• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: nebo prvni vyplata..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    INDALILITH: bud v klidu, on te prvni infarkt zase srovna
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    DA_NIELA: s pupinkama jsem mela problem do 32 let, ted od 37 zacinaj zas pigmentovy skvrny a brzo bude prechod
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    INDALILITH: mne se konecne prestaly delat na ksichte pupinky.
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    Podle rodičů mi prý začínají nejlepší roky života (37), já osobně mám dojem ze už mám všechno za sebou a do důchodu daleko a do toho mě provázej takový ty klasicky krize středního věku ... mysl se cítí na 24 a tělo má dojem ze už je po smrti ... nejakej upgreate na jinej level ?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem tým "jim věci jako by to byl dort, nemíchám s tím", pokud jde o krupičný kaše, těstoviny s něčím nahoře a vůbec cokoliv. Rád si uchovávám tu podobu, v jaké jsem to dostal naservírované, míchání mi to kazí.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Casto si neodpustim takovy sarkasmus, az si o me lide mysli, ze jsem normalne debil.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Asi jsem rasista, protoze se mi nelibi zadnej cernej chlap.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Je to hloupost, ale kladně ohodnocený příspěvek od lidí, o kterých vím, že mají dobrý vkus, mě potěší víc než hromada palců od náhodných uživatelů. A tím potěší myslím, že z toho mám mnohem víc dopaminu, kvůli kterému to stejně dělám.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GUMBA: Ja taky smazeny nesmim kvuli vredum, ale kaslu na to.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MOODYCAT, SALAMAN: Já teď půl roku nesměl věci jako majonézu, smažené jídlo a milión dalších, co mám rád. A zároveň jsem byl prakticky permanentně na prednisonu, takže bych sežral klidně staré bačkory, kdyby mi na ně někdo dal opečenou anglickou s cibulkou. Celibát hadr :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MOODYCAT: Chápu. Já se zrovna tvrdě pomiloval s chlebem s tvarůžkovou pomazánkou. Možná si po sexu půjdu dát cigáro na balkon.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Me uz doopravdy dokaze vzrusit asi jenom trojobal.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Shopaholicadel je moje guilty pleasure!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Předkus je roztomilej. Drsňák bys byl, kdyby ty z podkusem...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Libi se mi devcata s predkusem :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: to je jedna z klasických verzí Sněhurky.
    V podstatě říká bezdětným, že se mají s osudem smířit a ne vymýšlet, jak ho obejít. Stejně jako otesánek apod.

Poslední generace nějak minula informace, že pohádka původně není hezký příběh pro děti s dobrým koncem.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Mě traumatizovala nějaká studiová pohádka, kde bezdětný pár postavil sněhuláka, který se proměnil v malou holku a ta holka se na konci vypařila, když skákala s děckama přes ohniště. Konec, titulky, trauma.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GUMIDEK30: ja mel (defakto asi jeste mam) trauma z male carodejnice a kubuly a kubykubulukubulu... meh. jako barbucha se jeste nejak rozdychal dal. ale ten posledni dil male carodejnice kdy pozabaji celej sabat, to po me nechtejte.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GREAT_R: Vydrísek byl fajn aj ti medvidci <3 :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GUMIDEK30: za večerníčky mě pohoršoval Vydrýsek. Už jsem byl větší, když se objevil, ale dodnes pro mě představuje veliké zklamání, protože podle mě má být večerníček animák, v horším případě studiovka, v úplně nejhorším loutky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam