• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUULUU: miroslav šimek: v týhle zemi aby měl jeden furt sbaleno.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    často si vybavím větu z Interstellar, kdy Cooper říká "Mankind was born on Earth. It was never meant to die here."
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ZUULUU: doporučuju zkontrolovat jeho platnost vzhledem k tomu, že platí 10 let ;)
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Hodil jsem dnes ráno z lenosti nedopalek na chodník.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    MRTVEJ: tedka je to pokoutnik je to samicka a uz se dvakrat svlikla :o)
    ale je uplne blba asi ji vyhodim :o)
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    Diky za to, co mám..někdy je třeba znovu otevřít oči, že není tak zle.
    DMAG
    DMAG --- ---
    Miluju červenou řepu, lák z okurek, celer a chutná mi sojový "maso".
    REONA
    REONA --- ---
    NELLAS: Máme v práci aplikaci, která funguje jenom na IE... A je to celkem zásadní aplikace, ekonomická, kde se řeší objednávky, faktury atd.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LIQUID_SOUND: Ja to taky delam - vetsinou to i zabere a lepit se prestanou..
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    LIQUID_SOUND: lepeni se na (_!_) je ceska specialita, kdekoli jinde co sem byl sem tohle za volantem nezazil...
    jak prijedu do CR autem, tak auto pote nechavam na jednom miste a radsi cestuju vlakem, protoze i jak sem jinak docela klidnej, tak tohle me vytaci dobela... pokud se k tomu prida pri jizde v kolone to ze kdyz si necham vepredu misto abych moh pojizdet kontinualne a dotycnej za mnou jede 20cm a trha prudce volantem doleva aby mi naznacil, ze je debil a nedojde mu ze v zadnym pripade do mista B nedojede driv ani kdyby se posral, tak to mam tendenci ho z jeho kraxny vytahnout a jebnout mu xicht vo jeho haupnu.
    A jalokoz se nerad rozciluju a vim ze kdyz se neadekvatne vytocim, tak sem magor a snazim se temhle situacim opravdu vyhejbat jak to de
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poslední dobou mě na běžný jednoproudý silnici najížděči na kufr neschopný udržet aspoň náznak domnělý bezpečný vzdálenosti serou natolik, že automaticky zpomaluju. Klidně 80% povolený rychlosti. Ano, není to pěkné. A je mi to fuk.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA: nějakej sladkej rum IMHO, bylo mi sotva dvacet. Za mě dobře investovaná pětibába, do baru sem chodil dalších deset let a frajer si dával velkej pozor, aby sme se moc nepotkávali.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: priznavam, ze bych tuhle tvoji pasticku asi odhalil velmi rychle, jestli koralka byla cira stejne jako sklenice a tys na tom zachode byl 2-3 minuty... a celkem fin. prodel :)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Místo úklidu se radši dívám na netflix jak uklízí Marie Kondo. Vzbuzuje to ve mně stejně uspokojivé pocity jak kdybych měla uklizeno sama.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Když nějaká dvojice nebo skupina lidí vběhne pod tramvaj, která to tak tak ubrzdí, a ti lidi se tomu smějí, tak si představuji, jak vracím čas, tu tramvaj zrychluju a oni následně sténají v bolestech na kolejích.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem v poslední době lakomej a ceny obědů a jídla mě deptaj, stejně tak jako zvýšený zálohy na energie. Mám pocit, že za poslední měsíce jsem na potravinách utratil pokaždé tolik, že by za to byl pár bot. A taky se blížej Vánoce a Singles day. No potěš koště.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Koupil jsem synovi k svatku luk. Pres mesic jsme chodili na zahradu a ja mu vzdycky rikal, vemem luk a pujdem si zastrilet. A celou dobu jsem se tesil az budu doma sam a budu si moct jit odpoledne zastrilet sam. Vcera se mi to konecne podarilo.
    1KA
    1KA --- ---
    Poprosila jsem dítě (16) at mi napumpuje kolo. Mám takovou miniaturní pumpicku, tak to jde dost blbě. Asi za tři minuty se ozvalo: mami!!! To tvoje pojeb*** kolo, se na to muzu vy****. Moc jsem se tady v ložnici chechtala, jak si tu práci vybral místo mytí kuchyně. … jojo, trpělivost růže přináší ;)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Nechci v realu poznat nikoho z nyxu. Ale strašně ráda si tam v tom tematu čtu. Je to příjemný číst jak o sobě navzájem píšou lidi hezký věci.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Well, jednou mi nějakej místní podivín na baru ukradnul a vypil panáka, a to sem ho u toho chytnul za ruku a ptal se ho, co mu jebe... čuměl mě do očí a smál se mi do kichtu. Tak sem si objednal druhýho, hodil do něj pár papírů, odběhnul si na hajzl, vrátil se k prázdný sklence a frajerovi popřál hezkej večer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam