• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUZA: This is why I pay the internet!

Dschinghis Khan - Dschinghis Khan (1979)
    https://youtu.be/pzmI3vAIhbE
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MUZA: kontruj!
    MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MUZA: Našim se líbí O-Zone. Maya-Hi. Zpívala jsem to asi tejden.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: My si toho mrštnýho, chlupatýho skrčka občas pouštíme v práci, když už je morálka úplně na dně. Plus Moskau.
    SADY
    SADY --- ---
    MUZA: rasputin
    MUZA
    MUZA --- ---
    Desi me, jak moc se malemu synkovi libi boneyM a ten jejich silenej poskakovac
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    zejtra se rozhodne jestli se po sedmi letech vrátím do Prahy ...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Přiznám se že mám několik místních ID, která mají potřebu se vyjadřovat ke všemu v ignoru, takže se omlouvám ale nemohu odpovědět :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MLIKARNA: Vidíš velký špatný v tom, že někdo má sen, dohrabe se k jeho splnění a když zjistí, že se nesplnilo očekávání, tak si to přizná a jde dál jako normální dospělej člověk?
    Zajímavý! :)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Instagram nevedu. :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MLIKARNA: Já ale nikde nepsal, že je to špatný, to je každýho věc. Já jen souhlasil s Moody, že mi dospělí lidé s jointem přijdou legrační.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SALAMAN: každý vidíme to velký špatný někde jinde, nic víc ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MLIKARNA: Priority holt se časem mění. V hospodě už nedělám a nikdy dělat nebudu, natož ji provozovat. Netuším, jak to souvisí s dospělými lidmi s velkou čepicí, co si říkají kámo.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Salaman Salaman, není to ten týpek co tu pred pár lety vypisoval, jak se mu splnil sen, že maka v hospodě na sebe, pak že nedokaze nepít a nedávno něco o tom, jak je práce hospodskýho peklo? Oh, wait, daleko horší sou lidí co po 30 kouří trávu :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tak to mě ještě nenapadlo, ale třeba na IG mi hodně píšou holky. Dostávám vic koz, jak můj kluk :))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Mě to neodbytně napadalo poslední čtyři roky. :D Jsem zvědavá, za jak dlouho zapomenu přihlašovací údaje...
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Mě to zatím jen napadlo....:-D
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Založila jsem si profil na seznamce s tím, že hledám milenku. :D Ještě nikdy jsem neměla nic s holkou, ale zkusit se má všechno, takže...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOGO: Daniela Písařovicová? Souhlasím!
    MOODYCAT: !!! přesně!
    SALVATOR: To je tím konopím.
    SADSOUL: Já vydávám jen opičí skřeky. Třeba to časem také zlidoví.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    1KA: Mne taky prijde horsi fentanyl nez herak, ale visjak :).
    1KA
    1KA --- ---
    MOODYCAT: mně teda přijde horší alkohol ;)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    SADSOUL: Do háje, pochop to už! To ,,ti" za číslovkou se NE-PÍ-ŠE.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    SALVATOR: Některé pravopisné chyby se opakují tak často, že jaksi „zlidověly“. A protože málokdo ví, co je správně, toleruje se vše. O číslovkách to platí dvojnásob.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    MOODYCAT: Tak vyloženě tam píšeš "místo normální medikace"..., tak jsem předpokládal, že mluvíš o lidech, co to užívaj místo normální medikace... A jo. V USA ti to klidně předepíšou v 18ti na úzkosti...

Tak nevidím důvod schazovat všechny, i ty kterým to objektivně pomáhá. I když, uznávám, že adiktologicky to jde všechno snadno hodit šmahem do jednoho pytle.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Nebo naopak přišel a ona neuměla najít výmluvu, jak se ho zbavit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam