• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: Když se koukám na jednotlivé frejmy, tak se jednoznačně točí po směru hodinových ručiček.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já podle toho poznám svou duševní kondici. Když ji nedokážu přehodit, můžu jít místo práce rovnou na procházku nebo házet hnůj.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---

Dívka se točí:

90 hlasy od 90 respondentů

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOVOVAMINCE: tak proti směru hodinových ručiček jí neroztočim, ani kdybych se soustředil sebevíc
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    S tou panenkou mam problem.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    LORDPEET: Jj to v pořádku. Jen někdo se nemusí koukat jinam, aby změnil směr. Mělo by fungoval i zakrytí stojící nohy btw.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    CALIGULA: Tvoje pseudosuperschopnost zjevně spočívá v tom, že to dokážeš bez problémů ovládat. Lepší než drátem do oka. Gratuluju!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    CALIGULA: Tohle?
    Ve skutečnosti je to obyč optická iluze. Většina lidí by měla bejt schopná s ní točit na obě strany. Jen někdo se potřebuje víc soustředit. :)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Vsechno delam pravou ale telefon drzim vylucne u leveho ucha.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELSINOR: Jo, mě občas taky, ale chybí mi, jakej bejval, ne jakej je. Když tam náhodou zavítám, opětovně zjistím, že to není to, co to bejvalo 20 - 30 let zpátky a zase mě to přejde.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Aspoň to máš na co svést. Já kleju v jednom kuse a jakožto rodilej žižkovák z generací pražáků nebo aspoň středočechů to na nic nesvedu, protože sem jen prostě kanál.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ELSINOR: Tak to nedokážu. Většinou to vyslovim dřív, než na to stihnu pomyslet :D
    Docela mě to uklidňuje, si nahlas zanadávat.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Mluvím sproste skoro pořád :")
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska jsem se rozbrečela u milostný scény v Peaky Blinders.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    INDIAN: někdy je člověk tak zhnusenej, že si to potřebuje udělat v práci...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    INDIAN: treba je to jinak a ty lidi si cistej zuby jen jednou denne, a to v praci po obede..
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    Jsem suchar.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jsem megaslintač, od umyvadla ani na krok
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    INDIAN: Přiznávám novou noční můru! To se určitě neděje!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Ja zas nechapu lidi ktery si cistej zuby v praci na hajzlu po poledni, kdyz se kolikrat v tu dobu clovek potrebuje v klidu vysrat a nema tam na to kvuli tomu klid
    Jakoze chapu ze to ze zdravotnich duvodu je u nekoho nutny (paradentoza, atp), ale z myho okoli si statisticky odvozuju ze je to kolikrat spis zalezitost obscese nez cehokoli jinyho
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dneska jsem zkoušel teplotu rozehřátého hrnce tím, že jsem sáhnul na dno.
    Ano, je mi skoro třicet a jsem členem Menzy ČR. Myslím, že budu chtít vrátit peníze za členské poplatky.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam