• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Taky jsme v únoru přestal pít a není mi to moc příjemný. Cítím dost neklid a hledám jiné stimuly.
    INDIAN: Oprava: Hltáme díl po dílu Život na zámku...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    GREAT_R: prave sem si ho opet vomlatil o planku, viz INDIAN
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Právě bingewatchujeme Život na zámku... Töpfer byl hot daddy
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    mam rad alkohol - nemam rad kocoviny, nebo se probouzet s naprostym oknem jak jsem se dostal domu, nebo tam, kde jsem se probudil - ne to me vazne nebavi - ja mam jen rad ten mirnej buzz, kterej prijde v pulce prvniho drinku, kdy ze me spadne tiha sveta a ja ho chci pro zmenu objimat...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    většinu času se držím, ale zrovna dneska mám pocit, jak kdybych šlapala vodu ve studni, koukala na to světlo nahoře a celou dobu věděla, že i když se budu snažit sebevíc, nikdy se k němu nedostanu a nakonec mi dojdou síly.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    V souvyslosti s různými psychickými problémy partnera, propadnutím nejstaršího potomka z fyziky a přetrvávající domácí výuky předškoláka, rebelujícímu dvouleťákovi a zhoršenému zdravotnímu stavu mé těžce nemocné matky, jsem si jako psychický únik vytvořila falešnou březost :D V hlavě jsem raději řešila co by se stalo, kdybychom museli řešit příchod pátého potomka, kde bychom jej ubytovali a pod., než propadat do negace kvůli výše zmíněnému. Dokonce jsem si schovala pár kousků oblečení po dcerce, přestože mladší jsou jen chlapci. Už mám i jména. Gravidní nejsem a jsou provedena jistá opatření, aby to bylo co nejvýc nepravděpodobné. Ovšem když je možné i neposkvrněné početí, tak proč nad tím alespoň nedumat, že :)
    DMAG
    DMAG --- ---
    TV pořady typu Na stojáka, nebo Comedy club, mi nepřijdou vtipný.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    BEEBLEBROX: jednou jsem si nebyl jistej jestli jsem vypnul sporak a tak jsem se vracel domu. cestou autobus, ve kterem jsem sedel, predjeli hasici... zastava srdce byla temer okamzita. ale nastesti jeli nekam jinam.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Celou zimu chodím do obchodu jen v noční košili a kabátu.. jednou se na mě jeden muž tak upřeně díval, že jsem si myslela, že mi trčí bradavky i přes kabat.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MADIETTA: Nene :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DA_NIELA: myslíš jako nainstalovat nějakou fotopast? :D
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MADIETTA: Pics or ....
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LENCADLO: Hlásím se do skupiny komických spáčů. Spím na zádech a ruce mám předpažené, takže se mi lehounce kývají nad hlavou. Vypadám jako potrhlé strašidlo. Občas jedna ruka spadne. Někdy tak prudce, že mě praští do čela a já se probudím.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Miluju vyráběcí videa. Na tom by nebylo nic špatného, ale... poslední dobou miluju takový ty sračkózní, čím víc tavné pistole a třpytek, tím líp (5-minute craft například). Myslím, že je to stejný typ úchylky, jako když se někteří dívají na Výměnu manželek.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Pokaždý, když si nejsem jistej jestli jsem doma vypnul sporák a jsem někde pryč, koukám na twitter hasičů, jestli u nás náhodou nehoří.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Při spánku jsem velice nekoukatelná bytost . Spím s otevřenou pusou, nejraději na břiše a ruce prekrizeny , jako faraon mezi prsama.Když mě pak vzbudí pocit, ze už ty ruce snad ani nejsou moje, natáhnu je podél těla a čekám , až se do nich naleje krev.skoro na každý dámský mě vzbudí smích holek, ze jsem jako lachtan..
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Běžně jsem daleka body shamingu, ale pokaždý když vidim obraz Žofie Alexejevny, směju se až mi tečou slzy.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    VRATENKA: ale je ti teplo:)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Již několik měsíců jsem si neholila nohy, chtěla jsem to udělat na Vánoce, ale začalo mi to připadat jako zajímavý experiment a přišlo mi líto zahodit měsíc neholení, protože takovouhle skvělou příležitost vidět svoje nohy v přirozeném stavu možná už nikdy mít nebudu. Teď mám chlupatý nohy jako chlap. Můj feminismus to nikam neposunulo.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MONROE: cukr
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nikdy jsem nesnedla celou zmrzlinu. Co na tom vsichni maji?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam