• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já ho vídám jen ve vegetě...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: ten poslední používáme se švagrovou, když mluvíme o nemocích dětí nebo posledních extempore tchána a tchýně.
    Já-už-se-na-to-nemůžu-koukat emoticon!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: jak padlo v hláškách,

    Když je Svátek Práce, tak nikdo nepracuje.
    Tak co čekáte od Svátků pohody a klidu?


    jinak se přiznávám, že jsem plně připravená nechat rok 2023 za náma a zjistit, jaké hrůzy krásné věci má pro nás připravený rok 2024!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Ten první někdy používám, ten poslední je fakt takový divný.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    No a moje mama, kdyz ji neco napisu nebo poslu fotku, odpovida nekolika ruznejma smajlikama vedle sebe. Mam si to rozlustit jako odpoved 🤷😂❤️🤷.

    A jinak se priznavam, ze se tesim, az pujde do prace, protoze tu bude lepsi nalada. A tesim se i az o tyden pozdeji pujde starsi do skolky, protoze si pak mozna trochu odpocinu. Prej svatky klidu a pohody.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jsem rád že nikdo nehaní můj nejoblíbenější 😘
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Ještě bych za sebe neopomenula tyhle: 🤷🙀🙈
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Na slacku to píše :prayer nebo tak něco... teď to lidi nadužívají, jak sdílí moudra o střelbě, svátcích a jak se s tím vším vyrovnávat.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: a je to high5 nebo modleni?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hrozně mě sere tenhle smajlík... 🙏
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ACIDQA: my jsme taky měli "v rámci možností normální a veselé Vánoce", ze kterých budou hezké fotky.
    Jen proto, že moje Vánoce nejsou veselé ani trochu, nedovolím tomu střelci, aby o tu dětskou naivitu a důvěru ve svět připravil i moje děti. Ono to časem stejně přijde, ale today is not the day.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dala jsem si na Facebook screenshot z telefonatu s mou mini neteri. Smeje se, ma na hlave sobi ouska, sedi na plazi a ji hamburger (je uz par tydnu u babicky). A ja se taky smeju. Dala jsem si to na Fcb prestoze zazivam nejplactivejsi Vanoce ve svem zivote a uvnitr me rozervava strach a obavy. Protoze to proste bylo par minut, kdy jsem se potesila a moje neter je mile a roztomile stvoreni.

    Nemyslim jen na sebe. Ale taky nemyslim, ze bych nekdy nesmela.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    🤦
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    HEJSEK23: Nojooo ale až po tom, co borec vystřílí půlku školy…
    :(
    Tohle už se tam živí jakou dobu. Nechápu třeba, že lidi jako Peterková, nebo Zítko ještě běhají venku ? Však to je proste katastrofa tvl.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    GUMIDEK30: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/policie-slovensko-informovala-utok-praha-zopakovat-vyhruzka-zadrzeni.A231224_081328_zahranicni_vank

    Muž chválil čin vraha z fakulty a vyhrožoval střelbou. Přišla si pro něj policie - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/praha-strelec-na-filozoficke-fakulte-zadrzeni-zak-policie-zasahova-jednotka.html

    naopak se fízlové nezvykle snažej, že i já uznávám. a to je co říct
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Já se na letošní Vánoce fakt těšil.
    To co se stalo na FF je hrozný. Zasáhlo to asi každýho.
    Já si chci Vánice užít se svou rodinou, protože nikdy nevíme, jestli se za rok sejdeme všichni.
    Na jaře mi umřela babička a tohle jsou první Vánoce bez ní - je to fakt divný a jiný.
    My se o tom co se stalo na FF doma ale nebavili. Protože to prostě “nechceme živit”. Bylo toho dost ve zprávách a všude jinde.
    To co rozjeli média a sociání siltě mi přišlo trochu moc. Naštěstí namám fb ani ig ani jinou blbost.
    Nechápu, že pokud se někdo vyjadřuje na “sockách” extremisticky, tak za to nejsou postihy.(nebo, zme to není vilc kontrolovaný) Sociální sitě jen s registrací na občanku. Žádný fake účty který si myslí, že jsou nedohledatelný. Ono by si spousta lidi registraci rozmyslelo.
    Sociální siltě jsou podle mě zlo a tyhle dementy to tam akorát posiluje a motivuje.
    Já si přeju, aby jste všichni měli klidný svátky a aby svět byl o chlup lepší místo, než je tomu do teď. :)
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    ALESH: Krásnej příspěvek. Děkujeme a užij si den s rodinou, jak jen se dá :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Dovolim si trochu oponovat KAIAFOX: a pridat vlastne i moje priznani, ktere s tim souvisi.
    Jeste pripominam, ze jsme v klubu "Priznejte se..." ,takze je se prizavam a rozhodne nechci komukoli cokoli nutit.

    Mozna jsou ta rozjuchana selficka a vesela pranicka tech lidi zpusob, jak se s tim vyrovnat (i kdyz me osobne to taky neni po chuti) Obecne ma kazdy dobu, miru i zpusob truchleni jinak a myslim ze neni dobry to soudit. Kdo urci, kdy uz se rozjuchana selficka muzou?
    Je to samozrejme lidska prirozenost, stanovit si nejaky moralni standard, ktery je "shodou okolnosti" nekde tam kde kde ho mame my a rikat ze ten kdo je pod nim je necita/sobec, ale mylsim ze je dobry si tohle uvedomit, nez nekoho odsoudime.
    Jsem s manzelkou u jeji casti rodiny na chalupe, vsechny tady ty udalosti na FF zasahli a na zacatku se reklo, ze se o tom proste nebude mluvit. O cem se ale zaclo mluvit, byla nova Palestinska restaurace v Praze. Hned nekdo prisel s tim, jestli je OK tam ted chodit zrovna ted - ale ze mozna jo, protoze nejsou z Gazy, ale ze Zapadniho brehu. Do toho prisel nekdo, ze to je jedno, ze jsou - bohuzel - vsichni stejni. Dal nevim, protoze jsem to sel hodinu vydejchavat ven.
    Jsou to vsechno hodni a laskavi lide a napr. dva primari - zadni dezolati. Jen se proste z ruznych duvodu rozhodli soucitit jen s jednou stranou konfliktu.
    Za chvilku si pujdem sednout k stedrovecerni veceri. Osobne mi vadi jak zachzime se zviratama a nechci se na tom podilet. Prave ted se smazi rizky a ten pach mi pripomina, jak mizerny zivot ta zvirata zila, kolik psychicke i fyzicke bolesti zazila.
    Pred chvilkou nekdo hodil vtipek, jesli si taky nechi zasmazit, ze to je neco pro me. Ha ha ha. Naposledy jsem presne tenhle vtipek slysel vcera u me casti rodiny.
    Rizky se smazi i proto, ze preci trapit kapry v kadich je zvraceny. Prasatka a kuratka zatim musi trpet dal.
    Pujdem si teda sednout k tomu stolu a slavit Vanoce, prestoze Vanoce v Betleme jsou letos zrusene jako solidarita s Gazou.
    Ja budu myslet na desetitisice obeti v Izraeli a Gaze (a zapanidm brehu) a miliardy zvirat trpicich kvuli nasim chutovm bunkam, nekdo si z toho vybere jen Izraelce a kapry, nekdo (pescatariani) prida naopak kurata, ale kapra klidne zbasti, nekdo si tam prida deti co vyrabeji v desnych podminkach Macbook na kterem pistu tenhle pokrytecky prispevek. Kdybych mel peskova, kazdyho kdo si u stolu da maso - a tim padem ma V TOMHLE KONKRETNIM PRIPADE trochu jinde moralni standard, asi bych dneska vecerel sam. Kazdy to ma jinak a myslim ze pohorsovani nad tim nikam nevede.

    Hezky slunovrat.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Už nemám sílu, ani chuť.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Připadá mi v pořádku slavit, tak nějak v tichosti a poklidu, všechny ty následující svátky, s myšlenkou na všechny ty nešťastné, vzpomenout v kruhu rodiny... co mi nepřipadá v pořádku, jsou ty dál jedoucí egoblitky na sockách, rozjuchaná selfíčka, veselá přáníčka, spolupráce, nabízení a dřenění svýho byznysu v nekonečných storýčkách... lidi, kurva, aspoň teď chvilku nemyslete jen na sebe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přijde mi strašně nepatřičné slavit svátky narození, pokoje a klidu, když jen pár kilometrů odsud jiná rodina prožívá tu nejhorší noční můru :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam