• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MICHELLEDANIELS: to jen potvrzujes, co Gumba pise
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GUMBA: proc vse videt jen negativne? Ja na te vesnici vyrustala a jsem rada, ze se u nas tradice drzely. Ne všechny, protoze nemecke kořeny, ale i tak...
    Přežila jsem certy, prezila jsem pomlázky a trauma nemam. Max vtipnou prihodu, jak mě tříletá segra zachranovala z pytle tim, ze za certy bezela s panaky a tahala u toho za sebou punčochy ve sněhu :)... A ne, ani segra tim neni úplně zkrivena, ze nesla ve trech letech alkohol certum :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    PALEONTOLOG: myslela sem tu svatbu a reakce pozvanejch :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MONIOUS: snad jsou spolu, kdo vi
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    PALEONTOLOG: a jak to dopadlo?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcerka je nemocná, tak posloucháme pohádky. Jedna deska, kterou mám z dětství, mě dojala k slzám. (Láska hory přenáší. V pohádkách....)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    GUMBA: Tak zrovna Mikuláše si můžeš zajistit nevylitýho vcelku snadno.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GUMBA: to se řešilo v adiktologický skupině, jak udělat svatbu bez alkoholu. hlavně teda jestli to říct předem (všichni se vybaví vlastním) a nebo to zamlčet (všichni budou nasraný) :D
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ADELHAIDA: Tyhle tradiční tradice jsou teoreticky fajn, ale praktická stránka vždy dopadne tak, že se akorát tak všichni vylejou jak dobytek. Tradice alkoholismu po česku...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ERRTU: Já tomu rozumím, ale doporučuju nenápadně zjistit, jestli to náhodou dcera nebude mít jinak. Mně to bylo hodně líto.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ERRTU: tohle je absolutne genialni :D "kdyz si vsimla ze si na pudu stehuju hracky"
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: jsem v klubu maminky a muze za to babicka a jeji "voni si v ty praze neumej ani tem detem ty svatky udelat hezky!". takze pote co me treti ozralej debil v chlupatym svetru cpal, haha hoho, do pytle, jsem treti andelku ktera me jakoze zachranovala kousl do ruky, utekl na pudu a vylezl az na osobni slib ze nikdy nikdy nikdy v zivote zadnou koledu nebudu muset podstoupit.
    jeste jednou to zkusila na velikonoce "jsem ti domluvila ze pujdes koledovat s klukama od sousedu". to vis ze jo, z cele vesnice znam jen tvoji zahradu a kus lesa ale rozhodne pujdu zvonit na cizi lidi s cizima klukama. kdyz si vsimla ze si na pudu stehuju hracky, akci zrusila.
    nicmene vsechny koledy ze srdce nenavidim. sousede maji prisny zakaz jakychkoliv spontanich akci. jsem skala o kterou se vsechny pomlazky, retezy a pytle rozbiji a moje dcera tak bude v klidu spat. tradice my ass.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vždycky jsem toužila, aby k nám domů přišel Mikuláš. Potají jsem si nacvičovala dlouhý a zajímavý básničky, aby byl fakt překvapenej. Jenže nikdy nepřišel, protože moje maminka má z Mikuláše a spol. PTSD.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Není mi přijemný, pokud děti recitují básničky, a o mikuláši a velikonocích obzvlášt. Je to takovej divnej pocit asi jako když jezdíte nehtama po skle.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    NELLAS: vím o jednom spolužákovi, kterému by se to líbilo. Kde bydlíš? :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Jestli ho příště přejedeš, osobně ti dosvědčím, že ti pod kola skočil!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TRISSIE: ve mně je to moc hluboko... :/
    To i u našich na chalupě obchazí děti.

    Ale letos mi soused málem skočil pod kola, když jsem ujížděla. Musel si šlehnout, žejo. Příští rok už snad je jasno. Ach jo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MULTICAT: tak zrovna u nas jsou preci Velikonoce roztomily, jak obchazi mrnata :-)
    Habany bych hnala, ale skol(k)ackum, co pomalu ani neumi rict "r", dvere nezavru.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Na Velikonoce mám pifku taky, kdyby na mě někdo zkusil vytáhnout pomlázku, nedobře se mu povede (nejspíš bych ji zlomila a narvala mu ji do vylučovacího otvoru).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NELLAS: to je v pohodě, Velikonoce jsou horší, pravda... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam