• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    1KA
    1KA --- ---
    MUZA: Jenomže lidi jsou tak debilní, že si neověří fakta a potom s tím samozvancem v naprosté míře souhlasí a tvoří zlo. Hnus, totální hnus.
    MUZA
    MUZA --- ---
    1KA: tehle guruu je v CR spousta... Jen na sve dosavadni a letity nazory nasroubuji kazdy vetsi tema...

Pred cca 15 lety jsem slysela myslenku, ze nacisti tu byli z vesmirneho pohledu proto, aby jen urychlili karmu zidu... Proste na tyhle ezo myslenky naroubujes cokoliv...
    1KA
    1KA --- ---
    SALAMAN: je to kokot s velkým K. Samozvaný guru, co nadělá mnoho, mnoho zla. Lidi totiž mají rádi tyto ezo-šamany. Bohužel.

Přiznám se, že jsem taky alternativec, ale používám k tomu i mozek, což občas znamená zvolit i jinou, než alternativní cestu :D :D .
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUZA: This is why I pay the internet!

Dschinghis Khan - Dschinghis Khan (1979)
    https://youtu.be/pzmI3vAIhbE
    MUZA
    MUZA --- ---
    ERRTU: dorovnavam a prihazuju :D

Ricchi e Poveri - Mamma Maria
    https://youtu.be/Kv_hEXYSYB8
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MUZA: kontruj!
    MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OMNIHASH: Hodnotnější moudra ze sebe bude sypat pan Bohumil v 8:30 na Andělu v nonstopu těsně před tím, než tě poblije fernetem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SALAMAN: Dušek je Osho Rajneesh z Wishe
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Nemoc je vaše síla, kterou jste obrátil proti vám. Když dělali pokusy s psilocybinem v 70. letech, tak se lidi uzdravovali z rakoviny po jedné pilulce."

Hlupák. Nebezpečnej hlupák.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem si zkusil poslechnout hluboká moudra Jaroslava Duška. Po několika vteřinách mám neovladatelnou touhu ho pobodat.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Když po roce vyjde nová série čehokoliv, už si vůbec nepamatuju, jak končila ta předchozí.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    OMNIHASH: v pátek v hospodě? Doktoři?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Neznám básníka Skácela. To asi souvisí s tím, že mě poezie mimořádně neoslovuje.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOODYCAT: jako, že hulit by měly jenom děcka?
    MOODYCAT: to máš z toho, že to bereš jako medikaci, když jdeš v pátek na pětipivo, taky netvrdíš, že ti to nařídil doktor
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jinak se ale musim priznat, ze jsem nikdy v zivote nesnedla tolik chilli jako tuhle zimu...
    MUZA
    MUZA --- ---
    DELIRIUM: jojo :DD

Mmch vzdycky kdyz vidim heho a ty holky zpevacky, tak si nemohu nevzpomenout na ponekud lakonickou glosu k tomu jeho tanci
    "...kdyz starsi segry musi vzit mladsiho brachu na diskoteku"
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MUZA: V dalších písních z onoho živáku už je značně opocenej, ale skáče, vykopava a ksichtí se bez prestani. Neskutečný :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    DELIRIUM: to je terenkoza co? Debiiiiiil :DDD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HRAFNAIN: podkres normalni retrowave jaxvin a uprostred se dusevne nachazim nekde mezi poslouchanim abby a chumbawamby. chumbaabba
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Přiznávám se, že si k vůli včerejšímu příspěvku ID MUZA pouštím sama v kanceláři Rasputina (živák s mrštným srkčkem ve stribrnejch mrkváčích), abych se při pondělí necejtila tak mizerně. A funguje to!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SHEALA: ehm, hodim latku o stupen vyse: moje mama mela country kapelu s nevlastnim otcem!
    ad chovani rodicu, s tim uz sem se smiril a je to nakej patek, v plno situacich se chovam jako muj tata a uz se tomu ani nedivim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam