• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mám chuť se na celej NYX a jiný sociální sítě úplně vysrat. Dement vedle dementa.

Jaký by asi byl život offline, když pominu práci, kde je jaksi potřeba online být?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja bych klido do hospody chodil, ale moji kamaradi zacinaj bejt jako ERRTU
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    je nacase si to priznat: uz zase si mi vubec do ty hospody nechce. zjevne uz jsem dosahl veku kdy me sere ze musim byt vecer jinde nez doma...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ...no my se teda jako k sobe po pul roce vratili, aktualne jsme spolu pres dvacet let a za chvilku jdu vyzvednout nasi dceru na gympl, ale nerad bych tim nekomu zkazil odpoledne, jako bych tu nebyl...
    AMANT
    AMANT --- ---
    GREAT_R: to je dobry, to moje mati se naopak na radu nejake moudre damy podruhe nerozvedla, ze jako kdyby neco, tak z toho muze bejt vdovsky duchod a pak po tom panovi splacela nekolik set tisic, pac jako formalni manzelka dostala exekuci na plat za jeho dluhy.
    1KA
    1KA --- ---
    Dneska jsem, jak mi bylo blbě, zaspala na teams meeting ve 13:30. V 13:45 mi někdo vola, tak jsem snad rychle zareagovala, přeladila se do aj a vymluvila se na špatný připojení. Ještě hodinu po telefonátu jdem netušila, co tlumocim, ale pan byl spokojený. 😂
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Kamarádovi rodiče se vzali dvakrát, myslím, že ani napodruhé z toho myslím nebyl úplně šťastný vztah, ale pán pak umřel, tak z toho byl alespoň vdovský důchod :/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: mam v rodine, návrat probehl pred pětadvaceti lety. Ona se rozvedla, jeji milenec ne, a skrz spolecny deti spolu trávili furt stejne tolik casu, ze se v tichosti zase vzali :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BURKHAR: vlastně taky jeden par znam. Po půl roce se k sobě vrátili, protože zjistil, ze milenka za ztrátu rodiny nestojí a ta žena do toho šla s tím, že se ten chlap ve své podstatě stejně nezmění. Žena pak časem vazne onemocněla a to bylo asi největší probuzení, když malém přišla o život. Teď musím říct, ze po 20 letech manželství mají asi nejhezčí vztah.

Ale tahle žena, u které jsem to zaslechla, pokračovala slovy “...no, tyden to dělal a teď už to zase nedela, tak já nevím...”
    Zřejmě očekávala, že se něco změní.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MICHELLEDANIELS: můžeš se s ním i podruhé rozejít. Ale ne, vážně, pokud lidi rozdělí nějaký okolnosti, který nemůžou ovlivnit (třeba Erasmus v Krakowě, potopení Titanicu, svatba s Dianou, výbuch Fukušimy, covid... ) a pak ty okolnosti najednou nejsou není od věci dát tomu druhou šanci.
    ACKO
    ACKO --- ---
    BURKHAR: taky jsem se k sobě vrátili a nebyli jsme šťastni :-), když k tomu rozchodu je vážný důvod, tak ty důvody fakt nevysublimují a za chvíli tu jsou zase
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ve výjimečných případech ano. Jeden takový pár znám a jsou šťastní.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Když někde slyším “jsme se k sobě vrátili...” tak se oklepu a naběhne mi husí kůže.
    Vážně tohle má někdy happyend?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    AMANT: Myslel jsem, že jsem s kafem začal ve věku devíti let... čaj jsme ráno nepili a na kakao jsem byl starej, tak jsem začal s kávou...
    AMANT
    AMANT --- ---
    GREAT_R: nojo ale nektery lidi vstavaj treba jeste za svetla..
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Mám rád, když mluví Středula. Neřeším obsah, ale ten jeho kratkej zobak a tak.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Bohumil Kartous je neskutečně sexy
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TANKIE_: puerh, puerh, earl grey, puerh..
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Mám doma velké zásoby potravin. Cítím se tak bezpečně. A taky dřevo a drogerii. Jsem vlastně asi prepper :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam