• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SHEALA: ehm, hodim latku o stupen vyse: moje mama mela country kapelu s nevlastnim otcem!
    ad chovani rodicu, s tim uz sem se smiril a je to nakej patek, v plno situacich se chovam jako muj tata a uz se tomu ani nedivim
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    INDIAN: imhoje lepší zpívat fešáky, než přejímat vzorce chování rodičů. Mmch, mám dost hororovou zkušenost s nevlastním rodičem kterej dokonce měl country kapelu, nějak chápu ten pocit br br br :) Ne, nebyli to Fešáci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já se zas přiznám, že když se se mnou rozešel bejvalej, poslouchala jsem furt dokola Adele a jedla jsem k tomu zmrzlinu.
    MUZA
    MUZA --- ---
    INDIAN: podrouseny stavy bejvaj peklo no... :)) ale porad lepsi fesaci, nez mit diky tomu aktivovany prepicnac na kretena :DD
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MUZA: Ja si zas jednou v podrousenym stavu poustel pisnicky od Fesaku
    (pritom folk&country nesnasim diky rodicum a vubec okoli ve kterym sem vyrustal; zvuk kytar a vseobecne akustickejch nastroju me vubec nepumpuje)

doufam ze to neni nakej flashback spojenej s nakou formou stockholmskymo syndromu
    MUZA
    MUZA --- ---
    Kdyz jsme u tech hudebnich priznani... Diky kamosum jsem objevila Tool a jejich koncert uz asi nic neprekona... Famozni zalezitost...
    Moje srdcovka
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    mel jsem poickat par let a poslechnout si to na czechtekku :P
    MUZA
    MUZA --- ---
    HAR4NT: hele, blizi se noc! Zadny horrrrrorrrry sem netahej! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MUZA: škandál! :D

to se musim priznat i k tomu, že jsem byl v 90s v Praze na Technotronic

pravda, tenhle druh playbacku jsem do ty doby neznal
    a pak jsem byl na Vengaboys, ale to jsem dostal listek zdarma, a uz jsem vedel, ze jdu na diskotéku :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MUZA: to byli zas Milli Vanilli:)))
    MUZA
    MUZA --- ---
    HRAFNAIN: ja a muj muz jsme spis na rockovy veci, takze BM jsou pro nas straslivy...
    Ale treba basova kytara je v nekterych pisnich fakt super
    MUZA
    MUZA --- ---
    HRAFNAIN: coece a ja slysela, ze BM meli skandal, ze to vsechno nazpivali jini a oni jeli vyhradne na playback...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a jak mam rad sci-fi, tak v Rakousku jsem kdysi objevil ve vyprodeji tuhle desku, a dneska ji povazuju za podarenou vec, fakt to neni uplne blby (a nebo ja jsem tak blbej, ale to je fuk, dyk se k tomu priznavam :D

Boney M - Ten thousand lightyears (Full version)
    https://www.youtube.com/watch?v=KSsYh7XJiGs
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MUZA: Frank Farian se tusim jmenuje, a krome lgracniho tancujiciho skrcka je to vlastne dobrej hudebni producent.

a jo, prosel jsem si v puberte pohrdanim diskem a temahle komedialnima vecma.

nicmene nemecky! Boney m maj u me respekt
    vcetne tohohle naivniho protivalecnyho songu

a PRIZNAVAM SE k tomu, ze se mi jezi chloupky, jsem proste marnej hipík

Boney M - We Kill the World (Don't Kill the World) - 1981 Remastered @videos80s
    https://www.youtube.com/watch?v=gITyEiddaxo
    MUZA
    MUZA --- ---
    ADELHAIDA: u nas zatim vede
    Iz - over the rainbow
    Lucie - chci zas v tobe spat
    Ritch e poweri - mamma maria
    a boney m
    Obcas faith no more - i started a joke a ty jemnejsi songy
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: Však on z toho vyroste :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    SADY: presne... Uplne ho zboznuje...

DELIRIUM: nedivim se :D ale to dite se tomu nesmeje, to dite ho obdivuje! :))
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MUZA: Našim se líbí O-Zone. Maya-Hi. Zpívala jsem to asi tejden.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: My si toho mrštnýho, chlupatýho skrčka občas pouštíme v práci, když už je morálka úplně na dně. Plus Moskau.
    SADY
    SADY --- ---
    MUZA: rasputin
    MUZA
    MUZA --- ---
    Desi me, jak moc se malemu synkovi libi boneyM a ten jejich silenej poskakovac
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam