• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MUZA: se musim přiznat, že jsem tomu Hornblowerovi propad taky :)
    diky za tip
    MUZA
    MUZA --- ---
    Uplne detinsky a nadsenecky me bavi serial Hornblower... :) Skoda, ze nema vic dilu!
    PHI3K
    PHI3K --- ---
    Měl jsem celkem fajn vztah s rodinou jedné i po rozchodu. Kafe, když jsem projížděl jejich městem, sem tam zpráva, jestli je vše ok. Ale nenesla tu ideu kontaktu nejlépe, tak jsem to utnul. Bylo to tehdy asi moc čerstvé a chtělo to více času.

    S jednou dávnou ex super vztah, snad až přátelství, úplně nečekaně.
    Se zbytkem jsme tak nějak v pohodě a mám pocit, že mě rády párkrát do roka vidí. A já je.
    Od dvou jsem se později dozvěděl, že mě chtěly vidět, ale bránil jim v tom tehdejší žárlivý přítel.

    Přišlo by mi nepřirozené, aby člověk, který měl pro druhého velký význam, byl najednou totálně odcizeným. Pokud tam nedošlo k nějakému velkému zklamání, je myslím přínosné mít hezké vztahy nejen s bývalými přítelkyněmi.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    INDIAN: ale prd simte, clovek nejak vychazi se svych vztahu a zkusenosti. Na obecny definice si rozhodne netroufam, jen souznim s nepotrebou udrzovat kontakty s ex.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SARAJ: jestli tomu rozumim, tak dle tvy definice obecnej model byl zes jim platila a oni s tebou spali ? ;))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOODYCAT: fun fact- dost ex se ozve kvuli sexu, zadnej kvuli navraceni penez:D oh well.. nevim, kdyz nejsou spolecne deti, majetek.. je to proste ztrata casu a energie.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SARAJ: Tak jasne, vetsinou je ani nikde nepotkavam, to jim mam psat: “Pls slituj se nade mnou, povidej si se mnou, pojd na kafe…?”
    Wtf, nevim, nevidim duvod, proc bych mela lezt za nekym, s kym uz nemam nic spolecneho.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOODYCAT: nejsi v tom sama. Taky mi to prijde divny, kdysi nejaka snaha/potreba byla, nektere matky pisou i po 10letech, nekteri ex to same, a ja nevim, co jim mam odepisovat.. gratuluju k rozvodu, ke druhe svatbe? Ex je ex, ted je ted. By mne hodne zajimalo, jak by ten stalej kontakt vypadal bez fb a podobnych siti:D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ja jim taky preju hodne stesti. Jen me proste uz nezajimaj a nevim, proc by meli. Ja je taky nezajimam, nezajimame se navzajem.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Přiznám se, že nemám s žádnou bývalou přítelkyní problém a s většinou z nich udržuji přátelský vztah. Všechny moje vztahy skončily tak nějak z racionálních příčin a nebyla v tom žádná zášť, i když to samozřejmě chvíli bolelo.
    DMAG
    DMAG --- ---
    INDIAN: Welcome in da club :D
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    krom jediny bejvalky (ktera zije a i jeji rodice asi 500km ode me) zadnou jinou "bejvalku" v tomhle smyslu nemam, pac sem byl do ty doby takovej vobsoust ze sem v tom fofru rodice ani nestih poznat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já taky mosty nepálím. Ale tak naprosto exceletně selhávám v jejich udržování, že padaj samy od sebe.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ACIDQA: njn, kdysi, visco...ale ted uz jste muz a zena! a ty, kterych se to tykalo, jste uz urcite presvedcili a nikdo te nebude podezirat z divneho kontaktu s budoucim:))
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Jsem taky občas v kontaktu s několika bývalými. Nijak často je vidět nemusím, ale vždycky mám ohromnou radost, když se po pár měsících zas sejdeme, popovídáme o životě, zasmějeme se, připomenu si, proč jsme se rozešli a že ten důvod stále platí, a zasmějeme se i tomu. A všem jim přeju, aby byli v životě šťastní a dařilo se jim. A oni to tak se mnou mají taky. Je to fajn, že to jde a jsem ráda, že spolu můžeme zcela přátelsky a s plnou důvěrou komunikovat i dneska. Považuju je za dobré přátele, máme i většinou dost společných známých.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MUZA: S matkou byvaleho se vídám pomalu častěji, než on. (Vlasne i s bráchou a sestrou). Krom toho, že je porad někde na cestách, tak jeho žena nemusí jeho rodinu a pro mě Tj dodnes druhá rodina - druhá máma. Nechce jí tam vozit vnouče a moje dítě tam jezdí rádo. Takže si vlastně navzájem doplňujeme, co nám chybí... krom toho, že se máme stále v oblibě. Když to šlo tenkrát do kopru, tak to byla ona, kdo mi řekl “neboj, spolu to zvladneme”. A ne, moji dceru jsem neměla s ním.

    On se ozývá nejčastěji, když vyjede někam sám se ženou... mezilidské vztahy jsou někdy fakt zvláštní.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Chodím k bejvalýho mámě tlachat na kafe a vůbec mi to nepřipadá divný! Vlastně ani tlachání s bejvalým. Přátelím se se všemi ex. Jsou to totiž suprchlápci… proto jsem s nima taky žila, žejo.

    Co mi ale připadá divný, že už dva dny myslím na to, jak by se mi asi žilo (po všech stránkách :) s klukem, na kterém jsem kdysi na Nyxu demonstrovala, že existuje kamarádství mezi klukem a holkou!
    MUZA
    MUZA --- ---
    ADELHAIDA: me i po 20 letech od rozchodu vola byvalyho mama a neustale me zve na navstevu a je znat, ze me chce ve svem zivote... Ale je to tim, ze po nasem rozchodu se do cca 10 let muj byvaly upil a ona me ma spis jako vzpominku na nej... Divnej pribeh...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Jsem asi hydra, protoze me nikdo nenapadlo, ze bych mela chtit pratelit se s byvalyma a vlastne mi ta predstava prijde docela uchylna.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Když někdy projíždím částí Prahy, kde bydlela bejvalýho máma, přemýšlím, co si asi myslela o našem rozchodu. Byli jsme spolu fajt dlouho, jeden víkend jsme u ní byli na návštěvě, kupovali lustr do našeho novýho bytu, a další už jsem měla na stole kopačky, takže jsme se víckrát neviděly. Čekala jsem tenkrát, že se mi třeba ozve, co se stalo, myslela jsem, že jsme měly hezkej vztah. Nebo jsem se měla ozvat já? A připadám si divně, že mi to občas vrtá hlavou, ale po tolika letech už se neozvu ani já, ani ona, že jo.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Byl jsem v kině na Sebevražedném oddíle, že si tak odpočinu třeba jako Rychle a zběsile. Strašná blbost, strašná. Ojoj za 200 peněz …
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam