• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MUZA: kontruj!
    MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OMNIHASH: Hodnotnější moudra ze sebe bude sypat pan Bohumil v 8:30 na Andělu v nonstopu těsně před tím, než tě poblije fernetem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SALAMAN: Dušek je Osho Rajneesh z Wishe
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Nemoc je vaše síla, kterou jste obrátil proti vám. Když dělali pokusy s psilocybinem v 70. letech, tak se lidi uzdravovali z rakoviny po jedné pilulce."

Hlupák. Nebezpečnej hlupák.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem si zkusil poslechnout hluboká moudra Jaroslava Duška. Po několika vteřinách mám neovladatelnou touhu ho pobodat.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Když po roce vyjde nová série čehokoliv, už si vůbec nepamatuju, jak končila ta předchozí.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    OMNIHASH: v pátek v hospodě? Doktoři?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Neznám básníka Skácela. To asi souvisí s tím, že mě poezie mimořádně neoslovuje.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOODYCAT: jako, že hulit by měly jenom děcka?
    MOODYCAT: to máš z toho, že to bereš jako medikaci, když jdeš v pátek na pětipivo, taky netvrdíš, že ti to nařídil doktor
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jinak se ale musim priznat, ze jsem nikdy v zivote nesnedla tolik chilli jako tuhle zimu...
    MUZA
    MUZA --- ---
    DELIRIUM: jojo :DD

Mmch vzdycky kdyz vidim heho a ty holky zpevacky, tak si nemohu nevzpomenout na ponekud lakonickou glosu k tomu jeho tanci
    "...kdyz starsi segry musi vzit mladsiho brachu na diskoteku"
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: V dalších písních z onoho živáku už je značně opocenej, ale skáče, vykopava a ksichtí se bez prestani. Neskutečný :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    DELIRIUM: to je terenkoza co? Debiiiiiil :DDD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HRAFNAIN: podkres normalni retrowave jaxvin a uprostred se dusevne nachazim nekde mezi poslouchanim abby a chumbawamby. chumbaabba
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Přiznávám se, že si k vůli včerejšímu příspěvku ID MUZA pouštím sama v kanceláři Rasputina (živák s mrštným srkčkem ve stribrnejch mrkváčích), abych se při pondělí necejtila tak mizerně. A funguje to!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SHEALA: ehm, hodim latku o stupen vyse: moje mama mela country kapelu s nevlastnim otcem!
    ad chovani rodicu, s tim uz sem se smiril a je to nakej patek, v plno situacich se chovam jako muj tata a uz se tomu ani nedivim
    ALESH
    ALESH --- ---
    MONROE: jak mam zalepeny oci, tak jsem cetl “sex s tchyni”. Uff.
    MONROE
    MONROE --- ---
    S ex tchyni si rozumim vic nez s vlastni mamou.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    INDIAN: imhoje lepší zpívat fešáky, než přejímat vzorce chování rodičů. Mmch, mám dost hororovou zkušenost s nevlastním rodičem kterej dokonce měl country kapelu, nějak chápu ten pocit br br br :) Ne, nebyli to Fešáci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já se zas přiznám, že když se se mnou rozešel bejvalej, poslouchala jsem furt dokola Adele a jedla jsem k tomu zmrzlinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam