• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FAT
    FAT --- ---
    MOODYCAT: Musím se volejbalu zastat. Zraníš se jenom tehdy, když uděláš chybu ty nebo spoluhráč. Jinak je to naprosto skvělý sport, který je, IMHO, nejnáročnější na koordinaci šesti (dvou) lidí na nejmenší ploše a s nemožností opravit vlastní chybu.
    :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nechapu oblibu volejbalu. Sport, u kteryho si clovek cilene ublizuje. Zvlastni.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    VENDULKA: Hlavni ekonom Komerční banky zní jako celkem cool kariéra
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    HWLLFFRDD: A co dela spolužák dnes? Pomohly mu zkušenosti z tělocviku při budování kariéry?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Hehe super vzpomínková terapeutická debata.
    Mně nejvíc zpětně zaráží jeden můj spolužák ze střední, takovej extrémně ambiciózní a sebevědomej typ, navíc očividně s přebytkem testosteronu (strniště a kouty měl už v patnácti). Během let se začal během tělocviku hrozně profilovat do asistenta tělocvikáře, samovolně, neorganizovaně, při každym kolektivnim sportu spolužáky "hecoval", ne všechny, jenom ty slabší kusy, který asi podle něj "potřebovali motivovat", nebo co. Přiznám se, že do dneška nechápu, že to prostě celou dobu dělal, strašně při tom fotbálku a debilnim volejbale (nejhorší hra všech dob btw), a asi tak dvakrát jsem na něj zařval já, ať s tim de do prdele, dvakrát spolužák Michal, zbytek se nikdy neozval, tělocvikář se neozval. Nikdy mimo tělocvik se to dál neřešilo, asi to všem připadalo jako no big deal, dneska nechápu.
    Další věc co dodnes nechápu jsou ty basketbalový koše a volejbalový sítě dimenzovaný na dvoumetrový lidi, jako jo, pár spolužáků bylo vysokejch, ale třeba půlka podprůměrně. Jako jo, i člověk vysokej jako já je schopnej dát koš když spravně vyskočí, je schopnej dát něco jako smeč se správnou technikou, a úkolem tělocvikáře je tu techniku mj. vysvětlit, což se dejme tomu stalo, ale pak mám logicky výrazně nižší procentuální úspěšnost než dvoumetrovej habán. Asistent trenéra by to moh vzít v potaz a neprudit, nebo by ho třeba mohla nějaká autorita mohla usměrnit.
    Divná věc, spousta dalších negativních zážitků na skladě, ale dívám se na to pozitivně, jsou to nějaký životní zkušenosti, akorát teda úplně nesouvisej se záměrem toho předmětu
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALAMAN: Můžeš mě za to pobodat. Ale jen decentně...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: Tos přehnalas!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Vůbec se mi nelíbí a ani mě nijak nefascinuje Eiffelovka.
    TMA
    TMA --- ---
    OMNIHASH: Už jen odložit tvorbu názoru na něco o deset vteřin, než se nad tím člověk stihne i jen malinko zamyslet, je poměrně pokročilá technika přemýšlení, kterou nezvládá ani spousta velmi inteligentních lidí.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TMA: otázka je, jestli by to nebylo dobře. Lidi co si tvořej světonázor během nutnýho čekání na výsledky bohemky ho v zásadě nemusej mít vůbec a všem by bylo líp.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TESSS: Nepodařilo, kopnul ji vtipně a zlomil si nos. Ale pak u toho hrozně srandovně poskakoval a vůbec nebrečel.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TMA: tak hlavne po vsech tech katastrofach je to trosku odlehceni na zaver. Me uz ze zprav jebe: Vrbetice- Rusko, politika v CR, pandemie, dest a ted jeste nikdy nekoncici spor na Blizkym vychode. Aspon tomu Lojzovi se povedlo kopnout tu micudu spravne.
    TMA
    TMA --- ---
    TANGERINE: SALAMAN: Kdyby tam ten sport nebyl, tak by zpravodajství ztratilo většinu diváků.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TANGERINE: Přesně! Ruská federace spáchala na našem území teroristický čin, na Blízkém východě zuří válka, počet obětí roste a bude hodně pršet, hrozí povodně. Ale hlavně... Lojza kopnul mičudu do brány!
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Vadí mi, že součástí každejch zpráv je i sport. Nechápu, proč mají tolik prostoru informace o tom, jakej golfista včera někde něco trefil. Každou čtvrt hodinu, proč.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Tam musi byt maminky laska :). Burtgulas jsem taky zkousela a ne.
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: Veprovka z Lidlu a do toho jeste zelenina. =) ujedla bych se toho!
    Sama to tak dobre neudelam. Nikdy.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nerikam tete "teto", ale rikam ji jmenem.
    Teto rikam mamcine tete a kamaradcine mamce. :)
    DMAG
    DMAG --- ---
    ELIZHANNAH: já jsem například naprosto neschopnej v jakémkoli tanci
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ADELHAIDA: no jo, já taky trpím při všech věcech, co vyžadují následovat nějaké pokyny jako tři kroky doprava, čtyři kroky doleva apod. Anebo autoškola a "teď zabočte doleva" :)) Myslela jsem si, že jsem to měla z toho, že mě vytrvale v dětství mátla máma (která je přeučená z leváka na praváka, a tak má ty strany tímto fakt zmatené), ale teď jsem zjistila, že je to ještě jinak... a zjistila jsem to až díky dceři, která má taky dominantní ruku pravou a dominantní oko levé, že to já mám vlastně taky a že to je asi zdroj toho celoživotního zmatku :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam