• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    ELISEBBAH: dovedu si predstavit:D v mem snu jen sedela na plotu, mela na hlave ksiltovku, ja stala pod ni a jen jsme na sebe koukaly, mlcely:D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    MARKETAPARKETA: me taky. Byla jsem tesne pred porodem a dostala jsem od ni spoustu nevyzadanych rad, jak mam rodit spravne.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jsou dny, kdy se stydím za svůj pohodlný život v srdci bezpečné, svobodné Evropy, za teplou vodu, za plnou ledničku, za velkou postel, za knihy v knihovně, za to, že můj život je tak pohodlný, že můžu strávit odpoledne sledováním seriálu.

    Jsou dny, kdy jsem za to nekonečně vděčná a užívám si to, jak jen můžu, protože nikdy nemůžeme vědět, kdy o tenhle komfort přijdeme.

    Dnes je jeden z těch dní, kdy bych stokrát raději usínala na zemi, přikrytá jenom kousavou dekou, s puchýři od tvrdé práce na rukou, nebo s rukama od krve někoho, komu jsem dokázala pomoct.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Švagrová upekla tak strašně hnusnej dort, že když se nás ptala, jak nám chutnal, řekla jsem, že fakt nebyl dobrej. Poprvý v životě jsem tvůrci zhaněla jídlo.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MULTICAT: na tohle obložení mám sentimentální vzpomínku z dětství. Když jsem létě u babičky se vracela z koupání od řeky, ta po cestě jsem šla kolem takoveho okna, pražilo na něj slunce, bylo otočné na západ,vždycky jsem rukou zkusila, jak jsou ty černé dlaždice rozpálené
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Zdalo se mi o NEI...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    MULTICAT:
    úplně souzním. Moje dětství u babičky. Spodní dlaždice jsem si rukávem leštívala, fascinovalo mne, že se promění v zrcadlo. (a na parapetu měla babička begonie, co vypadaly jako lastury, další fascinace...)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DA_NIELA: tak samozřejmě, to k tomu neodmyslitelně patří!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    FRKOLKA: a treti zaklinadlo zni opaxit.
    Ja mam zas rada tenhle typ predzahrahradek. Pivonka, ruze, bergenie, srdcovka, zadna kura z pytle.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    FRKOLKA: případně ostění
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    MULTICAT: šambrána
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mám slabost pro výzdobu okolí oken lesklými černými dlaždicemi. Chtěla bych takhle dekorovaný barák.

    TERA79
    TERA79 --- ---
    Kolo nemám ráda. Nevěřím okolí a nevynalezli sedlo, které by nemělo následky. Jsem prostě chodec. Ale kolní TB jsem si užila. (Příště beru Francovku v rozprašovači.)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NEI:
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NEI: Ne, tabák mám v kapse i s papírky a filtry :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dnes jsem ještě nekouřil. Vím, je teprve devět. Ale i tak!
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Byla jsem na Švanci tour.
    A smála jsem se 🤦
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Kamarád se stěhuje... Řekl jsem mu, že má vyhodit nápis live laugh love a koupit si něco pořádnýho a s osobností (například pár dalších legorobotů k těm, co už má), tak snad se se mnou bude ještě bavit
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Vcera jsem ji sverila sve nejvetsi tajemstvi, ktere jsem nikdy nikomu nechtela rict...a jak jsem tak vypravela a ona valila oci, docela se mi ulevilo...ale vracet se zpetne v tech vzpominkach, uuuu sileny! Diky ti, ted uz jsem si stopro jista, ze ti muzu rict opravdu vse a ty me nebudes soudit
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Přiznávám se, že ač jsme na střední měli na matiku povinnou učebnici od Jindry Petakove (to jméno mě straší dodnes), tak sem ji otevřela pouze jednou a nevypocitala sem z ní jediný příklad. Dodnes ji mám někde ve sklepě v excelentním stavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam