• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOOTCHA: prodavačce obchodního retezce to nevadi, protože kdyz ji takhle necha dvacel lidi korunu, tak ji večer vedoucí jebe, ze ma nadbytky - kdyz to bylo uz kolem 50, - tak i podezření z okradani zákazníků.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Když má někdo "Baťovský ceny" (159,- apod.), tak je většinou nechám vracet peníze do koruny. Když si vymejšlej takhle debilní cifry, tak ať si ty koruny vracej. Normálně mě ty laciný psychologický triky urážej! :)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    DEADSLUT: do trouby se toho vejde hrozně moc. Když jsem bydlela jen sama se synem a nestíhala, tak jsem mívala hromady nádobí a neměla myčku. No a jak někdo zazvonil dole u dveří, že jde k nám, tak než přijel do sedmého patra výtahem, šoupla jsem to špinavé nádobí do trouby. No a když jsem se odtamtud překotně stěhovala (složité vyprávění o tom jak mnou vyjebala vlastní babička), zapomněla jsem celou narvanou troubu tlejícím nádobím. Celkem jsem se pak styděla :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Bylo mi poslední dobou hodně zkurveně v hlavě a můj byt to dost reflektuje. A zejtra maj přijít plynaři na revizi. A já mam strašnou radost, že se mi povedlo se vysrat na to, jak bych věci ideálně chtěla mít, a během hodiny jsem vytvořila zdání řádu (další level bude, až mi bude u prdele, že cizí plynař uvidí muj bordel:D). Sice jsem pro budoucí Slut vytvořila dešifrovací bojovku, co kde je schovaně zastrčený, a o víkendu, až se pustím do reálnýho úklidu, budu hrozně překvapená, proč jsou letní boty šouplý třeba v troubě, ale... ježišmarjá, já se na něco dovedla vysrat a nezabejvat se tim, že to je trapné adultovací selhání. (ono next level je i vůbec to přiznat:D)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že na některý lidi už nemám trpělivost.
    Neodpovědět na zprávu, neozvat se 11 dní a pak si myslet, že s něčím počítám, jste se posrali v kině, mám už jinej program, čau.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    poslednich par let se mam tak strasne dobre, ze je mi blby to rikat, kdyz se me nekdo zepta, takze radsi rikam jen "jo, dobry" a snazim se, aby to neznelo moc nadsene..
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Dostal jsem první pokutu za rychlou jízdu...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Neumím komunikovat s roboty na telefonu. Vždycky automaticky nasadím nasranej tón a jenom štěkám povely (většinou jen to, že chci prepojit na operatora). Protože nevím, jak s nima normálně mluvit, jelikož mi stejně neřeknou nic, co bych si sama nebyla schopna zjistit a jenom protahujou hovor. Ano, strašně mě serou.
    FIFI
    FIFI --- ---
    ATUARFIK: jejda, ta umrela pred 18 lety:)
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    Knihy Honzíkova cesta a O letadélku káněti jsem už zaplaťpámbůh vytěsnil z paměti. Byl to jeden z největších základkovejch hororů vacui, aspoň teda pro mě. Dneska už snad touto literaturou děti neprzní.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    mně Honzíkova cesta způsobila nenaplněnou touhu po veliké skleněné kuličce

    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    HOUBA: Hassliebe.
    LOGO
    LOGO --- ---
    HOUBA: O letadélku Káněti
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    ATUARFIK: Jako malé dítě jsem měl její ilustrace opravdu rád. A právě i ta velká modrá kukadla. A kočky v Modroočkovi nejvíc.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes má narozeniny Helena Zmatlíková. Její ilustrace (špičaté bradičky, naducané tvářičky, naddimenzované oči) mě děsily celé dětství, a děsí mě dodnes. Brrr!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Vždycky jsem si myslel, že vokály STAND HIGH PATROL jsou od ženy a on je to týpek:)

    STAND HIGH PATROL : "UNEMPLOYED" + Riddim (7inch - promo mix - Stand High Records - SH005)
    https://youtu.be/QYPNEt-b78U?list=RDXA-UHysrebk
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: myslím že jsem to dal do špatnýho hrníčku. Zeptej se id Multicat, ta bude vědět
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: ještě mám u tebe písek a euro :-D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: 🤓 takže dva dárky už bych měl vymyšlený
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: jestli to bude namalovaný, jako ti tví smajlíci, tak bych si taky jednoho prosila :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: nebudeš mít pak přeježíškováno?

    ale toho z WC byds měla zachránit, ať má klid na křížku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam