• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAMILLOS: Mozna vsechno bio a naprimo od zemedelce. Jinak ne. Pokud bylo pole pohnojeny, bylo velmi pravdepodobne pohnojeny agrofertim hnojivem. A nejspis i to vysledny obili zobchodoval Babis, nez se dostalo od zemedelce do mlyna/prasecaku. Fakt je v tom zemedelstvi zahackovanej tak, ze uplne bez nej to nedas. Jde to jenom vic nebo min.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GREAT_R: Ale asi jo, ovšem člověk by na to musel mít mraky času a hlavně peněz, umět vařit, farmářský trhy a tak...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    JAMILLOS: nechci tě zklamat, ale nákup bez babiše v podstatě nejde udělat a když nebudeš kupovat od něj budeš živit jinýho korporáta, co je svině. Přiznávám, že tohle už jsem dávno vzdal, něco jíst musím. 😏
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Včera sem celý den dělala na jedný věci, aby byla na dnešek připravená ke kontrole a vše se v klidu, do konce týdne, stihlo. No a ted mi bylo řečeno, že je všechno jinak a ta celodenní práce byla co... zbytečná.
    Takže na to už seru a nezvednu ani tužku.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Doteď jsem si kupoval tousťák, aniž bych si uvědomil, že je tam napsáno Penam a komu to patří...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem si k snídani udělal dvojitej smash burger.
    LESLESLES
    LESLESLES --- ---
    ja bych si tam zase nedal ceskou, to uz je poznavaci znameni tupce s iq houpaciho kone
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Přes veškerou lítost a solidaritu, bych si raději nechala zlamat prsty, než si kamkoliv na sebe nebo svůj majetek přidělat vlajku Ukrajiny.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: nebo prvni vyplata..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    INDALILITH: bud v klidu, on te prvni infarkt zase srovna
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    DA_NIELA: s pupinkama jsem mela problem do 32 let, ted od 37 zacinaj zas pigmentovy skvrny a brzo bude prechod
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    INDALILITH: mne se konecne prestaly delat na ksichte pupinky.
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    Podle rodičů mi prý začínají nejlepší roky života (37), já osobně mám dojem ze už mám všechno za sebou a do důchodu daleko a do toho mě provázej takový ty klasicky krize středního věku ... mysl se cítí na 24 a tělo má dojem ze už je po smrti ... nejakej upgreate na jinej level ?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem tým "jim věci jako by to byl dort, nemíchám s tím", pokud jde o krupičný kaše, těstoviny s něčím nahoře a vůbec cokoliv. Rád si uchovávám tu podobu, v jaké jsem to dostal naservírované, míchání mi to kazí.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Casto si neodpustim takovy sarkasmus, az si o me lide mysli, ze jsem normalne debil.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Asi jsem rasista, protoze se mi nelibi zadnej cernej chlap.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Je to hloupost, ale kladně ohodnocený příspěvek od lidí, o kterých vím, že mají dobrý vkus, mě potěší víc než hromada palců od náhodných uživatelů. A tím potěší myslím, že z toho mám mnohem víc dopaminu, kvůli kterému to stejně dělám.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GUMBA: Ja taky smazeny nesmim kvuli vredum, ale kaslu na to.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MOODYCAT, SALAMAN: Já teď půl roku nesměl věci jako majonézu, smažené jídlo a milión dalších, co mám rád. A zároveň jsem byl prakticky permanentně na prednisonu, takže bych sežral klidně staré bačkory, kdyby mi na ně někdo dal opečenou anglickou s cibulkou. Celibát hadr :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MOODYCAT: Chápu. Já se zrovna tvrdě pomiloval s chlebem s tvarůžkovou pomazánkou. Možná si po sexu půjdu dát cigáro na balkon.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Me uz doopravdy dokaze vzrusit asi jenom trojobal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam