• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    GRANTORINO: Já šla kvůli ní taky dohola! A kadeřnice sloro plakala a pořád mi nutila ať si aspoň nechám pejzy :))) (moje dcera v osmý dtto, ale už né kvůli SO'C)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem v osmé třídě byla poprvé dohola kvůli Sinead a přezdívali mi Sinead. Maminka byla na mrtvici, když jsem přišla od kadeřníka... (nicméně ona byla v šestnácti taky dohola).
    Učitelka zeměpisu ve škole se mne zeptala, potom co jsem přišla do školy, jestli jsem měla autonehodu..
    Podruhé jsem byla dohola o několik let později, čímž jsem si vykoledovala vyhazov z pokračovaček v tanečních, respektive taneční mistrová mne kvůli tomu odmítla vzít dál...
    Potřetí jsem byla dohola v pětadvaceti...

    R.I.P Sinead O'Connor... Moc mne to mrzí. Geniální hlas a písničky...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    GREAT_R: kdybych měla čas a aspoň zrníčko motorický paměti, abych si byla schopná zapamatovat byť i nejjednodušší sérii kroků, tak už tě uhánim:))
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SABRIEL13: Buď o tý dobroty a ohol si hlavu, kdy chceš. :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Mám hrozně ráda Nothing Compares To You.

    Ale ještě radši od ní mám Troy.

    A než umřela, uvažovala jsem, že shodím vlasy právě na Sinéad, ale teď je ji všude plno a mně je to nějak blbý, tak prostě budu muset počkat třeba do příštího léta.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ADAMIRA: Nothing Compares 2 U se hlavně hraje furt dokola už 33 let. Vždycky když ji slyšim, cejtim se jak s otevřenou ránou, do který mi každou středu v 15:00 přijde někdo nasypat sůl.
    Bez toho nadužívání by se mi asi i líbila... :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CALIGULA: nothing compares 2 U je utahaná ubulená bleh, tak celkově její pop tvorba mě nebaví, ale v čem je uplně perfektní jsou její verze různých folkových písniček :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Poslední měsíc mám sto chutí trénovat všechny ty šílený tiktokový tanečky (třeba padam padam nebo rush), jen na to nemám čas a sparing partnera.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ELSINOR: Cořiká?

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZANNA: když čtu smeták, okamžitě se mi vybaví záviš a jeho nenázvuhodná prasečina
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    KOOTCHA: Přiznávám, že mi zavařilo mozek: indentifikuju se jako smeták :-)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KOOTCHA:
    nevim prijde mi ze to pred 15 lety nikdo neresil a pak nakej picus (zeby Spacek) to zacal resit a najedou zacaly resit vsichni.

    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    TRISSIE: ja myslim, ze bychom se tomu jako narod meli poddat a hyckat si to jako po generace predavanou tradici. Tady u nas v sudetech lidi porad hledaj nejaky koreny na ktery by navazali a kdyz se neco takhle vehemente nabizi, tak kvuli vnejsimu tlaku potlacime svoje pudy? Ted, kdyz se nikdo nepodivuje nad tim, ze se identifikuju jako smetak, bych se mel stydet si vzit fusky do sandalu? Nikdy!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOOTCHA: Ridim v tlustych ponozkach, bez bot. Kdyz vystupuju, stahnu ponozky a nazuju si co si vezu. Minule me zastavili policajti, evidentne pokutovali lid v pantoflich a kdyz na vyzvu: “Ukaz v cem ridis!” jsem vysunula nohu v tluste ponozce, oba onemeli.
    Pokutu za nevhodnou obuv jsem nedostala :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Je mi víc líto toho mrtvého, opuštěného kotěte, co jsme dnes našli po cestě do práce, než pána, kterého u nás v městečku včera večer zabil nešťastnou náhodou autobus. Jo, jsem zrůda. A nestydím se za to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOOTCHA: na dlouhé letní cesty si beru s sebou ponožky i do ozdobných dámských sandálků, co se nosí k šatům (protože zvlášť v noci na sebe pouštím studenej vzduch, ale nechci mít ledový nohy). Když pak někde potřebuju vylézt na benzínce, tak se složitě zouvám a svlíkám si ponožky, abych nebyla za "dámu kříženou s českým turistou" :-)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Pokaždý když řídim dlouhou trasu v létě, tak se nechci pařit v botách, ale v sandálech mi zas je zima. Když jdu na čundru celej den v pohorách, tak si večer vezmu sandále, ale je zima. Takže ponožky v sandálech jsou základ at si kdo chce co chce říká. Po proudu plavou jen chcíplý ryby ať už manželka protáčí panenky jakkoliv!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Malokdy podleham spolecenskym trendum a normam, o to vic tykajici se mody nebo vseobecne vohozu... je mi fakt pumpicka co si vokoli rekne ... ALE ... dneska sem si kupoval sandale a jelikoz sem byl v keckach, mel sem i ponozky .... bylo to takovy pokuseni jak kdyz fararovi do klina omylem spadne ministrant ... boze, jak rad bych nosil ponozky v sandalech !!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELSINOR: Vždy ne, často ano :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELSINOR: Jo, s fousama vypadá mnohem zajímavěji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam