• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VESTIGIA: Jak se to projevuje, když potkáš ženskou s velkýma prsama, začneš aspoň ječet? :))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Myslim pořád jenom na sex a nejde to nijak zastavit, už mi z toho hrabe, nepomáhá nic. Nymfomanka nejsem, nikdy jsem nebyla promiskuitní. Asi to bude permanentní vzrušení, ale teda je to vyčerpávající...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VESTIGIA: Já se zase vždycky modlila at je nemám jako mamka. Ta měla 45kg a čtyřky prsa. Můj bratr jako chlap také velké nemusí, má prý raději menší. Myslím, ze v tom bude stejný základ :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SARAJ: :-))))) ty jsi trdlo :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VESTIGIA: :D bych vam na to neco osobne rekla, damy, ale asi by vas pohled na mne vydesil:D
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MICHELLEDANIELS: velká prsa mě taky děsí. Mám v živé paměti, jak jsem jako dítě pozorovala při oblékání svou velmi ženskou babičku a ta mi se smíchem říkala ať se nebojím, že mi určitě taky jednou velká prsa narostou a já na to celé dospívání myslela a bála se, aby fakt neměla pravdu. Naštěstí to její geny vzaly kolem mě smykem :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    strasne dlouho me sral metal, uplne sem tim pohrdal.

    az kdyz sem kolem 30 videl dokument ohledne nejakyho obcanskyho rizeni, kde byla jedna pani budouci radobyprezidentova Gore. a bylo to vo tom ze dva 16 lety kluci si chteli ustrellit palice protoze se o tom nekde udajne zpivalo. a on mu ji ustrelil ale sobe nak jen spodek a pak zil roky. a voni jim chteli prisit u soudu zodpovednost. a von tam sel a vytrel si s nima prdel.

    a v tom dokumentu povida"drzeli jsme u soudu nad hlavou vlajku rokenrolu a pripadali jsme si presne tak pitomne, jak to zni":))

    tak sem si popovidal o historii treba s Belzebertem a od ty doby nak respektuju metal
    (a casto si neco poustim;)
    DMAG
    DMAG --- ---
    Sežral jsem dnes dvě porce sekaný, s tatarkou, pořád mi roste knír, a k práci jsem si pustil ABBU.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    TRISSIE: Ale jo, přiznávám, že ten korunovaný virus naše možnosti uspokojovat své niterné potřeby dost zásadně osekal. Já v tom vidím mimo jiné takový mikrokosmický vzkaz: Buď se človíčku aspoň na dobu než získáš imunitu omezíš, anebo můžeš klidně i zemřít, protože tady nežiješ sám. Budiž na tom globálním průseru a marasmu lepší aspoň to, že virus osekal móresy vrcholných manažerů ulítávat na jednodenní porady či semináře na vzdálenost od 500 km až přes celou planetu. Jinak je ale ten virus svinstvo. Bude líp?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nekdy ti poslu fotku svoji mimozemsky nohy, muj ukazovacek na noze je stejne dlouhej jak malicek na ruce :D.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FIFI: On v tom bude osobní odraz, mám téměř dětskou nohu.
    Dříve mě děsila i velká prsa, tak třeba ty nohy taky ještě dorostou :))

    Jednou mi kamarád přiznal, že by nespal s holkou, která má ošklivé prsty, nárt atp. Od te doby si toho více všímám.
    FIFI
    FIFI --- ---
    TRISSIE: me jedine prave tete bylo vcera 80. Opravdu si myslim, ze ji uz nikdy neuvidim. Nejenom, ze je to jiny okres, ale tusim od roku 93 je to jiny stat. Na pohreb jejiho muze jsem letela tesne pred kovidem, to byla fakt “navsteva”.
    FIFI
    FIFI --- ---
    KOVOVAMINCE: dneska jsem docetla tohle:
    https://www.kosmas.cz/knihy/275353/zapadakov/ to je o velmi vysoke holce, pindy o basketu included a i na predmetu z horni police doslo, takze skvely:) A tohle MICHELLEDANIELS: je tam taky:)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TRISSIE:
    R_U_SIRIOUS: sejdou se cikan, muslim, babis, soros, babis, zid a kalousek a vylosujou kdo z nich pro dnesek muze za vase zkurveny zivoty :P
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    R_U_SIRIOUS: mně pro to "líp" úplně stačilo, když moje děti žily normální život, chodily do školy, scházely se s kamarády, trávily čas se svými příbuznými... když jsem je mohla vzít třeba do ZOO nebo i do blbé knihovny prohlídnout si knížky a vybrat si nějakou pohádku na doma.

    Tohle jaksi jakýmkoli vlastním pocitem "dobře v nitru" nevyřeším.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    mam rad el. hudbu, ale nikdy jsem nebyl na rychte, technu, dydzine, nicem... proste si tam sebe neumim predstavit. nerikam, ze bych si to naramne neuzil, kdybych se tam vocitnul nahodou, ale sam anebo s par milejma lidma se budu rad rozplyvat v malinkym vesmirnym obejvaku
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    TRISSIE: Přiznám se, že tomu už taky nevěřím. Poté, co si to dala jedna strana jako volební slogan. Strana, jejíž předsedou je, víme kdo.

    Na druhou stranu se přiznávám, že pokud to necítím sám v sobě, tak "tam venku" nikdy nebylo líp. Dobře je právě tak, nakolik se sám cítím dobře.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    někdy ztrácím víru, že ještě bude líp.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jsem ráda, že jsem vysoká holka. Jasně, pindy o basketu atd jsou mega trapný. Ale je boží, že nepotřebuju druhou osobu k podání předmětu z horní police nebo vlastnit stoličku. Stoličky jsou hrozně stupidní kus nábytku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam