• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MLIKARNA: Priority holt se časem mění. V hospodě už nedělám a nikdy dělat nebudu, natož ji provozovat. Netuším, jak to souvisí s dospělými lidmi s velkou čepicí, co si říkají kámo.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Salaman Salaman, není to ten týpek co tu pred pár lety vypisoval, jak se mu splnil sen, že maka v hospodě na sebe, pak že nedokaze nepít a nedávno něco o tom, jak je práce hospodskýho peklo? Oh, wait, daleko horší sou lidí co po 30 kouří trávu :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tak to mě ještě nenapadlo, ale třeba na IG mi hodně píšou holky. Dostávám vic koz, jak můj kluk :))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Mě to neodbytně napadalo poslední čtyři roky. :D Jsem zvědavá, za jak dlouho zapomenu přihlašovací údaje...
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Mě to zatím jen napadlo....:-D
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Založila jsem si profil na seznamce s tím, že hledám milenku. :D Ještě nikdy jsem neměla nic s holkou, ale zkusit se má všechno, takže...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOGO: Daniela Písařovicová? Souhlasím!
    MOODYCAT: !!! přesně!
    SALVATOR: To je tím konopím.
    SADSOUL: Já vydávám jen opičí skřeky. Třeba to časem také zlidoví.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    1KA: Mne taky prijde horsi fentanyl nez herak, ale visjak :).
    1KA
    1KA --- ---
    MOODYCAT: mně teda přijde horší alkohol ;)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    SADSOUL: Do háje, pochop to už! To ,,ti" za číslovkou se NE-PÍ-ŠE.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    SALVATOR: Některé pravopisné chyby se opakují tak často, že jaksi „zlidověly“. A protože málokdo ví, co je správně, toleruje se vše. O číslovkách to platí dvojnásob.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    MOODYCAT: Tak vyloženě tam píšeš "místo normální medikace"..., tak jsem předpokládal, že mluvíš o lidech, co to užívaj místo normální medikace... A jo. V USA ti to klidně předepíšou v 18ti na úzkosti...

Tak nevidím důvod schazovat všechny, i ty kterým to objektivně pomáhá. I když, uznávám, že adiktologicky to jde všechno snadno hodit šmahem do jednoho pytle.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Nebo naopak přišel a ona neuměla najít výmluvu, jak se ho zbavit :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MOODYCAT: že tobě nějakej vyhul zapomněl přijít na rande :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    28mi, 30ti, 35ti... Jako přiznám se, že sem měl vůbec problém to dočíst. A taky že nechápu, co člověka nutí to takhle napsat. Je to nějakej strach, že by "v 28 letech" moh někdo přečíst jako "v dvacet osm letech"?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Prosimvas, ono totiz vsichni, kdo se jeste ve triceti nedokazali probudit z diskoteky, maji nadory nebo Bechtereva…
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    V mém případě nebudu zastírat zcela jasný abůzus konopí. Ale má to i svou světlou stránku.

Mám to předepsané od lékaře z léčby bolesti na doporučení z revmaťáku. Ale teda jenom 30g měsíčně :D, to je málo a doplňuju, mohl bych dostat víc ale muselo by to jít přes revizáka.

Alternativa je, že když mě chytne bechtěrev, rozjede se mi zánět a bolesti tak že už neni ani možný cvičit, musím, tak začít brát medrol (prednison) a sulfasalazopyrin. Nateču, naleju se vodou a cejtim se jako kus hovna.

Od 28mi, kdy jsem začal znova hulit jsem ale léky brát nemusel a bolesti a záněty se mi vrací jenom po delší týdenní až dvoutýdenní abstinenci. Progres nemoci na SI zkloubení se mi prakticky od těch 28mi zastavil. Od 30ti do 35ti jsem dokonce s diagnózou téměř s nárokem na invalidní důchod hrál rugby ligu (sporťák mě upozorňoval, že o invalidní důchod se mi bude blbě žádat jako registrovanýmu hráči).

A teď babo raď, mám mít z mozku bramboračku, ale živím se jako SW inženýr už dekádu a výsledky mám furt dobrý, tak snad to nebude takovej průser. Jenom ty holky co se mi smějou, to mě strašně trápí, hlavně na těch internetech.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Prijde mi srandovni, ze si nekdo misto normalni medikace radsi udela z mozku bramboracku.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Radsi budu pripadat nekomu srandovni nez abych do sebe misto toho cpala AD a prasky na spani..
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Jsem tým batát, a navic mam rada sladko-slanou chut, takze miluju hranolky z nej
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jo a absolutně nechápu masovou oblibu batátu. V podstatě si myslim, že hodně lidí předstírá, že jim to chutná, protože je to zrovna moderní potravina (ačkoliv věřim, že to někomu chutná i opravdu). Je to fakt hodně divná plodina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam