V mém případě nebudu zastírat zcela jasný abůzus konopí. Ale má to i svou světlou stránku.
Mám to předepsané od lékaře z léčby bolesti na doporučení z revmaťáku. Ale teda jenom 30g měsíčně :D, to je málo a doplňuju, mohl bych dostat víc ale muselo by to jít přes revizáka.
Alternativa je, že když mě chytne bechtěrev, rozjede se mi zánět a bolesti tak že už neni ani možný cvičit, musím, tak začít brát medrol (prednison) a sulfasalazopyrin. Nateču, naleju se vodou a cejtim se jako kus hovna.
Od 28mi, kdy jsem začal znova hulit jsem ale léky brát nemusel a bolesti a záněty se mi vrací jenom po delší týdenní až dvoutýdenní abstinenci. Progres nemoci na SI zkloubení se mi prakticky od těch 28mi zastavil. Od 30ti do 35ti jsem dokonce s diagnózou téměř s nárokem na invalidní důchod hrál rugby ligu (sporťák mě upozorňoval, že o invalidní důchod se mi bude blbě žádat jako registrovanýmu hráči).
A teď babo raď, mám mít z mozku bramboračku, ale živím se jako SW inženýr už dekádu a výsledky mám furt dobrý, tak snad to nebude takovej průser. Jenom ty holky co se mi smějou, to mě strašně trápí, hlavně na těch internetech.