• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MUZA: škandál! :D

to se musim priznat i k tomu, že jsem byl v 90s v Praze na Technotronic

pravda, tenhle druh playbacku jsem do ty doby neznal
    a pak jsem byl na Vengaboys, ale to jsem dostal listek zdarma, a uz jsem vedel, ze jdu na diskotéku :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MUZA: to byli zas Milli Vanilli:)))
    MUZA
    MUZA --- ---
    HRAFNAIN: coece a ja slysela, ze BM meli skandal, ze to vsechno nazpivali jini a oni jeli vyhradne na playback...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a jak mam rad sci-fi, tak v Rakousku jsem kdysi objevil ve vyprodeji tuhle desku, a dneska ji povazuju za podarenou vec, fakt to neni uplne blby (a nebo ja jsem tak blbej, ale to je fuk, dyk se k tomu priznavam :D

Boney M - Ten thousand lightyears (Full version)
    https://www.youtube.com/watch?v=KSsYh7XJiGs
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MUZA: Frank Farian se tusim jmenuje, a krome lgracniho tancujiciho skrcka je to vlastne dobrej hudebni producent.

a jo, prosel jsem si v puberte pohrdanim diskem a temahle komedialnima vecma.

nicmene nemecky! Boney m maj u me respekt
    vcetne tohohle naivniho protivalecnyho songu

a PRIZNAVAM SE k tomu, ze se mi jezi chloupky, jsem proste marnej hipík

Boney M - We Kill the World (Don't Kill the World) - 1981 Remastered @videos80s
    https://www.youtube.com/watch?v=gITyEiddaxo
    MUZA
    MUZA --- ---
    ADELHAIDA: u nas zatim vede
    Iz - over the rainbow
    Lucie - chci zas v tobe spat
    Ritch e poweri - mamma maria
    a boney m
    Obcas faith no more - i started a joke a ty jemnejsi songy
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: Však on z toho vyroste :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    SADY: presne... Uplne ho zboznuje...

DELIRIUM: nedivim se :D ale to dite se tomu nesmeje, to dite ho obdivuje! :))
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MUZA: Našim se líbí O-Zone. Maya-Hi. Zpívala jsem to asi tejden.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: My si toho mrštnýho, chlupatýho skrčka občas pouštíme v práci, když už je morálka úplně na dně. Plus Moskau.
    SADY
    SADY --- ---
    MUZA: rasputin
    MUZA
    MUZA --- ---
    Desi me, jak moc se malemu synkovi libi boneyM a ten jejich silenej poskakovac
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    zejtra se rozhodne jestli se po sedmi letech vrátím do Prahy ...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Přiznám se že mám několik místních ID, která mají potřebu se vyjadřovat ke všemu v ignoru, takže se omlouvám ale nemohu odpovědět :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MLIKARNA: Vidíš velký špatný v tom, že někdo má sen, dohrabe se k jeho splnění a když zjistí, že se nesplnilo očekávání, tak si to přizná a jde dál jako normální dospělej člověk?
    Zajímavý! :)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Instagram nevedu. :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MLIKARNA: Já ale nikde nepsal, že je to špatný, to je každýho věc. Já jen souhlasil s Moody, že mi dospělí lidé s jointem přijdou legrační.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SALAMAN: každý vidíme to velký špatný někde jinde, nic víc ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MLIKARNA: Priority holt se časem mění. V hospodě už nedělám a nikdy dělat nebudu, natož ji provozovat. Netuším, jak to souvisí s dospělými lidmi s velkou čepicí, co si říkají kámo.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Salaman Salaman, není to ten týpek co tu pred pár lety vypisoval, jak se mu splnil sen, že maka v hospodě na sebe, pak že nedokaze nepít a nedávno něco o tom, jak je práce hospodskýho peklo? Oh, wait, daleko horší sou lidí co po 30 kouří trávu :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tak to mě ještě nenapadlo, ale třeba na IG mi hodně píšou holky. Dostávám vic koz, jak můj kluk :))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Mě to neodbytně napadalo poslední čtyři roky. :D Jsem zvědavá, za jak dlouho zapomenu přihlašovací údaje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam