• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ERRTU:
    FRK_R23: ja zas myslel ze je to Musilova-Weberova
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23: tyvole! ja si doted myslel ze je to nejaky zivotopis Malacove!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Tenhle týden mi nevychází pracovní plán. Není to letos prvně a vlastně se postupně blížím k tomu, že mi je ta práce tak nepříjemná, že bych mohl něco obdobně nepříjemnýho dělat jinde a za víc.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Všechno mě sere !
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    POZITRON: Já taky. Prostě jsem se vykašlala na režimový opatření. Ale je jaro! Budu běhat za zajíčky.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Od prosince jsem se vyzrala o 6kg.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Miluju knížky. Když v nějaký objevím text, který mě oslovuje (třeba popisuje pocit, náladu, situaci atd... takovym způsobem, který bych sama nedokazala takhle vyjádřit, ale souznim s tím) tak si ho opisu do notysku, vyfotím, založím čímkoli po ruce a nebo občas hodím i sem.

    Dnes tedy:
    "Vy se usmivate," podivil se "a jste tak klidný. Jak to, že nekricite?"
    "Kricim," řekl Graeber. "Jen to neslyšíte."
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Bavi me cist auditko daruji, prenecham....a vzdy kdyz nekdo shani zvlastni vec, tak by me zajimalo k cemu dal bude slouzit, co z ni ten clovek vyrobi
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Moje mamka nemá fb a obecně není na internetu. Jenže její nejlepší kámoška jo a cpe jí do hlavy ty dezinformační sračky a moje naivní mamka tomu věří. Já se s ní vídám jen 2x do měsíce, voláme si obden. Ale ona s ní je každej den, jsou sousedky. Dneska jsem jí napsala pěkně od plic zprávu ať necpe mojí mamce do hlavy takový píčoviny, že mi pak dá hodně práce to mamce vyvracet. Ale stejně na ní vidím, jak je nalomená, že na každým šprochu pravdy trochu. Jsem zvědavá, co mi odepíše a jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne mezi mnou a mamkou, cejtim ve vzduchu velký špatný. Přitom mamky kámoška je úplně v pohodě a hodná ženská 50+, ale nenechá si vysvětlit, že to není pravda.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Zazila jsem domaci nasili.
    LESLESLES
    LESLESLES --- ---
    LUSINDA: Kunin neni babisuv
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: já zlámat určitě ne, to bych napsala, kdybych chtěla spoustu mínusů a nasrat lidi :)) ale z toho množství fangliček a odznáčků mám spíš pocit trapnosti. ale tak co, taky jsme byli mladý a furt chtěli nečím mávat...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Myslel jsem, že je to Pokorná-Jermanová

    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Vím, že co se k nám dostává za zprávy o válce na Ukrajině je z jedné i druhé strany propaganda, protože pravda je první obětí každé války. Ale ta Ukrajinská je mi pořád o mnoho sympatičtější.

    A teď jsem se nějakou dobu pohyboval mezi uprchlíky z Ukrajiny a i když jsem v naprosté většině případů potkával slušné lidi, proti kterým bych nemohl říct půl slova, mám i několik vyloženě negativních zkušeností. I když to jsou naprosté výjimky a spočítal bych je na prstech jedné ruky, trochu se bojím to šířit. Aby to ve finále někdo nevytrhl z kontextu a nepoškodilo to tu slušnou většinu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Hm :/
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAMILLOS: Mozna vsechno bio a naprimo od zemedelce. Jinak ne. Pokud bylo pole pohnojeny, bylo velmi pravdepodobne pohnojeny agrofertim hnojivem. A nejspis i to vysledny obili zobchodoval Babis, nez se dostalo od zemedelce do mlyna/prasecaku. Fakt je v tom zemedelstvi zahackovanej tak, ze uplne bez nej to nedas. Jde to jenom vic nebo min.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GREAT_R: jiný korporát alespon neseje plodiny na polích dlužníků a majetku nejasných vlastníků. Vyhnout se alespon Olmě , Kunínu, Penamu, Krahulíku, Odkolku nestojí zas tak velký úsilí.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    TOOMIX: V období po Šmoulech, když mi bylo cca 10, jsem jednu dobu poslouchal Těžkej Pokondr. A pak Tři Sestry. Taky jsem se až dlouho po tom dozvěděl, že to je všechno jeden textař.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GREAT_R: Ale asi jo, ovšem člověk by na to musel mít mraky času a hlavně peněz, umět vařit, farmářský trhy a tak...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    JAMILLOS: nechci tě zklamat, ale nákup bez babiše v podstatě nejde udělat a když nebudeš kupovat od něj budeš živit jinýho korporáta, co je svině. Přiznávám, že tohle už jsem dávno vzdal, něco jíst musím. 😏
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam