsi by byla prekvapena bachyne s mladaty. Divoka prasata jsou chytra, kdyz slysi cloveka, radeji se mu vyhnou. Zalehnou a pockaji az odejdes. Resenim je si piskat nebo zpivat, coz by s tou flaskou mohlo jit dohromady.

    A moje priznani: kdyz mi bylo deset, byla jsem na koncerte luneticu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADAMIRA: No po flašce rumu bych asi začal nabízet panáka i dalším prasatům v lese, to je fakt.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: jako ze ty kance kdyztak uklidnis chlastem? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Když jedu na vandr sám, tak už se v noci skoro nebojim. Teda jen za předpokladu, že hoří oheň. Dneska ale pojedu za kamarádama až po práci, takže mě čeká cca 6 km brdskejma hvozdama tmou. Jsem posranej už teď, hlavně z kanců. Si asi budu muset vzit s sebou alkohol nebo nevim.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: To dělám taky. Krom Benátek i další místa, kde jsme byli na dovolený. Pak mi začne bejt hrozně líto, že tam nejsem a raději to vypnu. A taky dokážu hodiny koukat na google street view a "procházet se" v místech, který mám rád nebo který bych někdy rád navštívil.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Ulítávám si na online přenosech z Benátek. Nejlepší a nejvíc creepy mi to přijde v noci, když se někde objeví osamělej chodec, kterej vůbec neví, že ho vidím (muhaha). :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Zmátl jsem průvodčího, co mi kontroloval šalinkartu. Mám tu, co je na platební kartě a omylem jsem mu přiložil jinou kartu, než tu ke které je jízdenka. Jeho POP asi nedokázal rozlišit stav "nenačetlo se to" od "na té kartě není jízdenka". Po minutě to vzdal,že mu to nefunguje. To by se dalo reportovat jako bug, ale jestli jezdíte načerno, tak máte inspiraci.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Fakt nechapu otazky typu "Proc se upravujes kdyz jsi jen doma? Pro koho to delas kdyz te nikdo nevidi?".
    Pro sebe, tyvole. Pro sebe!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Zavinovaci saty jsou pry jeden z nejpopularnejsich typu satu, ale ja vubec netusim, jak to nosit, abych v tom nevypadala jako curak.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Nektery lidi jsou moc ochotny, mily, ale strasne tupy. A tim, ze jsou tak hodny jim to nedokazu rict, ale neco s nima dojednavat je peklo. Ted jsem stravila hodinu na messengeru se zenskou, co prodava palivovy drevo a furt se me snazi presvedcit, ze je to m2 a ja ji nedokazu vysvetlit, ze to je m3. Proste si tam ten 3 rozmer neumi predstavit. A to mi to popisuje jako metrovy polena vyskladany do vysky a sirky 1m. A nejhorsi je, ze prej volala i švagrovi a pritelovi ti ji taky potvrdili, ze to je m2.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MONROE
    MONROE --- ---
    Kdyz mel otec prvniho psa, tak ten dostal rovnatka misto me. :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PALEONTOLOG: Mno, pravdu díš.
    KATRIX
    KATRIX --- ---
    Moje 13.komnata je ta, že jsem se opravdu i v jednom tom díle míhala před kamerou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AXTHEB: savo je možná chlornanová sůl, ale v kyselým prostředí by zdegradovala rychle. kys chlorná je velmi slabá kyselina a v kyselým prostředí se rozpadne na chlor a kyslík. stabilizuje se NaOH a CaCO3
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    AXTHEB:
    AXTHEB: Pardón, blbě jsem to napsala, ale prostě se uvolnil ten chlór, no. .-)
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    VERSONNENHEIT: DM verze, ale jo:) nevim, co mě to napadlo, takhle blbě se nad to nahnout, nepracovala jsem s tim poprvé... Měla jsem víc štěstí, než rozumu a vdechla jsem jen ten výpar...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HOMOLOVKA: Krtek/ Hydroxid sodný :)? Na to fakt bacha, když je hodně zanešený odpad, tak to je schopný stříkat i do výšky, klidně by ti to mohlo chrstnout do obličeje.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GREAT_R: Plynnej chlór. Udělal sis doma vlastní první světovou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam