• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    MRTVEJ: tak uz se svlikla potreti a uz je to celkem macek :o)
    tak si ji asi necham teda jestli vydrzi zimu pac uz moc hmyzaku nepotkavam :o)
    ale jestli mi nekdy v noci prebehne pres xicht tak ji uskrtim :o)
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    MRTVEJ: tedka je to pokoutnik je to samicka a uz se dvakrat svlikla :o)
    ale je uplne blba asi ji vyhodim :o)
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    Diky za to, co mám..někdy je třeba znovu otevřít oči, že není tak zle.
    DMAG
    DMAG --- ---
    Miluju červenou řepu, lák z okurek, celer a chutná mi sojový "maso".
    REONA
    REONA --- ---
    NELLAS: Máme v práci aplikaci, která funguje jenom na IE... A je to celkem zásadní aplikace, ekonomická, kde se řeší objednávky, faktury atd.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LIQUID_SOUND: Ja to taky delam - vetsinou to i zabere a lepit se prestanou..
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    LIQUID_SOUND: lepeni se na (_!_) je ceska specialita, kdekoli jinde co sem byl sem tohle za volantem nezazil...
    jak prijedu do CR autem, tak auto pote nechavam na jednom miste a radsi cestuju vlakem, protoze i jak sem jinak docela klidnej, tak tohle me vytaci dobela... pokud se k tomu prida pri jizde v kolone to ze kdyz si necham vepredu misto abych moh pojizdet kontinualne a dotycnej za mnou jede 20cm a trha prudce volantem doleva aby mi naznacil, ze je debil a nedojde mu ze v zadnym pripade do mista B nedojede driv ani kdyby se posral, tak to mam tendenci ho z jeho kraxny vytahnout a jebnout mu xicht vo jeho haupnu.
    A jalokoz se nerad rozciluju a vim ze kdyz se neadekvatne vytocim, tak sem magor a snazim se temhle situacim opravdu vyhejbat jak to de
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poslední dobou mě na běžný jednoproudý silnici najížděči na kufr neschopný udržet aspoň náznak domnělý bezpečný vzdálenosti serou natolik, že automaticky zpomaluju. Klidně 80% povolený rychlosti. Ano, není to pěkné. A je mi to fuk.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA: nějakej sladkej rum IMHO, bylo mi sotva dvacet. Za mě dobře investovaná pětibába, do baru sem chodil dalších deset let a frajer si dával velkej pozor, aby sme se moc nepotkávali.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: priznavam, ze bych tuhle tvoji pasticku asi odhalil velmi rychle, jestli koralka byla cira stejne jako sklenice a tys na tom zachode byl 2-3 minuty... a celkem fin. prodel :)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Místo úklidu se radši dívám na netflix jak uklízí Marie Kondo. Vzbuzuje to ve mně stejně uspokojivé pocity jak kdybych měla uklizeno sama.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Když nějaká dvojice nebo skupina lidí vběhne pod tramvaj, která to tak tak ubrzdí, a ti lidi se tomu smějí, tak si představuji, jak vracím čas, tu tramvaj zrychluju a oni následně sténají v bolestech na kolejích.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem v poslední době lakomej a ceny obědů a jídla mě deptaj, stejně tak jako zvýšený zálohy na energie. Mám pocit, že za poslední měsíce jsem na potravinách utratil pokaždé tolik, že by za to byl pár bot. A taky se blížej Vánoce a Singles day. No potěš koště.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Koupil jsem synovi k svatku luk. Pres mesic jsme chodili na zahradu a ja mu vzdycky rikal, vemem luk a pujdem si zastrilet. A celou dobu jsem se tesil az budu doma sam a budu si moct jit odpoledne zastrilet sam. Vcera se mi to konecne podarilo.
    1KA
    1KA --- ---
    Poprosila jsem dítě (16) at mi napumpuje kolo. Mám takovou miniaturní pumpicku, tak to jde dost blbě. Asi za tři minuty se ozvalo: mami!!! To tvoje pojeb*** kolo, se na to muzu vy****. Moc jsem se tady v ložnici chechtala, jak si tu práci vybral místo mytí kuchyně. … jojo, trpělivost růže přináší ;)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Nechci v realu poznat nikoho z nyxu. Ale strašně ráda si tam v tom tematu čtu. Je to příjemný číst jak o sobě navzájem píšou lidi hezký věci.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Well, jednou mi nějakej místní podivín na baru ukradnul a vypil panáka, a to sem ho u toho chytnul za ruku a ptal se ho, co mu jebe... čuměl mě do očí a smál se mi do kichtu. Tak sem si objednal druhýho, hodil do něj pár papírů, odběhnul si na hajzl, vrátil se k prázdný sklence a frajerovi popřál hezkej večer.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dělání smutky zahání rozhodně ano, 2 kubiky dubu dotažené z lesa, leží u plotu , posekaná tráva na pozemku, k obědu kačena, litr červeného v žíle. Jak mi je?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Chodím s kamaradkou na manikuru. Mezitím, co kamarádka přemýšlí nad tím, co v to období nosí a podle toho vybírá barvu. Já přemýšlím, jak to asi bude vypadat, až budu v ruce držet penis.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: klasika. doma v pet rano, level kybl-u-postele, dve hodiny jsem se od tri rano prochazel poetickou nocni grebovkou... ktera se na noc zamyka. ano, pres plot. hezky pekne, prase jedno.
    dalsi tridni sraz prosim zas az za dalsich dvscet let....
    zabijte me.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pred navstevou me pritelkyne zpravidla trochu intenzivneji uklizim. Krome tech obvyklych veci jako treba cisty povleceni nebo vygruntovana koupelna a kuchyne - ktery diky vsudypritomny stavbe casto tu peci opravdu potrebujou - taky pochopitelne vysavam vsechny prostory. Nedavno jsem si uvedomil, ze ale muj uklid ma temer vzdy stejny prubeh: nejprve uklidim dilnu. Preberu zbytky dreva, vynesu pytle s pilinama a hoblinama, vsechny masiny i podlahu vysaju. Potom uklidim staveniste. Posbiram a vytridim naradi, vynesu ruznej odpad, vsechno vysaju. No a potom zacnu uklizet obytny prostory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam