• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SITH: Já jsem velká celá. Yay?!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SITH: Já ne. Ale vždycky jsem moc chtěla :D
    SITH
    SITH --- ---
    ještě nějaká má velký kozy?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MICHELLEDANIELS: S touhle logikou bys měla mlčet, protože plno holek s velkýma má pocit, že je to zbytečné závaží a v téhle velikosti už se to nemůže líbit...
    DMAG
    DMAG --- ---
    MICHELLEDANIELS: asi jak pro kterýho chlapa. Jak jsem psal, líbí se mi zajímavý ženský, ne jen ty, co mají velký prsa. Vždycky jde o celek, čímž nemyslím jen fyzickou stránku. ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DMAG: Tohle by se nemělo říkat nahlas. :))
    Je spoustu holek, které mají krásná průměrná nebo malá prsa a myslí si, že pro chlapa jsou velký prsa něco extra a zbytecne uvazuji nad plastikami apod.
    Každé zboží má svého kupce a holky s menšími rozhodne nemusí přemýšlet nad tím, že časem to bude chtít stejně úpravu. (Třeba)
    V létě už jim závidím úplně..
    DMAG
    DMAG --- ---
    MICHELLEDANIELS: měl jsem holku krev a mlíko, šestky, krása, příroda... Líbí se mi všechny zajímavé ženy, ale pro velký prsa mám slabost.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESTIGIA: píšu si, nikdy se nesmíme potkat osobně, nechci ti přivodit infarkt :D
    TMA
    TMA --- ---
    Ani tím nihilistou neumím být pořádně.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    NELLAS: zježí se mi chlupy :-)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    NELLAS: Ječí, leje si do očí savo a pak ječí ještě víc. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VESTIGIA: Jak se to projevuje, když potkáš ženskou s velkýma prsama, začneš aspoň ječet? :))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Myslim pořád jenom na sex a nejde to nijak zastavit, už mi z toho hrabe, nepomáhá nic. Nymfomanka nejsem, nikdy jsem nebyla promiskuitní. Asi to bude permanentní vzrušení, ale teda je to vyčerpávající...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VESTIGIA: Já se zase vždycky modlila at je nemám jako mamka. Ta měla 45kg a čtyřky prsa. Můj bratr jako chlap také velké nemusí, má prý raději menší. Myslím, ze v tom bude stejný základ :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SARAJ: :-))))) ty jsi trdlo :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VESTIGIA: :D bych vam na to neco osobne rekla, damy, ale asi by vas pohled na mne vydesil:D
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MICHELLEDANIELS: velká prsa mě taky děsí. Mám v živé paměti, jak jsem jako dítě pozorovala při oblékání svou velmi ženskou babičku a ta mi se smíchem říkala ať se nebojím, že mi určitě taky jednou velká prsa narostou a já na to celé dospívání myslela a bála se, aby fakt neměla pravdu. Naštěstí to její geny vzaly kolem mě smykem :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    strasne dlouho me sral metal, uplne sem tim pohrdal.

    az kdyz sem kolem 30 videl dokument ohledne nejakyho obcanskyho rizeni, kde byla jedna pani budouci radobyprezidentova Gore. a bylo to vo tom ze dva 16 lety kluci si chteli ustrellit palice protoze se o tom nekde udajne zpivalo. a on mu ji ustrelil ale sobe nak jen spodek a pak zil roky. a voni jim chteli prisit u soudu zodpovednost. a von tam sel a vytrel si s nima prdel.

    a v tom dokumentu povida"drzeli jsme u soudu nad hlavou vlajku rokenrolu a pripadali jsme si presne tak pitomne, jak to zni":))

    tak sem si popovidal o historii treba s Belzebertem a od ty doby nak respektuju metal
    (a casto si neco poustim;)
    DMAG
    DMAG --- ---
    Sežral jsem dnes dvě porce sekaný, s tatarkou, pořád mi roste knír, a k práci jsem si pustil ABBU.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    TRISSIE: Ale jo, přiznávám, že ten korunovaný virus naše možnosti uspokojovat své niterné potřeby dost zásadně osekal. Já v tom vidím mimo jiné takový mikrokosmický vzkaz: Buď se človíčku aspoň na dobu než získáš imunitu omezíš, anebo můžeš klidně i zemřít, protože tady nežiješ sám. Budiž na tom globálním průseru a marasmu lepší aspoň to, že virus osekal móresy vrcholných manažerů ulítávat na jednodenní porady či semináře na vzdálenost od 500 km až přes celou planetu. Jinak je ale ten virus svinstvo. Bude líp?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nekdy ti poslu fotku svoji mimozemsky nohy, muj ukazovacek na noze je stejne dlouhej jak malicek na ruce :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam