• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MLIKARNA: Když byl syn hodně malej, tak jsem měla regulérně třeba dva tři roky totální environmentální depresi a tyhle otázky mě trápily dost, do toho ty uprchlický vlny a to jsem netušila, co bude pokračovat. Pak jsem se s tím nějak srovnala, ale pořád to není ok. Dost ti rozumím.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MLIKARNA, MULTICAT: Mně s tímhle trochu pomohlo vědomí, že pro ně to bude realita všedního dne. Pro nás to bude příšerný. No a s tím, co říká SABRIEL13... pořídit si děti znamená mít naději. Hrozný věci se dětem můžou stát i v době míru a environmentálního blaha. Je to prostě risk, co na sebe bereme.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MLIKARNA: mám to dost podobně :/
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Uvnitř sebe mám fakt nechutnej strach, co nás čeká a v jakejch srackach budou vyrůstat moje děti. Kdybych je neměl, bylo by mi to asi u prdele...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Docela se mi pletou ikony ID Feferonie a Digitalis, ale nevim proč.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DR_NIKITA: já začil pařit LEGO Fortnite pro malý děti, to má takovej pricnip MC, ale je to mnohem debilnější
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: konečně nějaký pořádný přiznání, palec nahoru
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Než vyhodím pytlík se psím hovnem, zahřívám si s nim ruku.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PALEONTOLOG: Přesně, proto se tady cítím tak dobře.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Začala jsem pařit minecraft a dost mě to chytlo :D
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    Mě akorát nebaví výkřiky typu Už nemůžu, Proč já, Zas na mě čumí, debil atd. atd. Chci kňourání s příběhem! :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PALEONTOLOG: To je samozřejmě pravda, moc mejch vrstevníků tu neni.

    Ale to neva, já tady s váma budu, i když už budete všichni mít úplně bílý vlasy a spoustu vrásek a nebudete si pamatovat, kam jste dali brejle.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SABRIEL13: záleží, jaký zvolíš měřítko, když zobecňuješ. mě je tady taky celkem příjemně, ale nová generace se na to tady vysere. mysím jako generace, ne ty nebo pár dalších dalších.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PALEONTOLOG: No dovol! Já tady snižuju věkovej průměr už skoro 14 let! A začala jsem brzo, a vy stárnete taky, takže furt snižuju!

    A souhlasim s Trissie, nyx je nejlepší socsíť, jakou jsem měla kdy možnost používat. A ráda se sem vracim. A ráda sem píšu věci, i když jsou třeba osobní a i když to může vypadat, že furt brečim. Pomáhá mi to jít dál po tý cestě, po který se snažim jít, a někdy je to prostě těžký.

    Protože za spoustou vašich ikonek jsou lidi, který jsem třeba nikdy neviděla, nebo viděla jenom párkrát, ale nějak mi za ty roky přirostli, a dělaj můj život lepším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    koukam, dneska maj snehovy vlocky slet. radeji se zabijte hned, budete mit vsechno jednodussi, kdyz nic nevydrzite.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: ale ty mas zasadni zivotni krizi, ono je neco jinyho kazdej den plakat, ze te zas bolj mozek. to je ten rozdil.
    N_I
    N_I --- ---
    Přiznám se, že ventilování osobních sraček "známejch" zde, mě vedou vždy k tomu, abych se na to nedíval a radši to ignoroval. Vždy si řeknu, že je moc fajn mít pár kámošů v realu kde se vybrečim, když je třeba a nebo tu díru, kde se to promele u sklenice piva. Nepsat tolik co tě sere, víc co je fajn nebo tip kam zajít na výstavu. Je super, že ne všichni jsou z mého okolí odehnáni pryč, že zůstali.Kdo zmizel a je zmiezlej, že to často mělo i dobrej důvod, proč jsou pryč a už to není můj svět plnej lhaní sám sobě, machrování já nic já muzikant přitom znáš ty celý stories, záseků v minulosti, terapie ale drcení prachu donekonečna...žebrání o pozornost. Nikdy to nebyl můj svět.

    Přiznám se, že to bolí, když se jedná i nejen o ty lidi samotné, ale i o jejich děti a lidi v jejich okolí, jak bolí když víš a znáš i druhou stranu mince. Vždy mi přijde smutné, kdy lidi z té docela široké party musí hledat " útěchu" "kamarády" zde, přitom se tomu kdysi nejvíc smáli.

    Přiznám se, že to bolí se dívat na tu burzu zklamaných boomerů, co se sem jdou nabízet a opět vidíš často rozdíl mezi fotkama, prezentací a reálem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mým vztahovým guru je pořád Plzák. A ten lásku rozebírá fakt pěkně.

    Každej ví, že máme tři druhy lásky. Lásku mateřskou, lásku manželskou a lásku k SSSR.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DA_NIELA: mám to stejně, nadávám na lidi v práci a občas si odložím, čím mě dovádějí k šílenství moje děti, moje matka a další rodinní příslušníci. U toho druhého je terapeutické slyšet, že stejný problém řeší i jiní, a vyventilovat to první mi zas umožňuje s těma debilama mými kolegy jednat korektně a omezit frekvenci sprostých slov :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Nejlepší část začíná 1:19
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: zajimavej klip, je to jako trash metal bez hudby...🤔
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: mladejm to nema co dat, multimedialni doba zada pokrocilejsi platformy. mozna pro nejaky autisty by to jeste slo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    V souvislosti s aktuálním tématem se musím přiznat, že tohle ventilování osobních sraček na nychu mě vždy spíš sralo a nechápal jsem to. Ale poslední dobou mě svědí prsty, abych se tady taky nevylil. Jak říká tady kolegyně
    DA_NIELA.

    A rovnou vám k tomu přihodím písničku, která se myslím k tématu hodí.

    Nicolas Cage Losing His Shit
    https://www.youtube.com/watch?v=4zySHepF04c
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam