• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nasrat člověka je docela jednoduchý. Tak mi přijde trochu úsměvný, že si s takovou "zábavou" někdo vystačí a ještě si kvůli tomu přijde zajímavej. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VERSONNENHEIT: Spíš, kdyby aspoň takový člověk dokázal nekoho nasrat :)) Tahle domýšlivost mě fakt pobavila.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VERSONNENHEIT: Budu všechny srát a pak se naseru, že do mě někdo rýpe taky :))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BURKHAR: to je super popis narcistní osobnosti, úplně jak z kazuistiky :) aneb "budu největší rebel a všechny srát, a jen ten, kdo to se mnou vydrží si zaslouží slušnost a krásné chvíle"
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Nevim l, kdy se mi zas postesti odmítnout podat ruku nositeli rytirskyho radu za umeni, ale vcera jsem to zvladnul
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Přiznám se k tomu, že strašně rád vysírám lidi jak jen to jde a pak se bavím reakcemi. A to nejen na internetu. Proto mám vymlácené zuby (jednou mě teda slovenské plešky zbily bez provokace a důvodu) a jizvy. 5 na 1 se blbě brání, když ty jsi ten 1. Strašně rád lidi seru. Je to moje guilty pleasure (jakkoliv tento termín nemám rád). Není to proto, že bych se chtěl vyvyšovat nad ostatními, je to zkrátka přirozené síto. Lidé, kteří jím nepropadnou, mohou pak zažívat krásné chvíle s Burkharem, kterej nedští síru a oheň, na všechno neplive a nechčije a zkrátka pustí návštěvníky do své malé bubliny. Kdo se mnou vydrží hodinu konverzovat, ten to asi pochopí, jakkoliv to není úplně snadné.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    VESTIGIA: Ten rozdílový element je scénárista Petr Markov.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dal bych si blondynku! za mlada i za stara! :P
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Hrozně rád si pouštím při velké potřebě Marpa a v kombinaci s touhle žumpu viz [Nyxoti – curaci a píče na nyxu, aneb seznam kretenu ktery je nutny zastrelit - pro mě je piko dno. Vypadáš jako chytrá holka, když slapneš do hovna.] je to grand finale...
    KULA
    KULA --- ---
    GREAT_R: jako v české sodě, grosse scheise. Jako zbourat barák, postavit nový a těšit lidi marsovskými fuseklemi, mno, asi nová doba :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já se přiznám, že mám ráda operu. Nelíbila se mi většina pražských "moderních" inscenací za posledních asi patnáct let a Troškovy inscenace mi přijdou super. Správně operní. Skoro jedinej operní režisér, co umí používat točnu v ND.
    SM3
    SM3 --- ---
    JAMILLOS: Ty jsou super! Krásný přehled čecháčkovství a malosti! Poslouchám za poslední roky už po třetí, celé ty série, k dohledání na YT po 10 dílech v kuse.

    Jinak abych se přiznal tedy nesnáším Svěráka, nemůžu ho vystát, něčím mě neskutečně irituje, je jedno z jaké doby ho vidím někde hrát...

    A k tomu Troškovi jsem si vzpomněl, že jediná pozitivní věc na udílení státních vyznamenání v roce 2017 byla právě přítomnost Trošky, protože to byla alespoň jistota, pro tu chvíli, že nenatáčí další blbost.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Kaiser s Lábusem kdysi dělali výborný Tlučhořovi (audio) - taky dobrá sonda.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VESTIGIA: proti troškovi jsem konzistentní a nedávám ani slunce seno, i když se pár flákům tu a tam zasměju. z homolků mám noční můry, že takoví lidi stále ještě žijou mezi náma.

    jinak věděli jste, že se u natáčení troškových filmů nesmí kouřit ? a když, tak jen trošku
    DMAG
    DMAG --- ---
    VESTIGIA: Pravidelně ne, ale nejlepší scéna z celé trilogie je ten českej dvoreček, kuřince, kde Růžičková řekne: "A celej svět se bude divit, co my Češi sme zač!" Stále aktuální. Jinak teda Troškou opovrhuju. S výjimkou Slunce, sena...
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Jak nemám ráda české komedie a Trošku obzvlášť (jeho pohádky jsou pro mě fakt nesnesitelné), tak na trilogii Slunce, seno... koukám s železnou pravidelností a pořád mě to baví :-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Koukam na primark z balkonu, ale v zivote tam nelezu.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KULA: já šel okolo a ve vyloze jsem viděl jen nějaký normcore pro belochy. Nuda.
    KULA
    KULA --- ---
    myslím, že po schůzce na Wenclu se půjdu podívat do primarku. omlouvám se, mediální masáž mě zválcovala, zvědavost je ohromná a fusekle s kosmonautem?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    djs jsou prostě jenom pouštěči

    sry, lidi, slepit koláž z bezvadnejch věcí je jiná liga, než samotná kresba, s tim se smiřte :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam