• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    INDIAN: To je skvelej plan. :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    že vůbec netušim nic
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    IRINASH: mel sem to podobne (s tim rozdilem ze driv sem je mel spis na salamu) a ted s detma si to uzivame ...
    rad vzdycky pecu cukrovi a letos sem se dobrovolne prihlasil k tomu ze budu cely svatky zasitej v kuchyni a varit, odpoledne spat a kazdej vecer lejt
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Doma jim bun-nem příborem.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Vim, ze to nikoho nezajima, ale ja Vanoce nesnasela, byly to pro me svatky smutku a x let jsem je ani neslavila. Zacla jsem je mit rada az od ty doby, co mam syna. Nikdy jsem nedelala vyzdobu ani podobny kraviny, ale letos mam teda v obejvaku slusnou diskoteku. Strom uz mam ozdobenej a darky zabaleny. Za ty rozzareny detsky oci to stoji. :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tak tohle se mi v životě ještě nestalo, šel jsem lehce přefoukanej spát ve 4 ráno (stávání v 7:30) a abych usnul tak jsem si dal flašku vína a ráno vstanu a mám nachcáno v předsíni i v ložnici, dokonce i pes byl mokrej (nevim jestli jsem ho vzal rovnou nebo se v tom vyválel), ale všude jak jako hustý kapky, pak jsem si vzpomněl, že jak jsem byl moc, tak jsem v polospánku hledal záchod a nemohl ho najít a chodil jsem po bytě a močil skrz trenky v kterých jsem si šel pak zase lehnout.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Vánoce mě ničej. Každoročně.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    80% mych rozchodu probehla docela tesne pred Vanocema. Miluju Vanoce, ale maj pro me takovou smutnou prichut a ackoliv se ji snazim z nich zuby nehty dostat, rok co rok se mi to nedari. Ja chci hezky Vanoce.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    NELLAS: taky tak
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Já dokonce vygooglila účet na Twitteru, četla jsem, že to nepojede, ale krásně se tu prokrastinuje u práce.
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Ja taky. A to vim, ze to nemohlo jet :-)

A dvakrat jsem se sel na neco podivat na vyvojovem nyxu s cerstvou zalohou...samozrejme jen abych overil, ze je zaloha v poradku. Co si o mne myslite??? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem závislá na nyxu, co půl hodiny jsem to zkoušela.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Včera a dnes jsem se během dne pokusil na nyx připojit asi dvacetkrát...jsem na nyxu závislý...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Potřebuju takové večírky pro 2. Prostě se zase krásně oblíkneme, nakreslíme a užijeme si večer. Takovou čokoládovou pusu by chtěl každý! Bože!!!
    MONROE
    MONROE --- ---
    Libi se mi hezky udelana umela prsa, ale vzdycky skryte touzim po fotce "pred" kde mela slecna fakt mala prsa.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tvářím se jako rozhodná a nezávislá žena, ale když po mně děti chtějí nějaký ústupek, přenechávám alibisticky konečné rozhodnutí na exmanželovi, abych pak mohla říkat "na mě nekoukejte, tatínek rozhodl".
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Že instrukci "nic mi k Vánocům nekupuj" letos možná v několika případech vezmu vážně.
    MONROE
    MONROE --- ---
    LODBROG: Nehodlam to menit. Koureni jsem dost omezila, to mi staci.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MONROE: V normální cigaretě ti totiž i dost nikotinu shoří, takže není tak silná.
    V iqosu/heetu je tabáku malinko, ale stojí za to.
    Ne že bych teda chtěl dělat módnímu iqosu reklamu. Taky to nebude žádnej med. Nicméně ulepený plíce dehtem a zablokovaný hemoglobin oxidem uhelnatým z toho není, a to se dost počítá.
    (Kdybys ještě zkoušela ceremoniální tabák z amazonské džungle, to bys pocítila sílu.
    Blila bys na 90%, s čímž se ovšem v tomto případě počítá ;)

NEI: Teď už je to Tereza Ramba, a i když ji mám taky rád, s tou pihou bývala hezčí, výraznější.
    Byla to víc ona.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Že už se nemůžu dočkat slunovratu. Mám doma temno, jak v Mordoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam