• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GREAT_R: za 2 dny byl doma
    Zahradní dekorace - Zahradní trpaslíci
    http://www.tsds.cz/dekor/index.php?str=p_zahradni_trpaslik
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    🤔 přemýšlím, že bych možná chtěl trpaslíka do zahrady na chalupě... Když jsem byl malej, byl tam... postupně ho eroze zničila, ale asi bych ho tam měl rád...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADELHAIDA: jj chápu
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SHEALA: Tak samozřejmě to bude peklo, když jseš alkáč a nemůžeš si nalejt, a ještě jseš zmatená, protože jsi někde, kde to nepoznáváš a všude kolem jsou lidi, který nepoznáváš, a to ani ve světlejch chvilkách:-( Ale my jsme taky lidi a časem se to zlepšovat nebude, že.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JONY: hele, kvulí traumatu z dětsví nejsem schipná říct ne ani v situacích, kdy se můžu zranit. Fyzicky.

    Jinak jo soucítím, ona to jaksi není soutěž no. Držím palce, kdyby něco snad bych i uměla nasměrovat na lidi, co umí poradit s lejstry ale mám z tebe pocit, že spíš si potřebuješ o tom nějak lidsky popovídat, a to zatím moc nikdo neumí :/

    ADELHAIDA: No, mám zprávy že v domově pro osoby s postižením je někde peklo, v domově seniorů je někde peklo, ale o DZR žádný zprávy nemám. Ty nejhorší traumata se neříkají.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: Moria je impozantní :) mam z ni pocit, jak z Prince dvojí krve. Tesim se na to, ale zároveň je to jedna z nejsmutnějších částí děje.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ADELHAIDA: o jednom takovým jsem slyšel, ale ten byl vefázi, že kdyby přestal, tak dost možná exne, tak ho radši nechávají s rakovinou pít
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Hobita mam radeji, nez Pána prstenů
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HEJSEK23: Obávám se, že Zeman má asi ondost lepší zdravotní péči:-/
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ADELHAIDA: se rychle upít zní sice milosrdně, ale proč si myslíš že by to upití se trvalo rychle? kouni třeba na takovýho Zemana
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Můj táta pije na psychiatrický prášky, a pije hodně, protože zapomíná, že si "jednoho malýho panáčka" už dal asi osmkrát. A já nevím, jestli není lepší ho nechat (se rychle upít), protože druhá možnost je omezení svéprávnosti a umístění v domově se zvláštním režimem. Protože my ho prostě neuhlídáme:-(
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    NELLAS: to mas sice pravdu, ale zas aspon odevzdavas nejakou potravinu treti strane. Ale kdyz se me ted v lidlu pri kazdym nakupu ptaj, jestli nechci prispet na ohrozene deti, nebo co, tak me to vytaci nepomerne vic. Ciste financni sbirka, kterou by samozrejme v klidu celou zatahli sami (coz by na me pusobilo vyrazne pozitivnejs), ale ne. Oni budou vychovavat narod k participaci a otravovat s tim kdyz si jdes pro housku se syrem. Jak jeste hrajou na city. Proc nekdy neudelaj sbirku na plesnivyho bezdomovce? By bylo horsi "piarko". No nic... jsem tady doufam v samomluve a vybliti mozku?
    FINSON
    FINSON --- ---
    MICHELLEDANIELS: Samozřejmě, ode mě tady taky nenajdeš nic o tom, komu všemu a jak moc pomáhám.
    Takovéhle pokrytectví, o kterém píše Nellas, budu hejtit s naprosto klidným svědomím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FINSON: Ja se rozdam dost, jen to nepisu na nyx a nesbiram za to plusiky, ale proto si taky vazim jakekoliv snahy pomoc. Je fakt usmevne, jak to tu je natolik zapšklý, že se musi hejtit i pomoc. Ale určitě mate byt sami na co pyšní, kdyz si to dovolíte :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a tusite, jaky maj ty retezce denni odpisy? ja jo, a proto povazuju potravinovou banku za kasama za prinejmensim sranj na hlavu spotrebiteli. prinejmensim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MICHELLEDANIELS: A proto rejpeš a kritizuješ na Nyxu, chápu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FINSON: jak chces, tak hájim řetězce :D
    Hlavne si tam zitra nezapomeňte zajet pro ty předražený rohliky, abyste mohli pindat na to, že chce někdo pomoc a nedela to zadarmo nebo dokonce vydělá :)
    Sedet na Nyxu a mit na vse jen negativni urejpane kecy je totiž prospěšnější...
    FINSON
    FINSON --- ---
    HEJSEK23: Aha, tak tenhle důležitý střípek mi do skládačky chyběl, děkuji!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FINSON: spíš za tím bude to, že má Md potřebu za každou cenu bejt v opozici k Nellas (maj spolu nějakej hejtík) ... akorát že md z těch fajtů vždycky vyjde za bl.. ne, nic.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MICHELLEDANIELS: Odporovalas přesně tomuhle: NELLAS: takhle mi to přijde jako prachsprosté přiživení se na neštěstí jiných (nakupte víc, pro dobrou věc, my shrábneme všechny marže, hamty hamty, to jsme ale hodní).
    a pak k tomu ještě přidala MICHELLEDANIELS: A to ze na tom jeste na co vydelaji - i firmy a lidi musi z něčeho žít.
    - to jako hájení těch řetězců docela vypadá :-) Nebo to mám chápat tak, že ty nadměrné marže podle tebe dostanou ti řadoví zaměstnanci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam