• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Místo úklidu se radši dívám na netflix jak uklízí Marie Kondo. Vzbuzuje to ve mně stejně uspokojivé pocity jak kdybych měla uklizeno sama.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Když nějaká dvojice nebo skupina lidí vběhne pod tramvaj, která to tak tak ubrzdí, a ti lidi se tomu smějí, tak si představuji, jak vracím čas, tu tramvaj zrychluju a oni následně sténají v bolestech na kolejích.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem v poslední době lakomej a ceny obědů a jídla mě deptaj, stejně tak jako zvýšený zálohy na energie. Mám pocit, že za poslední měsíce jsem na potravinách utratil pokaždé tolik, že by za to byl pár bot. A taky se blížej Vánoce a Singles day. No potěš koště.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Koupil jsem synovi k svatku luk. Pres mesic jsme chodili na zahradu a ja mu vzdycky rikal, vemem luk a pujdem si zastrilet. A celou dobu jsem se tesil az budu doma sam a budu si moct jit odpoledne zastrilet sam. Vcera se mi to konecne podarilo.
    1KA
    1KA --- ---
    Poprosila jsem dítě (16) at mi napumpuje kolo. Mám takovou miniaturní pumpicku, tak to jde dost blbě. Asi za tři minuty se ozvalo: mami!!! To tvoje pojeb*** kolo, se na to muzu vy****. Moc jsem se tady v ložnici chechtala, jak si tu práci vybral místo mytí kuchyně. … jojo, trpělivost růže přináší ;)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Nechci v realu poznat nikoho z nyxu. Ale strašně ráda si tam v tom tematu čtu. Je to příjemný číst jak o sobě navzájem píšou lidi hezký věci.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Well, jednou mi nějakej místní podivín na baru ukradnul a vypil panáka, a to sem ho u toho chytnul za ruku a ptal se ho, co mu jebe... čuměl mě do očí a smál se mi do kichtu. Tak sem si objednal druhýho, hodil do něj pár papírů, odběhnul si na hajzl, vrátil se k prázdný sklence a frajerovi popřál hezkej večer.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dělání smutky zahání rozhodně ano, 2 kubiky dubu dotažené z lesa, leží u plotu , posekaná tráva na pozemku, k obědu kačena, litr červeného v žíle. Jak mi je?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Chodím s kamaradkou na manikuru. Mezitím, co kamarádka přemýšlí nad tím, co v to období nosí a podle toho vybírá barvu. Já přemýšlím, jak to asi bude vypadat, až budu v ruce držet penis.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: klasika. doma v pet rano, level kybl-u-postele, dve hodiny jsem se od tri rano prochazel poetickou nocni grebovkou... ktera se na noc zamyka. ano, pres plot. hezky pekne, prase jedno.
    dalsi tridni sraz prosim zas az za dalsich dvscet let....
    zabijte me.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pred navstevou me pritelkyne zpravidla trochu intenzivneji uklizim. Krome tech obvyklych veci jako treba cisty povleceni nebo vygruntovana koupelna a kuchyne - ktery diky vsudypritomny stavbe casto tu peci opravdu potrebujou - taky pochopitelne vysavam vsechny prostory. Nedavno jsem si uvedomil, ze ale muj uklid ma temer vzdy stejny prubeh: nejprve uklidim dilnu. Preberu zbytky dreva, vynesu pytle s pilinama a hoblinama, vsechny masiny i podlahu vysaju. Potom uklidim staveniste. Posbiram a vytridim naradi, vynesu ruznej odpad, vsechno vysaju. No a potom zacnu uklizet obytny prostory.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BURKHAR: :D lol, vzhledem k tomu, ze nyx pouzivas prevazne jako vypust kanalu pro svoje nadavani a urazeni lidi, tak pojd do toho!! :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mám chuť se na celej NYX a jiný sociální sítě úplně vysrat. Dement vedle dementa.

    Jaký by asi byl život offline, když pominu práci, kde je jaksi potřeba online být?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja bych klido do hospody chodil, ale moji kamaradi zacinaj bejt jako ERRTU
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    je nacase si to priznat: uz zase si mi vubec do ty hospody nechce. zjevne uz jsem dosahl veku kdy me sere ze musim byt vecer jinde nez doma...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ...no my se teda jako k sobe po pul roce vratili, aktualne jsme spolu pres dvacet let a za chvilku jdu vyzvednout nasi dceru na gympl, ale nerad bych tim nekomu zkazil odpoledne, jako bych tu nebyl...
    AMANT
    AMANT --- ---
    GREAT_R: to je dobry, to moje mati se naopak na radu nejake moudre damy podruhe nerozvedla, ze jako kdyby neco, tak z toho muze bejt vdovsky duchod a pak po tom panovi splacela nekolik set tisic, pac jako formalni manzelka dostala exekuci na plat za jeho dluhy.
    1KA
    1KA --- ---
    Dneska jsem, jak mi bylo blbě, zaspala na teams meeting ve 13:30. V 13:45 mi někdo vola, tak jsem snad rychle zareagovala, přeladila se do aj a vymluvila se na špatný připojení. Ještě hodinu po telefonátu jdem netušila, co tlumocim, ale pan byl spokojený. 😂
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Kamarádovi rodiče se vzali dvakrát, myslím, že ani napodruhé z toho myslím nebyl úplně šťastný vztah, ale pán pak umřel, tak z toho byl alespoň vdovský důchod :/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: mam v rodine, návrat probehl pred pětadvaceti lety. Ona se rozvedla, jeji milenec ne, a skrz spolecny deti spolu trávili furt stejne tolik casu, ze se v tichosti zase vzali :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam