• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    MRTVEJ: tak uz se svlikla potreti a uz je to celkem macek :o)
    tak si ji asi necham teda jestli vydrzi zimu pac uz moc hmyzaku nepotkavam :o)
    ale jestli mi nekdy v noci prebehne pres xicht tak ji uskrtim :o)
    DMAG
    DMAG --- ---
    Pohled na husy, kachny, slepice, prasata, a obecně hospodářská zvířata na dvorku, a na poletující vrabce mezi nimi, mě naplňuje pocitem štěstí.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Dneska jsem dvakrát odmítl odvoz. V jednom případě jsem lhal, že už mám jizdenku v druhém případě jsem vysvětlil, že se dokážu dostat sám a rychleji. Chtěl jsem být sám nebo aspoň s anonymními cestujícími, co na mě nebudou mluvit. Vede mě to k úvaze, že být sám na pár minut je někdy cenná komodita - mohl jsem se svézt zadarmo.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ADELHAIDA: Prostě kurvy bonzácké.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    RIMMSI: Voni to většinou nedělaj na plnej. Často to jsou řidiči, nebo úředníci, co to maj jako součást práce. Někdy taky nekontrolujou pasažéry, ale právě řidiče. Jestli správně hlásej stanice, jestli přehazujou informace, kam jedou, jestli nemaj v autobuse psi bez košíků, nemluvěj za jízdy s cestujícíma, a tak.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Fakt strašně obdivuju revizory, vážně. Každou minutu každého dne poslouchat ty debilní výmluvy, to chce silného vnitřního stoika.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Moje dnešní pracovní morálka se rovná nule. Nebudu to dělat!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Potřebuju změnu. Hned.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    INDIAN: mě taky... už se měsíc hádám, že nechci doma další stoleček lack... že už jich máme dost (posledně jsem napočítal 4 a pátej konferenční), že stačí. že ta kytka bude vypadat líp, když bude stát na zemi a že stoleček lack bude bránit přístupu k oknu...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Dnes mě jeden potomek neskutečně vytáčí. Chodím si střídavě cvaknout vína a zobnout bílé čokolády. Jestli to tak bude pokračovat dál, budu alkoholička s neskutečnou prdelí. Nejhorší je, že ten nejstarší ještě nepřijel. To bude nanovo.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ADELHAIDA: me se zas dela blbe z Ikey a z podobnejch chramu konzumu... Naopak rad dobrovolne delam tejdenni nakupy v hypermarketu, kam zas zasadne neleze moje zena ze stejnyho duvodu
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    GREAT_R: To máš dobrý, že jen v kihkupectví. Mně se takhle dělá v zimě blbě ve všech krámech menších než IKEA, a to mám nakupování hodně ráda.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    V knihkupectvích se mi dělá špatně. Fyzicky. Hlavně v zimě, když se vybírají dárky a když jsou plné lidí a když má člověk na sobě kabát. Je tam prostě špatný vzduch (co teprve s rouškami). Příliš suchý a prašný a vydýchaný. Budu znít jak barbar, co nesnáší knihy, ale já tam tak trochu bojuju o přežití. V knihovnách je to ale mnohem příjemnější... To je tím, že se tam nemotá 30 lidí kolem jednoho bestselleru Třeštíkové a celkově větším pořádkem, odvětráváním, tichem a míň lidma.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Od první třídy po vysokou mě provázel pocit, že všechno, co ve škole dělám, už mám dávno umět. Pokud mám být co k čemu. Na phd pak, že všechno musím zařídit a naučit se sama. Dneska mě to tak napadlo.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ERRTU: jsem si vzpomnel na toho pana z Rozpusteny a Vypusteny, ne Franta Jetel, znamy svudce zen, ale ten co ho hral Hrusinsky
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Už skoro měsíc si na rozhejbání a proti podzimním chmurám halekám příšernej pop-rap vo tom, jak velký mam péro, jakej jsem prachatej badass nigga a moji nepřátelé mi visej na koulích... nějak to divně funguje. ale fakt se děsim, co přijde dál.
    DICK THIS BIG
    https://www.youtube.com/watch?v=VCUyLKBbXio
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    Dneska jsem se přistihnul v tom ze si v hlavně přehrávam melodii z dětství … cely den to tam bylo .. večer jsem díky zázrakům jako Shazam atd. zjistil ze je to Dvořák No.9 v E Minor … tak dekuju babičko :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nerad bych to nejak verejne ventiloval ale priznavam ze nova prace me bavi :)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CYBORCA: A jestli nestojíš o moje názory, zkus prosím tu diskuzi, na kterou sem házel odkaz.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CYBORCA: Mně na pohlaví, barvě, rase, věku nebo čemkoli nezáleží. Trochu mi uniká, proč se rozčiluješ, ale ne, není to tak, že Židé a korporace mohou za pandemii, aby vydělali na očkování. A i když jsou korporace zkurvený a já je taky nemám rád, tak zkus popřemýšlet nad tím, že když se necháš očkovat, můžeš přetnout řetězec šíření, abys nenakazila někoho, koho by covid oddělal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam