• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TANGERINE: Všechno moje randění vždycky začalo onlinem. Systém "náhodou někoho potkat" mi přijde jako sci-fi. Ale pár lidem okolo to vyšlo, so yeah...
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Nedávno jsem si uvědomila, že jsem nikdy nechodila s nikým, kdo by nebyl na nyxu. Můj první kluk (se kterým jsem byla od 15 do 18) mi nyx ukázal. Potom, i když jsem byla s někým, koho jsem znala odjinud (třeba z dětství z tábora, z tinderu), tak jsem pak stejně zjistila, že je to taky nyxák. A teď s jedním čekám dítě. Asi nějaký prokletí :)
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Moje babča (96) se nedá očkovat, nechám to bejt.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    taky tak :o)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Nemyslim si, že je Dan Bárta dobrej zpěvák.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    napsala jsem :(
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Pokud si nevyndám jednu nohu z nohavice, tak se pořádně nevykadím.
    DMAG
    DMAG --- ---
    Vousy mi rostou úplně na hovno. Aspoň jednou v životě bych si přál pořádnej maďarskej knír.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    strašně mě sere moje sestra. vždycky jsem věděla, že frontu na takt a empatii nějak přehlídla, ale tohle už trochu moc i na mě.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Když mám volno, tak někdy chodím na pracovní mail, abych se koukla kolik je tam mailů od neodbytných pacošů a škodolibě si říkám “A teď máte smůlu!”.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Taky jsme v únoru přestal pít a není mi to moc příjemný. Cítím dost neklid a hledám jiné stimuly.
    INDIAN: Oprava: Hltáme díl po dílu Život na zámku...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    GREAT_R: prave sem si ho opet vomlatil o planku, viz INDIAN
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Právě bingewatchujeme Život na zámku... Töpfer byl hot daddy
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    mam rad alkohol - nemam rad kocoviny, nebo se probouzet s naprostym oknem jak jsem se dostal domu, nebo tam, kde jsem se probudil - ne to me vazne nebavi - ja mam jen rad ten mirnej buzz, kterej prijde v pulce prvniho drinku, kdy ze me spadne tiha sveta a ja ho chci pro zmenu objimat...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    většinu času se držím, ale zrovna dneska mám pocit, jak kdybych šlapala vodu ve studni, koukala na to světlo nahoře a celou dobu věděla, že i když se budu snažit sebevíc, nikdy se k němu nedostanu a nakonec mi dojdou síly.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    V souvyslosti s různými psychickými problémy partnera, propadnutím nejstaršího potomka z fyziky a přetrvávající domácí výuky předškoláka, rebelujícímu dvouleťákovi a zhoršenému zdravotnímu stavu mé těžce nemocné matky, jsem si jako psychický únik vytvořila falešnou březost :D V hlavě jsem raději řešila co by se stalo, kdybychom museli řešit příchod pátého potomka, kde bychom jej ubytovali a pod., než propadat do negace kvůli výše zmíněnému. Dokonce jsem si schovala pár kousků oblečení po dcerce, přestože mladší jsou jen chlapci. Už mám i jména. Gravidní nejsem a jsou provedena jistá opatření, aby to bylo co nejvýc nepravděpodobné. Ovšem když je možné i neposkvrněné početí, tak proč nad tím alespoň nedumat, že :)
    DMAG
    DMAG --- ---
    TV pořady typu Na stojáka, nebo Comedy club, mi nepřijdou vtipný.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    BEEBLEBROX: jednou jsem si nebyl jistej jestli jsem vypnul sporak a tak jsem se vracel domu. cestou autobus, ve kterem jsem sedel, predjeli hasici... zastava srdce byla temer okamzita. ale nastesti jeli nekam jinam.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Celou zimu chodím do obchodu jen v noční košili a kabátu.. jednou se na mě jeden muž tak upřeně díval, že jsem si myslela, že mi trčí bradavky i přes kabat.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MADIETTA: Nene :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DA_NIELA: myslíš jako nainstalovat nějakou fotopast? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam