• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KOOTCHA:
    nevim prijde mi ze to pred 15 lety nikdo neresil a pak nakej picus (zeby Spacek) to zacal resit a najedou zacaly resit vsichni.

    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    TRISSIE: ja myslim, ze bychom se tomu jako narod meli poddat a hyckat si to jako po generace predavanou tradici. Tady u nas v sudetech lidi porad hledaj nejaky koreny na ktery by navazali a kdyz se neco takhle vehemente nabizi, tak kvuli vnejsimu tlaku potlacime svoje pudy? Ted, kdyz se nikdo nepodivuje nad tim, ze se identifikuju jako smetak, bych se mel stydet si vzit fusky do sandalu? Nikdy!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOOTCHA: Ridim v tlustych ponozkach, bez bot. Kdyz vystupuju, stahnu ponozky a nazuju si co si vezu. Minule me zastavili policajti, evidentne pokutovali lid v pantoflich a kdyz na vyzvu: “Ukaz v cem ridis!” jsem vysunula nohu v tluste ponozce, oba onemeli.
    Pokutu za nevhodnou obuv jsem nedostala :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Je mi víc líto toho mrtvého, opuštěného kotěte, co jsme dnes našli po cestě do práce, než pána, kterého u nás v městečku včera večer zabil nešťastnou náhodou autobus. Jo, jsem zrůda. A nestydím se za to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOOTCHA: na dlouhé letní cesty si beru s sebou ponožky i do ozdobných dámských sandálků, co se nosí k šatům (protože zvlášť v noci na sebe pouštím studenej vzduch, ale nechci mít ledový nohy). Když pak někde potřebuju vylézt na benzínce, tak se složitě zouvám a svlíkám si ponožky, abych nebyla za "dámu kříženou s českým turistou" :-)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Pokaždý když řídim dlouhou trasu v létě, tak se nechci pařit v botách, ale v sandálech mi zas je zima. Když jdu na čundru celej den v pohorách, tak si večer vezmu sandále, ale je zima. Takže ponožky v sandálech jsou základ at si kdo chce co chce říká. Po proudu plavou jen chcíplý ryby ať už manželka protáčí panenky jakkoliv!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Malokdy podleham spolecenskym trendum a normam, o to vic tykajici se mody nebo vseobecne vohozu... je mi fakt pumpicka co si vokoli rekne ... ALE ... dneska sem si kupoval sandale a jelikoz sem byl v keckach, mel sem i ponozky .... bylo to takovy pokuseni jak kdyz fararovi do klina omylem spadne ministrant ... boze, jak rad bych nosil ponozky v sandalech !!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELSINOR: Vždy ne, často ano :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELSINOR: Jo, s fousama vypadá mnohem zajímavěji.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Občas, zvlášť když jsem doma sama, si hraju na to,, že mám pod okny stalkera. Neni to nic velkýho... Na domací poměry jsem slušně oblečená, učesaná, pivo piju ze skleničky a ne z láhve. Zadumaný postávání u okna s cool hudbou v pozadí a tak. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dokoukal sem Slunečnou.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Jsem závislá na lyofilizovaném mangu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ztrácím se ve všech těch označeních generací. Nevím, která generace jsem já, a v čem se liší. A je mi to asi jedno.
    JONY
    JONY --- ---
    Sleduji fashion vlog korejských dvojčat Q2HAN.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Čím víc mi píšou, čím víc se nabízejí a snaží...tím víc myslím na toho, kdo se mnou naopak nekomunikuje skoro vůbec. Sama nad sebou někdy kroutím hlavou. Ale tomuhle prostě neporučím, no.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Včera jsem cestou dom z kalby nechal ve vlaku peněženku. Když je klika eZtraty fungují a nálezci jsou poctiví. Už ji zas mám
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Bytostně nesnáším muzikály. S jednou výjimkou. South Park: Bigger, Longer & Uncut. To je pecka.
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    Včera jsem se udobřil asi po pěti letech s bejvalou, konečně jsme rozešli v dobrým, mám z toho takový rozporuplný pocity,něco jako když jsem kdysi přišel o panictví, svět je zas nějakej jinej, najednou mě nic chvíli nesere
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo! chtel bych chodit tancovat! ale jen neco! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam